13 12
發新話題

可愛活潑, 時光 25 ,

可愛活潑, 時光 25 ,

又係交代既時候.
早排多得 Tonyja 兄提供心水比我...  等我去左 d 以前未去過既地方.
mark 定 JS  向時光出發 .

硬件比起其他我去既港系. 明顯麻麻地.  
大廳其實唔算得上大廳, 似休息多 d .
沖完涼即入房,  好在沖涼 d 水夠熱....
點解甘都讚 , 因為最近去 MK , 發覺  d 水, 出極都唔熱 .

是旦啦. 今次去時光. 目的都系軟件 25
真人入黎細細粒唔高, 150 幾    但件工衣低胸 ,
一大個 (.人.) 字  向心口... 真系好吸引.
女女相頭又好 OK... 青春可愛活潑型.
同我一直偏愛   修長 + cool 索爆型  . 係完全 2 個 type.
打個招乎, 咪眼轉身. 睇你有乜 芙 fit 至得.

按摩個範, 唔多講, 無咩特別.  你地都唔係想知呢 part 既啦.
按完問乜式 ??????  
依 ???? 原來有唔同....  哇..甘正波波..唔波推點得,
解甲返黎, 一對美乳活現眼前.
反身感覺 2 股巨物壓系你身上...上上下下
之後果凍再一番.... 全程無偷懶用手...
大致同 港系差不多.

RPP . 推袋底, 前列線, 好鬼舒服.  
細佬頂住張床硬如鐵.    頂唔順要反身,
女女唔會即刻落油,  仲自動配合身位. 比我食波波,
近期計 KHO 6 仔後... 至好波系佢.   
玩到唔停口 / 手
情到濃時咀對咀, 好鬼開心.
右手後兜 pat pat 了了下.  
大家約法三章. 無話黑面.
就快昇空.  加多幾錢肉緊系甘錫錫錫...
此時此刻,  當佢系自己條女,, 交晒個靈魂比佢
激情一番, 子子孫孫. 射清晒出黎... 一個字.. 爽.

埋單比港系... 比多三兩十 ,  其實我覺得去港系好 d.
不過.... 如果系試.. 25 呢 d 質素, 又的確值得比...
各花入各眼, 各有各唔同要求. 喜好...

祝大家玩得開心...同出多 d 報告

係咪仲係stocking uniform呀?

引用:
原帖由 曉士 於 2013-1-23 01:18 發表
又係交代既時候.
早排多得 Tonyja 兄提供心水比我...  等我去左 d 以前未去過既地方.

沖完涼即入房,  ...
原來你去左呢間

回復 1# 的帖子

CHing, 25 都是港字出身的! 服務有保證

引用:
原帖由 曉士 於 2013-1-23 01:18 發表
又係交代既時候.

沖完涼即入房,  ...
tried her once...she is pretty, slim and with very good figure !

引用:
原帖由 HDD35 於 2013-1-23 21:00 發表
tried her once...she is pretty, slim and with very good figure !
absolutely yes...  

仲有無心水推介啊....  大家  same same type.     

引用:
原帖由 好淫一個 於 2013-1-23 17:45 發表

原來你去左呢間
本來想遠行 zmt ,  但諗起有老友曾經同我講過.
一條友... 是旦求 9 其 系  sz 玩算啦.

加上年尾流流考慮治安.  有起事上黎.  
真系 , 雙拳難敵 4 手.

引用:
原帖由 曉士 於 2013-1-23 22:55 發表

本來想遠行 zmt ,  但諗起有老友曾經同我講過.
一條友... 是旦求 9 其 系  sz 玩算啦.

加上年尾流流考慮治安.  有起事上黎.  
真系 , 雙拳難敵 4 手.
我都好耐冇上過ZMT

13 12
發新話題