33 12345
發新話題

版聚分家後之港都行動

版聚分家後之港都行動

秋田大袋兩位大哥大過港匯過夜,小弟有幸同老總+另外兩位老c兄港都坐埋促膝詳談摸下手仔 由沈經理幫佢地安排好晒之後,發覺好似佢地食好野多d咁wor,有d行過見到唔係咁岩feel,我都知我麻煩就只係差我一個,話晒一場兄弟點都要等埋一齊入房既 頭痕之際沈經理話有個番尼加班做call鐘既囡囡96岩岩落鐘,一陣會經過大堂交單,叫我望下岩唔岩食? 仲話靚女走肥有1.68高 咁正 拿拿臨跳出前台梳化望望先 女主角終於出現 沈經理帶埋尼介紹 學咸兄咁此時此刻偷偷地影番張先 見到真人幾索就佢la

齊齊入房lu 入到房近距離睇96靚過ad相多多聲,又多一個岩門兄杯茶,靚絕長腿 身型夠高不過冇經理講到1.68,以我身高計未過耳仔,應該1.65~1.66左右咁上下,識講廣東話,人靚聲甜 dup唔好要求咁高,玩個 仔餐,細妹毛茸茸濕漉漉 食下奶奶左手攬住定住佢身型,右手學freely-mic卒碟 四腳交叠夾住,中途自己電話晌費事聽,因為實在太忙 搞掂完lor番個電話備用 尼度訓覺幾靜,房門有門鎖 好過有d邪場冇鎖 總結比卡平兩草,兩舊頭岩食,指定餐好過博等運到盼望自動增值

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

i am the first support

咁咪好唔得閑
唔該夜鬼兄 pm 個 備用

希望大家都食到好野

引用:
原帖由 門小姐 於 2013-1-20 17:28 發表
咁咪好唔得閑
唔該夜鬼兄 pm 個 備用
你睇吓有幾多CHING關照你,一有長腿,第一時間要介紹比你

夜鬼兄....我又要...

me 2