發新話題

支持港匯100環保救救地球行動

支持港匯100環保救救地球行動

冇乜幾何又再出報告, 尋晚天寒地凍 但係難得集合半國人馬聚頭, 零度都要出發la 尋晚柏哥lor盡風釆 大隊人馬浩浩蕩蕩殺到食府, 連久未露面既街街office兩大巨頭也聚首一堂 幾位資深版主戰友, 又見埋通爺帶同某總結交認識 不得不提另外幾位老會員賞面共聚一番 仲有柏哥同行朋友同埋友台c兄版主 藉此好榮幸認識佢地

言歸正傳, 散席後操兵到cafe歎啡, 聲勢一時無倆, 眾人談天說地之際咁岩被鄰枱兩位c兄留意, 他方遏鄉里 咁都會撞到兩位街街c兄 寒暄握手自我介紹後原來其中一位係經常上尼既活躍c兄 初相識感覺好靚仔好nice 歎完啡之後兵分三路, 由柏哥同通爺精心安排下安排我地各自搵食 不過有個共識, 包括埋幾位會員在內, 一致認為唔會去同杯葛口水佬間場, 其他人去邊留待佢地意願出報告否, 我同大袋兄去左港匯happy過埋夜

入正題, 到場後感覺同有所唔同, 豪華皇宮裝修一定冇佢地份, 但冇講有d人話個場好殘wor 為左求証影埋相番尼留待公論, 成晚流流長唔趕時間, 我同大袋兄先按爪, 尼個時間蕭總埋尼吹左陣水, 兩個下半身就交托比佢安排 覺得同蕭總吹水有樣好, 唔似其他場吹到天上有地下無  志在盡快推你入房  反而佢會肯聽同明白我地港客所需 個人實際好多 經安排下試食100, 其他唔講, 淨係講佢服務已經同號碼一樣比足100分 尼個100之前見過有c兄報告過, 淫亂豪放姣屍扽篤 波推推未完, 落足心機輕車幾下 上路下路任由自由行 主動自我增值環保鴨仔飲水 直至完成任務 比分9.7/10 希望100既環保救救地球行動遍及全人類, 達至我有你都有大家有,  問過電話後大覺訓天光

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 秋田禾夫 於 2013-1-19 04:42 發表
冇乜幾何又再出報告, 尋晚天寒地凍 但係難得集合半國人馬聚頭, 零度都要出發la 尋晚柏哥lor盡風釆 大隊人馬浩浩蕩蕩殺到食府, 連久未露面既街街office兩大巨頭也聚首一堂" /> 幾位資深版主戰 ...
嘩你差唔多爆晒出尼咁滯wor

引用:
原帖由 秋田禾夫 於 2013-1-19 04:42 發表
有個共識, 包括埋幾位會員在內, 一致認為唔會去同杯葛口水佬間場
我知邊間

引用:
原帖由 大袋淫魔2005 於 2013-1-19 09:09 發表

嘩你差唔多爆晒出尼咁滯wor
等你報告

引用:
原帖由 babycry1 於 2013-1-19 09:39 發表
我知邊間
可能小弟豬,唔知邊間,可否明示?

引用:
原帖由 好淫一個 於 2013-1-19 09:52 發表

等你報告
出左la

引用:
原帖由 oldpig 於 2013-1-19 10:00 發表
可能小弟豬,唔知邊間,可否明示?
口水佬間場有個口水佬經理
人稱口水x
陸台曾經有c兄不滿封佢做賤口x
吹水唔抹咀
把口又嗅
得罪人多稱呼人少

發新話題