發新話題

雲遊行44之金雅軒

引用:
原帖由 adafun 於 2013-1-24 14:47 發表
謝謝大家寶貴意見。

雖然我已經盡我所能對每位BG強調不能強收顧客額外小費
但仍沒辦法完完全全避免這種情況發生,我感到非常抱歉。
希望小不良師兄可以再來,讓我了解這事件並退回多給小費
我承諾會多加注意提 ...

引用:
原帖由 腸仔文 於 2013-1-25 15:19 發表
應晒

引用:
原帖由 sweetheart2012 於 2013-1-27 15:20 發表
各位骨友您們好,閱後有感願與各位分享.
按摩和去茶樓食飯一樣, 明碼實價, 有唔妥就出聲.
如果你埋單時發覺計多左你几個人茶錢, 計多兩碟點心 . . . 會怎樣做 ? 很簡單call個部長/經理改單 ! 計多一定唔比.

同樣 ...
個人報告內容已提過舊年曾經去過
咁可能普通洩洪加摸摸上身小費已提升至300而自己誤解la
但係個人所知金雅軒床尾100摸囡囡上身200
如有去過既c兄應該知定
不過如果我既見解係有偏差的話
何解會突然走個疑似負責人出尼解話
仲話會退番多左既小費比我既?
疑似負責人係睇過小弟報告收300跟住出post話多左wor
c兄可否解釋下尼
引用:
原帖由 adafun 於 2013-1-24 14:47 發表
謝謝大家寶貴意見。

雖然我已經盡我所能對每位BG強調不能強收顧客額外小費
但仍沒辦法完完全全避免這種情況發生,我感到非常抱歉。
希望小不良師兄可以再來,讓我了解這事件並退回多給小費
我承諾會多加注意提 ...

引用:
原帖由 小不良 於 2013-1-28 13:02 發表

個人報告內容已提過舊年曾經去過
咁可能普通洩洪加摸摸上身小費已提升至300而自己誤解la
但係個人所知金雅軒床尾100摸囡囡上身200
如有去過既c兄應該知定
不過如果我既見解係有偏差的話
何解會突然走個疑似負 ...
ching is right support

引用:
原帖由 sweetheart2012 於 2013-1-29 00:09 發表

post 相片仲好

引用:
原帖由 sweetheart2012 於 2013-1-27 15:20 發表
各位骨友您們好,閱後有感願與各位分享.
按摩和去茶樓食飯一樣, 明碼實價, 有唔妥就出聲.
如果你埋單時發覺計多左你几個人茶錢, 計多兩碟點心 . . . 會怎樣做 ? 很簡單call個部長/經理改單 ! 計多一定唔比.

同樣 ...
引用:
原帖由 sweetheart2012 於 2013-1-28 23:30 發表
未請教那檔 "金雅軒" 到底有也東東玩 ??有几激 ? ?

用Adafun post那個人睇落99%似老闆/槍手 !?
咁即係c兄冇睇清楚上文下理就落墨

引用:
原帖由 sweetheart2012 於 2013-1-29 00:09 發表
大小不良話 : " . . . 比低1000囡囡代埋單順便收埋tips,  臨出門口囡囡找番錢送過道別  "

剛上網睇金雅軒Spa, 120 minutes是HK$498, 若真係明碼實價, 最多HK$500免找 ?
最大問題係交條骨囡代收錢, 九成九係 ...

老友不如你形容下條囡係乜西樣, post 相片仲好
c兄幫樓主改埋名
個point唔係食鐘錢
更加冇人提過係spa
係管理無力囡囡開天殺價過海神仙問題
c兄咪仲搞笑叫人post相片仲好
敢問一聲相片從何而來?
唔通叫囡囡send張相比你話用尼投訴

引用:
原帖由 百事通 於 2013-1-29 10:58 發表

c兄幫樓主改埋名
個point唔係食鐘錢