發新話題

雲遊行44之金雅軒

多謝師兄的報告

(01):嚴禁惡意攻擊本區,如灌水留言!
(08):如不聽版主勸喻,甚至向版主作出挑釁行為,違者可被扣分/禁止發言或禁止訪
      問而不作事前通知!
(10):嚴禁以任何灌水形式升級!
(11):嚴禁灌水行為,警告無效者可被扣分/禁止發言或禁止訪問而不作事前通知!
      (無聊冇意義的字句/符號/圖案及不斷用同一組文字作回應,本網皆視為灌水)
(15):本版不接受無聊/冇意義回覆,例如;推、thanks、sharing、good、push、
      心情公仔及符號等等不能盡錄,違者可被版主扣分!

嚴禁灌水/無聊冇意義回覆及洗版行為,敬希各位用心回覆以示對作者支持及鼓勵,違規帖每帖可被扣20分

前後唔少次c兄投訴而無改善
睇尼個場可以放棄

引用:
原帖由 monimoni1986 於 2013-1-23 10:06 發表
前後唔少次c兄投訴而無改善
睇尼個場可以放棄
blacklist la

謝謝大家寶貴意見。

雖然我已經盡我所能對每位BG強調不能強收顧客額外小費
但仍沒辦法完完全全避免這種情況發生,我感到非常抱歉。
希望小不良師兄可以再來,讓我了解這事件並退回多給小費
我承諾會多加注意提高BG管理。

謝謝!!

傻既就會再去比間場劏多次

引用:
原帖由 adafun 於 2013-1-24 14:47 發表

承諾會多加注意提高BG管理
仍沒辦法完完全全避免這種情況發生
希望師兄可以再來

引用:
原帖由 adafun 於 2013-1-24 14:47 發表
謝謝大家寶貴意見。

我承諾會多加注意提 ...
負責人
你講左盡晒你所能
但係仍然繼續發生
而你又提到冇辦法完完全全避免這種情況發生wor
咁樣咪=姑息
承諾會多加注意又有何用?
仲好意思叫人再去

引用:
謝謝大家寶貴意見。

我承諾會多加注意提 ...
既然你表明冇辦法完完全全避免這種情況發生
我諗我唔會再尼

發新話題