20 123
發新話題

問完老友攞錦囊, 去完返黎點都要出過 post 交代.

問完老友攞錦囊, 去完返黎點都要出過 post 交代.

首先講第一單.  目的地講會.
打上 1 個月, 都幾個 C 兄出 post 提過.
仲讚多過彈 , 又 三通 又增值,,,爽都暈.
一於做好功課北上試一試.
可惜, keep 起想試既幾個老 no. 都  休假.放假.
經理話,  醒件同我果 d 差唔多既好貨比我.  服務又掂果隻.
開埋機比我睇相... 8 仔 OK 播. ... 信你一次  
入黎一刻, 同相有出入,,, 是 Q 旦啦... 當食服務..

囡囡相頭唔知點講,  情人眼里出西斯..
梗有人覺靚, 有人覺唔靚.
但我睇女仔..女人...真系睇得多...特別系內地女仔..
直覺覺得系後天既....
再講身材,  唔系我至愛既 slim fit 身型.
所以初時投入感有限....

服務方面,,,, 流程做足,,,可惜..我自己想得太多...h:" />h:" />h:" />h:" />h:" />
並無送增值..... 大失所望...
下路西瓜皮....唉.....
系一輪普普通通,,, 我又唔太投入既情況之下..
免免....強強... 甘....出左....些少......
只怪我出師前,,,,所希望得到的...多左...

再講第 2 單.....  食相頭餐...
記得問過老友,,,攞過錦囊,  MK 96 是也...
  mark 定.... 今次有早無遲..
去到囡囡未落鐘,  等下按腳無妨.
上房經過房間長廊, 又見一美女擦身而過.
3 幾秒思考, 想問老 no . 之際, 已經轉灣唔見人.

入房閉目靜等, 入黎果個..正系頭先條囡.  96 是也.   心情大好...

囡囡唔系 18   22,,,,  相頭唔算大靚. 但卻帶點女人味...
身材.唔太高.... 應無米六....
但其 slim fit 身型配合得幾好....

part 1 按得好唔好唔系重要.
part 2 亦無公式化流程,  
什麼指掃,  RPP ,  錫頸. 耳. 背 都一一省略.
大家只系攬住一起  pillow talking.  極之有 feel .
主打手作業...感覺唔系極之熟練.  反而感覺親切.  

坦白 d 講, 身材亦並唔系囡囡強項 .
完事. 埋單 . 離開.   
總結...無趺錢啦

有借 (錦囊) 有還(報告), 上等之人 。咪淨係要pm 電話攞著數

引用:
原帖由 曉士 於 2013-1-9 00:26 發表
並無送增值..... 大失所望...[img]http://www.saunaguide88.com/forum/images/smilies/default/smile_39[1].gif[/img]
下路西瓜皮....唉.....
系一輪普普通通,,, 我又唔太投入既情況之下..
免免....強強... 甘....出左....些少......,  ...
可以避用了

MK 係邊間
希望大家都食到好野

引用:
原帖由 blackjackal 於 2013-1-9 01:25 發表

可以避用了
個人骨運啦。 如果比起其他C兄提過既女女,
呢件略遜色囉

引用:
原帖由 門小姐 於 2013-1-9 07:56 發表
MK 係邊間
旺角= 門兄你應該未去過啦
我都糸最近先去過
個人覺得個場唔糸主打波推+服務路線

引用:
原帖由 曉士 於 2013-1-9 08:52 發表
旺角= 門兄你該未去過啦
我都糸最近先去過
個人覺得個場唔糸主打波推+服務路線
MK以前係街街都賣過ad.依家沒有了,所以很少人提及。

20 123
發新話題