發新話題

新手報告(10) 酒後夜探港都

回復 1# 的帖子

到天光間間差唔多
邊有計到咁準
算la
有一點好奇怪
c兄飲到清晨時份
又講到自己好眼訓
服務細節記得晒
時間又計得到出尼
但係囡囡number反而記唔到既

引用:
原帖由 769394_China 於 2012-12-17 15:12 發表
好耐都無寫報告,今次試新地方所以都要寫一寫!哈哈!

同兩位友人去飲完酒,當然去雀仔按摩下啦。。。半夜5點幾去到,無咩人。服務員態度ok,硬件都可以。之後叫經理帶女。。。先知原來有三個價!!真係估唔到。。 ...
引用:
原帖由 腸仔文 於 2012-12-17 16:55 發表

算係嫁
有幾多個肯比指插丫
一日比幾個插
人人力度唔同又唔知要求要插幾耐
尤其c兄飲到差唔多天光
如是者可以頂得幾耐?
插損或者細菌感染發炎
停工+埋睇醫生做多十個客都補唔番條數
吹左咁耐 ...
引用:
原帖由 Lawrence_Ding 於 2012-12-17 17:16 發表
到天光間間差唔多
邊有計到咁準
算la
有一點好奇怪
c兄飲到清晨時份
又講到自己好眼訓
服務細節記得晒
時間又計得到出尼
尼個場街街未有ad已經去試, 經理同我相識有好幾年仲係好熟, 好少可半夜仲未走 有d囡囡唔做 仔餐唔奇, 但係場集團作風向來冇開大, 有我一早開左 c兄可能飲多左諗多左記錯la  

引用:
原帖由 秋田禾夫 於 2012-12-17 17:31 發表
尼個場街街未有ad已經去試, 經理同我相識有好幾年仲係好熟, 好少可半夜仲未走 有d囡囡唔做 仔餐唔奇, 但係場集團作風向來冇開大, 有我一早開左 婉轉d講c兄可能飲多左諗多左記錯la:l ...
初頭對報告犯駁點半信半疑
諗落又係wor
如果有開大
咁咁多個c兄去完冇人提過既
經版主修正後跌到潮州佬米舖

回復 10# 的帖子

個經理同我講有全套服務。。。唔通我誤會左?
菜鳥一名。。。望各師兄多多關照!

引用:
原帖由 Lawrence_Ding 於 2012-12-17 17:16 發表
到天光間間差唔多
邊有計到咁準
算la
有一點好奇怪
c兄飲到清晨時份
又講到自己好眼訓
服務細節記得晒
時間又計得到出尼
因為無醉到。。加上我叫經理帶嚟睇。。所以無理號碼

引用:
原帖由 腸仔文 於 2012-12-17 16:55 發表

算係嫁
有幾多個肯比指插丫
一日比幾個插
人人力度唔同又唔知要求要插幾耐
尤其c兄飲到差唔多天光
如是者可以頂得幾耐?
插損或者細菌感染發炎
停工+埋睇醫生做多十個客都補唔番條數
吹左咁耐 ...
哈哈。。。。都係ge。。因為都有一排無比jc reject過。。所以都差d唔記得bouns ge意思

C兄咁眼瞓, 唔知可唔可以要求瞓醒先做服務呢?

引用:
原帖由 769394_China 於 2012-12-17 18:17 發表
個經理同我講有全套服務。。。唔通我誤會左?
講白話?

發新話題