發新話題

Ask wordings???

引用:
Originally posted by bigass at 2005-11-26 01:18:
我個point係.."出"..唔係舒唔舒服喎..
咁又係~小弟就一定出唔到~除非真係超索架42寸美腿......
不過我d firend真係出到wo~ 可能佢地真係好好女人對腳......

引用:
Originally posted by wing123 at 2005-11-26 01:23:

咁又係~小弟就一定出唔到~除非真係超索架42寸美腿......
不過我d firend真係出到wo~ 可能佢地真係好好女人對腳......
我就一定唔得o勒..除非係"萬二蚊"對腳..就唔同..

...

兄弟好色享受

引用:
Originally posted by tin-tin at 2005-11-26 01:45:
兄弟好色享受
o拿tin-tin..呢句咪有紋有路o羅..以後都要係咁喇..ok??:th_up:

引用:
Originally posted by bigass at 2005-11-26 01:38:
我就一定唔得o勒..除非係"萬二蚊"對腳..就唔同..
haha!! 鴨雪陸尼~!!!

話時話,版主有沒有一d 長腿樣靚囡囡介入? 等小弟唔打得都睇得~

引用:
Originally posted by wing123 at 2005-11-26 01:51:

haha!! 鴨雪陸尼~!!!

話時話,版主有沒有一d 長腿樣靚囡囡介入? 等小弟唔打得都睇得~
吓..呢版係講o野o家o麻...你去樓下長腿區大把..再唔係..去埋貼圖區都可以..騎騎:smile4

[ Last edited by bigass on 2005-11-26 at 02:34 ]

fj 我理解係 foot job , 有時國內兄弟所用英文代語與香港有唔同亦唔出奇 , 晌第條 thread 見過有兄弟話 mj 仲難理解 , 曾經晌 d 場聽過經理與客人對話 , 叫客人如果寫報告唔該唔好寫冰火用 if 代替費事敏感 wor , 可能個經理明知佢地係網友 la , 事後諗諗至知 if = ice fire.

引用:
Originally posted by 華倫天台 at 2005-11-26 02:37:
fj 我理解係 foot job , 有時國內兄弟所用英文代語與香港有唔同亦唔出奇 , 晌第條 thread 見過有兄弟話 mj 仲難理解 , 曾經晌 d 場聽過經理與客人對話 , 叫客人如果寫報告唔該唔好寫冰火用 if 代替費事敏感 wor , ...
天台兄..完全同意你o既講法..而家個問題係..究竟fj可唔可以好似hj咁玩呢..??咁高難度..我就話唔得o勒..

發新話題