18 123
發新話題

billy仔遊記 之 尖沙咀水舞澗

billy仔遊記 之 尖沙咀水舞澗

尖沙咀   漢口道   水舞澗

此場雖然係區內唔算最當紅, 但個人認為,
此場裝修格調, 及技師平均質素, 一d都唔比其他當紅場為差,
或者附近兩條街(漢口道&樂道), 競爭實在太大,
此場只係位置問題而輸蝕一點.

有晚黃昏上去, 碰啱幾位技師都上晒鐘,
老板娘Mandy主動帶我到休息室坐坐等等,
陪我吹下水, 談天說地一番,
來過此場幾次, 一向都覺得佢地招呼幾好,
老板娘問我今晚想搵邊位技師? 直說想搵小喬,
等左20分鐘左右, 終於可以入房,
上次試過connie, 勝在後生,
但論手骨, 始終小喬較好,
同小喬傾計, 亦係比較投契一點, 小喬聲線溫柔帶點嬌嗲, 又喜歡笑,
所以一邊享受小喬手骨, 一邊說話逗佢笑, 最為開心,
part 2方面, 小喬亦較純熟, 雙手柔軟小巧, 加上皮膚白滑, 係小喬優點,
忍不住一手把她擁在懷中, 彼此互動下順利完成.

引用:
原帖由 billyso 於 2012-12-4 20:20 發表

此場裝修格調, 及技師平均質素, 一d都唔比其他當紅場為差,

有 ...
女女咩年紀度

引用:
原帖由 billyso 於 2012-12-4 20:20 發表

有 ...
小喬走過唔少場
改過唔少藝名
曾經試過佢
唔要求ok高既
自問玩足唔會比其他c兄少
老闆娘見到我一定認得
尼間場好奇怪
賣點專推新囡囡
本來場有新貨到係好事
可惜好心做壞事
唔少新囡囡企唔定冇幾耐無疾而蹤
咁樣唔係正常既新陳代謝
賣點只係新
但服務冇保証亦未必配合
貓台餐肉台同街台報告有別
用家通常童話故事式一句自我滿足略過
從來冇人敢正面面對事實品評
尼點係貓台同餐肉台做唔到既地方
尤其屢屢保守方面
多多新囡囡又有何用
c兄可能未試過隔空取物
如果c兄有機會再去玩既話
提點一下老闆娘管理重點何在?
如何提升競爭力
勿處處站晌技師角度過份保護自己

引用:
原帖由 fatgor1 於 2012-12-5 16:17 發表

女女咩年紀度
目測表面感覺廿零歲

引用:
原帖由 獸醫 於 2012-12-5 20:18 發表

小喬走過唔少場
改過唔少藝名
曾經試過佢
唔要求ok高既
自問玩足唔會比其他c兄少
老闆娘見到我一定認得
尼間場好奇怪
賣點專推新囡囡
本來場有新貨到係好事
可惜好心做壞事
唔少新囡囡企唔定冇幾耐無疾 ...
c兄已經幫到個場指出缺點

同意 ching 所講。部份場都係咁。個個 ching 都想囡囡完美,樣靚身材正,順得人無葉問,可惜事實好少咁完美 (當然),部份場唯有不停搵新血。好啦到個場搵到個囡囡受歡迎,又未能令囡囡有歸屬感。

回復 6# 的帖子

即係點

引用:
原帖由 十六骨人 於 2012-12-6 14:11 發表
同意 ching 所講。部份場都係咁。個個 ching 都想囡囡完美,樣靚身材正,順得人無葉問,可惜事實好少咁完美 (當然),部份場唯有不停搵新血。好啦到個場搵到個囡囡受歡迎,又未能令囡囡有歸屬感。
因為cheap cheap港燦越尼越多

18 123
發新話題