26 1234
發新話題

港都急急腳開放監後第一炮

港都急急腳開放監後第一炮

見各骨友, 版主同超版都回歸深圳沖涼, 診有時間偷跳, 隱左咁耐幾大都唔執輸上去鬆一鬆先.

今晚原本諗住去見識下貓步, 點知時也命也, 上次去CP都係錯過左CATWALK, 今次都係一樣, 算啦, 個天要咁對我都無計!
因為貓步完驚無女要等(要趕返香港交人), 都係上去一間呢排口碑唔錯0既港都, 過關到關口都九點3, 打去CALL公司車, 10分鐘左右就到, 比個LIKE佢!

上到去LOCKER仔服務真係唔錯, 唔係個D到走至黎搲錢個D, 服務唔錯, D毛巾真係好白! 出到大廳有位沈經理好好招呼, 我無相熟(第一次去), 由佢發板撞下鐘.
佢推介入黎個位係易仔, 樣好順眼(比AD相重靚), 其實某D位置睇係幾索, 不過最吸引我係對大波波, C+左右, 一手揸唔晒個隻, 正呀,
不過唔敢太大其望, 因為而家D BAR呃人好叻, 到除衫至算....

PART 1 OK收貨, 有我至愛推油背, 正呀, PART2自動波, RPP好FEEL, 除衫後真係C+波, 真廷波, 好玩到唔停手, 下路數毛毛, 都算好玩......

有時間再走一轉先.
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 blackjackal 於 2012-12-1 03:21 發表
見各骨友, 版主同超版都回歸深圳沖涼, 診有時間偷跳, 隱左咁耐幾大都唔執輸上去鬆一鬆先.

今晚原本諗住去見識下貓步, 點知時也命也, 上次去CP都係錯過左CATWALK, 今次都係一樣, 算啦, 個天要咁對我都無計 ...
我上次做 2 仔,佢仲話。。。你咁 C 文架,捉左我隻手去佢隻波上面,各位留意系佢「隻」波。。。 。。。俾佢吹 Q 賬

引用:
原帖由 s138230444 於 2012-12-1 04:39 發表

我上次做 2 仔,佢仲話。。。你咁 C 文架,捉左我隻手去佢隻波上面,各位留意系佢「隻」波。。。 。。。俾佢吹 Q 賬  
你又唔出報告, 等我可以狼d

街街有番ad應該安全番好多
幾位c兄同版主試過話掂
睇尼要走番轉

引用:
原帖由 blackjackal 於 2012-12-1 14:30 發表

你又唔出報告, 等我可以狼d
C 兄,你座監太耐,無睇包膠啦。。。

http://www.saunaguide88.com/forum/viewthread.php?tid=104854

引用:
原帖由 eskyed 於 2012-12-1 17:50 發表
街街有番ad應該安全番好多
幾位c兄同版主試過話掂
睇尼要走番轉
唔好得個大隻講 ,起行啦。。。等你包膠

真係好急喎,唔等埋我就上

引用:
原帖由 blackjackal 於 2012-12-1 03:21 發表

今晚原本諗住去見識下貓步, 點知時也命也, 上次去CP都係錯過左CATWALK, 今次都係一樣, 算啦, 個天要咁對我都無計 ...
係版主d相過大定我電腦慢
load到暈至睇到仲係全景相

26 1234
發新話題