36 12345
發新話題

老地方一遊!

老地方一遊!

有兄弟策劃很久想去東莞唱仁K,可惜時間人數都不夠,只有兩支公...唯有改去其他場所,正所謂飽暖思淫慾,先去醫肚,好耐無去過"品川"食料理,在星期六的

金時間,竟然無咩人,睇來品川都要收皮啦(可能价格比較貴吧$188*1位任食二小時。)

本身去機場的話一般会去港字場所,但想吓想吓想試下新也,記得最近有師兄提過時光倒流,想去試下(呢個名我覺得改得幾好),去到找了約十分鐘...終於找

啦,就在老地方酒店對面...但我們去到發現樓面...有點兒哪個(廣告水牌不夠大且給人感覺又黑又不光鮮,就好像黑店一樣...哈哈,可能因為沒有姿客在樓

下吧...最後兩條友仔縮沙...在附近再逛一下,幸記又試過啦,諗下諗下,反正都在老地方酒店啦,不如就去呢間酒店裡面既桑拿試下啦(印象中呢間場都唔平既,

不過諗住應該物有所值,死就死,貴就貴啦...呵) 前言有啲長,如各師兄覺得悶就直接睇下面既就OK

1.老地方要在B座大樓進去就直接到前台(我們在A座上4樓...是客房...要經過很長的路才到前台比較麻煩!)

2.應該是新裝修,無論沖涼或者地方整潔程度都比8個讚佢

3.大廳裡面有很多美容師硬SALE過度,好能煩...(因為我地比佢煩個按左一個肩...呵)

4.服務以美容作招萊...(實則係以它來作掩飾...呵,因港式推油係要熟客先知,或者問部長...,新手要注意啦)

5.一般大堂服務都有,但如按港式係唔送既,各兄弟要留意啦,而且如六日繁忙時間上去...應該係無得過夜,房間太少啦

6.由於無房闗係,加$$$換了VIP房,直接上去等技師到來(VIP房係唔錯既,不過值唔值就見人見智啦...如可以過夜就OK,但如起機,可以選擇繼續等房!!!)

7.此場技師大部份都OK,年輕漂亮,如吃相頭者可以一試,(我的技師NO無問,點解?請繼續觀看...)

8.我個技師係半長平陰帶少少曲髮,波波應有C以上,右腿上有一個紋身(應該是花的紋身),就樣子看值70分以上,可惜此MM絕對係偷懶型,按骨無力且推油技術是齋打

型...務求令你快些出快些收工的感覺...唉! 其他都唔講咁多啦...可能係我欠缺骨運(好又一餐唔好又一餐,所以我都無攞佢NO.)...

9.朋友的技師就還可以,應該值75分以上,服務都尚可,本人覺得此場推油手法不夠港系場所進取...一來沒有波推,好似果凍都無,就連PART B都沒有脫下BAR,所以好

服務者要留意啦!

10. 價格方面:港式推油人仔$299,不包大堂服務,如要按大堂就另計,我按肩簽$20小費,VIP房30,賣單時總共$392人仔...... 至於港紙係對85...唯一進取之處,呵

溫馨提示,此場可以於前台插電,只要同服務員講就OK,不過要提一提各老友記,服務員抄號碼牌時要小心,因為如抄錯手牌,你的手機就會有機會給了另一個師兄啦...

(我朋友手機就比佢地唔小心抄錯手牌,搞左好耐先搵返部手機出來...(因為佢地会將抄下的號碼貼在手機背後...所以抄錯就慘啦,分分鐘連手機都無埋,嘿嘿!)

後記感想: 我自己就唔會再去,論機場而言,個人覺得太貴啦,而且技師培訓略不足,過夜地方不夠...不過場所整潔度/硬件就幾好,因酒店關係吧!

呢個報告純屬個人分享(實屬個人意見,不代表其他師兄弟既,歡迎轉貼...)

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

好唔好玩貴唔貴取決於個人睇法,岩feel既再貴d都冇所謂,唔岩feel既再平比你都冇回頭,每個人價值觀唔同,從來唔駛理其他人點睇

引用:
原帖由 夜鬼 於 2012-11-12 03:54 發表
好唔好玩貴唔貴取決於個人睇法,岩feel既再貴d都冇所謂,唔岩feel既再平比你都冇回頭,每個人價值觀唔同,從來唔駛理其他人點睇
啱...好似我個FD咁... 真係天與地,哈哈...

引用:
原帖由 cm45275 於 2012-11-12 04:02 發表

啱...好似我個FD咁... 真係天與地,哈哈...
你個fd點嫁c兄?

引用:
原帖由 cm45275 於 2012-11-12 03:09 發表
有兄弟策劃很久想去東莞唱仁K,可惜時間人數都不夠,只有兩支公...唯有改去其他場所,正所謂飽暖思淫慾,先去醫肚,好耐無去過"品川"食料理,在星期六的

黃金時間,竟然無咩人,睇來品川都要收皮啦(可能价格比較貴吧$188* ...
好多棘椒咁wor

引用:
原帖由 cm45275 於 2012-11-12 03:09 發表

黃金時間,竟然無咩人,睇來品川都要收皮啦(可能价格比較貴吧$188* ...

回復 4# 的帖子

佢條女係越睇越靚既金毛平陰長髮女郎... 服務同表情都OK... 最少佢滿意先啦 呵呵

引用:
原帖由 咸魚佬 於 2012-11-12 04:29 發表

好多棘椒咁wor
比你發現左添 呵

36 12345
發新話題