28 1234
發新話題

今日上左常仔

今日上左常仔

中午上路,係深圳坐火車見好多人,不過香港人真係比較少,
落火車時見有大約六七個港人,感覺比平時靜左,
我既目的地係君記,去到要係三樓按腳果層行後樓上四樓桑拿,
上到去都有三、四間房有客睇緊女,女女方面都有二、三十,
多數可供食用,而我就一早 mark 左上次果件,於是直接唔知點咁行左幾個圈,
去左隔離座樓唔知邊層既房上鐘,走時都要服務員帶住先識離開,
常仔氣氛明顯比較緊張,去唔去就自己諗過。

附件

希望大家都食到好野

回復 1# 的帖子

Good to know that Ching was happy and came back safely

如果左兜右兜, 好似安全D咁LOR

難得門兄戰戰兢兢地出野

都係MARK定好D,咁遠去到唔啱食就唔好啦.

星期日. 東莞車站都靜到甘...

引用:
原帖由 blackjackal 於 2012-7-16 00:44 發表
如果左兜右兜, 好似安全D咁LOR
突然之間甘樣諗 tim...

萬一走鬼., 著左燈...囡囡有囡囡 9 秒 9 甘走....

但我地想走都可能會唔知. "訂 "  ...     ..

引用:
原帖由 門小姐 於 2012-7-15 23:41 發表
中午上路,係深圳坐火車見好多人,不過香港人真係比較少,
落火車時見有大約六七個港人,感覺比平時靜左,
我既目的地係君記,去到要係三樓按腳果層行後樓上四樓桑拿,
上到去都有三、四間房有客睇緊女,女女方面 ...
多謝門兄... 去玩完返黎. 都不忘分享...

最緊要大家安全.... 長玩長有...

28 1234
發新話題