發新話題

照含飯局(32) 青山道優雅 深水步價佐尖質素 超短裙露底

1-8pm 真係要遇啱時間至得。

引用:
原帖由 zoomam 於 2012-6-30 02:32 發表

點擺明車馬影
可以話俾佢聽我地寫論壇,佢實歡迎。

引用:
原帖由 一世英名 於 2012-6-30 19:42 發表
乜野你地寫論壇 up乜

引用:
原帖由 一世英名 於 2012-6-30 19:42 發表
一早知你係收水寫狗la

回復 21# 的帖子

見咸兄有此艶遇,我今日一於照地址上去碰下個位淫妻碌 ,可借同人唔同命, 開閘比我個位細細粒,(收錢都係佢),冇所謂啦!一場嚟到是但就佢同我揼, 佢坐上我背脊同我按,感覺都唔錯,但按咗兩3個字有人按鐘,原來有個熟客嚟咗,我嘅惡夢開始啦 佢話換個人同我按好唔好?我諗住唔阻人發達,是但啦!咁就出事, 換咗個熱衭有肚腩嘅北嫂嚟, 我都算咧,佢一路講電話一路按 門鐘响又走去開門,如是者出入3,4次 果刻真係想起身走人,算吧啦,等佢快手攪掂走人,手作其間摸下佢上路,佢嘅反應係閃開, 哈哈!好嘢 唔再摸,做完叫我比360元?乜唔係330元咩? 一次過,豪比佢,就當自己黑仔。望今晚中六彩補數!

引用:
原帖由 機關槍 於 2012-6-30 21:08 發表
見咸兄有此艶遇,我今日一於照地址上去碰下個位淫妻碌 ,可借同人唔同命, 開閘比我個位細細粒,(收錢都係佢),冇所謂啦!一場嚟到是但就佢同我揼, 佢坐上我背脊同我按,感覺都唔錯, ...
咁既服務唔掂la

引用:
原帖由 機關槍 於 2012-6-30 21:08 發表
見咸兄有此艶遇,我今日一於照地址上去碰下個位淫妻碌 ,可借同人唔同命, 開閘比我個位細細粒,(收錢都係佢),冇所謂啦!一場嚟到是但就佢同我揼, 佢坐上我背脊同我按,感覺都唔錯, ...
c兄算好人
係我就say no

發新話題