12 12
發新話題

俾隔離台老點咗一鍋

俾隔離台老點咗一鍋

事先聲明我系屬於中立分子,資訊嘅嘢梗系多多益善啦……

先前系隔離台睇到個敢壺大波仁科百華翻版嘅包膠,我呢個仁科死忠梗系第一時間沖過去call啊妹妹啦,點知上到羅湖先知98已經放咗一個月假……我頂……
後面唯有聽啊部長介紹求其執咗件頂住先……

報告內提及當時人手抓百華波,眼睇歐洲杯……一個月前邊有歐洲杯啊……
真系比點到體無完膚。

BTW:今晚上去兜咗一轉,歌舞昇平啊……唔見打風跡象啵……作為打風方向標嘅方向村依然系滿街胸狠啊。
仲有就系,搭訕一個大波妹食咗檸檬,敢問各位ching有乜搭訕寶典指點下細佬,多謝嗮

(14):本版只供報告分享,其他網絡資訊會移送到吹水站內發表!

比<數目字國產寫狗台>老點,你都唔係第一個

引用:
原帖由 好淫一個 於 2012-6-19 23:35 發表
比老點,你都唔係第一個
無辦法啦,鳩痕痕,點忍到71咁耐啊……

打個電話去問最好!

引用:
原帖由 liang19xx 於 2012-6-19 23:27 發表
事先聲明我系屬於中立分子,資訊炱藂t多多益善啦……

先前系隔離台睇到個敢壺大波仁科百華翻版鴷]膠,我呢個仁科死忠梗系第一時間沖過去call啊妹妹啦,點知上到羅湖先知98已經放髐@ ...
睇到一舊舊
好多字都識 但真係5之up緊咩

引用:
原帖由 fatgor1 於 2012-6-20 01:22 發表

睇到一舊舊
錦湖, 好偏下, 好似近車管所

引用:
原帖由 fatgor1 於 2012-6-20 01:22 發表

睇到一舊舊
“仁科百華”係日本 AV 女優
希望大家都食到好野

引用:
原帖由 中女情人 於 2012-6-20 10:03 發表

錦湖, 好偏下, 好似近車管所
唔算好偏,係湖貝路,港紅行過少少對面就係,附近有條好出名食海鮮既街,唔記得叫咩名
We can fly so high and never gonna die

12 12
發新話題