發新話題

打風落雨,,,搵個地方正骨避下

引用:
原帖由 好淫一個 於 2012-6-17 11:09 發表

曉士兄,見你標題係正骨,但內文又好似有D野咁 ,
呢間場正唔晒邪唔晒,咁最後有冇互動排洪舒筋活絡呀
Any VAS is the main point......

唔係風大雨大曉士兄都唔會去 lee D 場
希望大家都食到好野

正骨的話,阿姐會好好多,d o靚妹好似黎摸你咁.....比$人地摸自己,摸佢就話者

引用:
原帖由 好淫一個 於 2012-6-17 11:09 發表

曉士兄,見你標題係正骨,但內文又好似有D野咁 ,
呢間場正唔晒邪唔晒,咁最後有冇互動排洪舒筋活絡呀
感覺係 正骨邪 dup.... 可惜囡囡手勢唔算好
互動少少地甘.... 訓著左時間唔夠....
排洪就一定有.....因為簽左 費 120 ...

依家試過, 知道咩環境...下次醒少少先得...

引用:
原帖由 人面狗 於 2012-6-17 21:18 發表
正骨的話,阿姐會好好多,d o靚妹好似黎摸你咁.....比$人地摸自己,摸佢就話者
甘當然有摸佢  +  食 lin 啦....
但玩法唔同,.....  又有 d 似老鼠機.....  

( HaHa...話時話. 其實我都未試過老鼠機.  ...

9 up .....................

回復 1# 的帖子

You have already reaching Huanggang but your friend told you he did not go out. Sure he is not a punctual guy.

引用:
原帖由 dicknbutts 於 2012-6-17 23:36 發表
You have already reaching Huanggang but your friend told you he did not go out. Sure he is not a punctual guy.
見 C 兄回覆好似想開解我甘....多謝先...

引用:
原帖由 曉士 於 2012-6-17 23:16 發表

感覺係 正骨邪 dup.... 可惜囡囡手勢唔算好
互動少少地甘.... 訓著左時間唔夠....
排洪就一定有.....因為簽左 費 120 ...

依家試過, 知道咩環境...下次醒少少先得...
師兄好爽啦

發新話題