發新話題

兩星期三味旅程(水舞澗)

引用:
原帖由 ken19lam 於 2012-5-29 10:12 發表
多謝兆輝兄報告。
早前出過兩次試業報告,都比人移除左,點解??????
Lisa的確唔錯。
c兄仲好意思講出尼 有時間睇番自己篇野 11個c兄投訴擺明廣告 內容提到你同老板娘變為朋友, 跟住又點樣榮升老板娘, 如何試業幾畤閘張, 而家有逄個囡囡, 遲d又會有邊個新囡囡番工, 下面加行代號既電話號碼, 我講得冇錯嗎? 咁樣都認為係報告   請清楚街街forum同主頁ad係分開獨立

引用:
原帖由 中女情人 於 2012-5-29 13:34 發表

c兄仲好意思講出尼 有時間睇番自己篇野 11個c兄投訴擺明廣告 內容提到你同老板娘變為朋友, 跟住又點樣榮升老板娘, 如何試業幾畤閘張, 而家有逄個囡囡, 遲d又會有邊個新囡囡番工, 下面加行代號既電 ...
多謝情人提醒,的確不知咁會做成問題,Thank you very much!
不過內容係事實並無作野。
起馬我知道發生乜事日後會多加留意。謝謝!

好正. pls pm me

引用:
原帖由 ken19lam 於 2012-5-29 15:46 發表
多謝情人提醒,的確不知咁會做成問題,Thank you very much!
唔係有冇作野問題
係用家經歷報告同c兄幫朋友推介場所係兩回事

引用:
原帖由 wdycheung77 於 2012-5-29 17:53 發表
好正. pls pm me
pm你乜呀

引用:

c兄仲好意思講出尼 有時間睇番自己篇野 11個c兄投訴擺明廣告 內容提到你同老板娘變為朋友, 跟住又點樣榮升老板娘, 如何試業幾畤閘張, 而家有逄個囡囡, 遲d又會有邊個新囡囡番工, 下面加行代號既電 ...
引用:
原帖由 ken19lam 於 2012-5-29 15:46 發表
引用:
原帖由 我係廚房仔 於 2012-5-29 18:51 發表

唔係有冇作野問題
係用家經歷報告同c兄幫朋友推介場所係兩回事
尼d咪叫 point lor

引用:

版主把關good job

試業期間上去做過二位不錯的技師,GiGi及Lisa後生靚女,
兩個按摩都係柔和一族,舒服舒服!Part2亦可順應要求慢慢來享受下。
另Crystal不是老闆呢。

發新話題