28 1234
發新話題

未試過唔知.

未試過唔知.

最近. 聽返黎好多查牌 / 掃場既消息...
自己都唔太敢四處貢 tim...

突然之間, 好想 book  d 時鐘  /  日租既房,  ( 百零兩百蚊.....)

打比 d  試過既  js  約佢上房,  明買明賣,  唔知 work 5 work 呢  

唔知佢地肯 5 肯,   又會開價幾多呢   

自己真系未試過唔知.... 如果 d 囡又買  lee 又買  lo ...  

分分鐘幾千上落.. 又系笨 9 柒....

如果佢肯,我會比反佢反個場個價佢,不過我諗佢仲驚過你,怕你監粗黎

引用:
原帖由 人面狗 於 2012-5-25 00:04 發表
如果佢肯,我會比反佢反個場個價佢,不過我諗佢仲驚過你,怕你監粗黎
你講系 200 蚊 推油價 .

約得佢地出去...仲要跟我上房...就更系開大啦...

記得上年有次..去 港系既場, 出發前 CALL 定個 JS,  做 CALL 鐘.  
佢話當日唔舒服唔想返工,,,
問我不如上房開大,,,
開 800 ...  痴左線.... ( 我指 JS 痴左線....   )

引用:
原帖由 曉士 於 2012-5-25 00:19 發表

記得上年有次..去 港系既場, 出發前 CALL 定個 JS,  做 CALL 鐘.  
問我不如上房 ...
還價500搞掂佢麻

引用:
原帖由 曉士 於 2012-5-25 00:19 發表

問我不如上房 ...
800 傻左, 上zmt都唔使

引用:
原帖由 fatgor1 於 2012-5-25 01:09 發表

還價500搞掂佢麻
無啦...還咩 0Y ....

都無理佢...

引用:
原帖由 blackjackal 於 2012-5-25 01:10 發表

800 傻左, 上zmt都唔使
我記得同肥哥講過.....

佢都系甘樣回我.....

引用:
原帖由 曉士 於 2012-5-25 01:14 發表

我記得同肥哥講過.....

佢都系甘樣回我.....
事實姐, 鑲金咩

28 1234
發新話題