15 12
發新話題

足仔.> 知足康.

足仔.> 知足康.

呢個場以前都有去....由樓上細細鋪, 轉樓下街鋪..
街鋪再轉下大間 d... 再轉下..又再大間 d...

因為唔系每次休息都夠時間上 SZ, h:" />h:" />
但我算系骨友一個...硬系鐘意比人 dup 下甘鬼衰....

最近 2 次 .HK 按腳. 我都去呢間知足康...
依家最新既鋪...格局比以前大, 仲有 2 層樓高...
按腳坐位樓下十幾廿個, 全身按摩房 567 間 ( 甘上下. ~ 樓下 )
仲未計樓上...

因為都一排無黎..多口問句, 點解甘岩隔離 2 間鋪位開...
而之前既鋪唔同名 ?  系咪同一老細...兄弟場 ?

原來舊鋪業主見 lee 間足仔攪得唔錯, 唔再續約比佢...
業主自己做埋足仔呢行. 食呢行飯. 被迫搬走.

不幸中大幸...就系正隔離鋪 2 個鋪位開返你吹咩...
生意黎講. 高低立見...

我 2 次閒日去...2 次都要坐出面 sofa 等住先....
依家 lee 度全部 C 父 加埋成 50 個... 我覺得好厲害.

手勢. 個人黎講算 OK.  唔錯.
最比到我驚喜...系唔少 OL ...青春少女客源....
可能放左工黎鬆一鬆...d 女仲好鬼正

我亦都系依家先知...原來開左分店....
特意影低...分享比 d 唔同地方既 C ching

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

正骨都好, 有時都好OK 架

回復 1# 的帖子

ok wor又多個好去處

回復 1# 的帖子

裝修都唔差,
有冇試過佢地既推拿手勢掂唔掂

又係香港玩鍊腳
不喜勿回,不喜勿小

正正經經都好

引用:
原帖由 好淫一個 於 2012-4-24 18:58 發表
裝修都唔差,
有冇試過佢地既推拿手勢掂唔掂
甘又未試過 wor...

引用:
原帖由 fatgor1 於 2012-4-24 22:21 發表
正正經經都好
引用:
原帖由 木頭 於 2012-4-24 22:08 發表
又係香港玩鍊腳
引用:
原帖由 blackjackal 於 2012-4-24 01:27 發表
正骨都好, 有時都好OK 架
的確系啊... 有時耐無去 dup 骨... 正經甘捽下腳仔...都好鬼爽架...

養 < 精 > 促銳 ........

15 12
發新話題