發新話題

新天池

各位好,這是小弟第一次寫報告

見咁多人係到講天池,就膽粗粗去試下喇。時間下午2:00左右。
上到去,無咩人,個locker哥無問我就安排@#給我。沖完涼後,同個locker哥吹了兩咀,我同佢講最緊要走肥,就幫我轉了另一個。(即係話之前個個肥?!)幾多號就唔好講喇,仲之呢版之前有人講過佢的。

入到房,那位小姐樣貌好像不俗,不過由於燈光太暗,睇唔太清個樣,估計30歲左右,皮膚白滑,完全係我杯茶。有小小肉底。不過幾健談喇,把聲仲幾溫柔。佢話自己係海南島人,係呢到做左一個月左右(個個女都話自己做了一個月)。

第一part,都頗ok la,因為我甚小去骨場,比較唔到,不過幾舒服。

第二part,整體都ok的,不過太快就插了。另佢話唔鐘意狗仔式,所以無迫佢用狗仔式。全個過程都幾女友feel:th_up:,不俗。下面水源都好充足又一開始無咩水到插到後尾pok pok聲。最後用女上男下,被佢un了三四十下,頂唔住,爆發。佢話佢un到腳軟
在攪的途中,聽到隔離房條女和條仔叫到鬼死咁大聲,我地都異口同聲話咁誇ga

出完野後,由於未夠鐘,佢就幫我按多一陣,但又時不時攪我小弟弟…,攪到轉頭又起了機…一起機就夠鐘了

總結,下次一定會叫返佢:th_up:。

另外就係走個時,望到其他房d女真係…好彩開始時有叫走肥。

落樓賣單 $620 ( 唔係580?可能未折 ),不過無所謂,因為好滿意。

引用:
Originally posted by loklok321 at 2007-1-27 19:58:

見咁多人係到講天池,就膽粗粗去試下喇。時間下午2:00左右。
上到去,無咩人,個locker哥無問我就安排@#給我。沖完涼後,同個locker哥吹了兩咀,我同佢講最緊要走肥,就幫我轉了 ...
bro, the bg is high or small figer,,the service is including kiss body

引用:
Originally posted by 我係廚房仔 at 2007-1-20 10:37:
尋晚主場試過新女 @* 新到兩日(佢話), dup得出色r得有聲有色, 真係屎忽都兀起不特止, 直頭起撚晒雞皮咁撚堅, 最撚抵錫係我一入房佢冇着裙露條黑色喱屎t-back出尼引撚死我
t-back, just thinking about it, makes me..............already.

引用:
Originally posted by loklok321 at 2007-1-27 19:58:

上到去,無咩人,個locker哥無問我就安排@#給我。沖完涼後,同個locker哥吹了兩咀,我同佢講最緊要走肥,就幫我轉了 ...
Very detail & great report , many thanks bro loklok321.

引用:

Bro, so the number @# is good or !) is fat ar? please detail.
Thanks

貨真價實,抵鑽<<<<<<<<<<<<<<有回應//////

引用:
Originally posted by dd44 at 2007-1-28 15:03:

Bro, so the number @# is good or !) is fat ar? please detail.
Thanks
咁我就唔知@#肥唔肥,只係臨走時見到隔離房個件好肥…

!) 呢個只係標點付號,不要誤會啊

發新話題