發新話題

名記執一劑半 report

引用:
Originally posted by bigass at 2005-12-1 14:19:
好report>>哎呀..咁高達兄番到香港..有冇去街市買d椂柚葉洗手呀..??(講笑..唔駛reply)

[ Last edited by bigass on 2005-12-1 at 14:20 ]
無買椂柚葉洗手呀~
不過我想知何解? bigass 大師兄可否見告?

引用:
Originally posted by tin-tin at 2005-12-1 15:39:
高達兄...你好勇敢...信職員有鬼用...我睇你沒有見過公安查牌掃場...小弟嘗試跟親友掃桑拿足沐場所...桑拿職員見到公安進入落閘...全部死狗....你唔通識深圳亞爺...我睇你要勞教所...勞教學習...剪草..搬泥頭.... ...
哈哈~ 大吉利是過你~
不過想問下師兄, 唔知洗地果時如果同女女真係做緊正經野, d GA 會唔會夾硬屈你? 骨場會唔會同佢地夾埋當交下數?

引用:
Originally posted by gundam at 2005-12-2 00:37:

無買椂柚葉洗手呀~
不過我想知何解? bigass 大師兄可否見告?
哦..你隻手掂過佢姨媽呀嘛..老人家話唔係幾老o黎..柚葉可以驅邪..

引用:
Originally posted by bigass at 2005-12-2 00:52:
哦..你隻手掂過佢姨媽呀嘛..老人家話唔係幾老o黎..柚葉可以驅邪..
哦~ 唔怕啦! 百無禁忌! :D

good report many thanks.

引用:
Originally posted by gundam at 2005-12-2 01:01:

哦~ 唔怕啦! 百無禁忌! :D
在广州我试过在某桑拿场听BG讲,

现在有D人好变态的.话有条麻甩佬

成日去,但是从不HJ.但是好鬼死大方.

次次200TIPS.但吾是个个BG都赚得,

但又个个都有机会.点解?

原来条死佬每次来都要问部长有边

条女的姨妈到,入到房要条女除张

姨妈纸比佢闻下就有200蚊TIPS。

你地话佢够吾够变态!

引用:
Originally posted by anson_yang at 2005-12-2 15:56:

在广州我试过在某桑拿场听BG讲,

现在有D人好变态的.话有条麻甩佬

成日去,但是从不HJ.但是好鬼死大方.

次次200TIPS.但吾 ...
:confuesd::confuesd::th_down::th_down:
想嘔.............:confuesd:

發新話題