發新話題

旺角其中一間桑拿報告

如果係AD就寫到佢咩都好啦,我都信唔係AD,不過要$600+OVER40+招呼唔掂+汚漕+唔識叫人起身=唔使去.

回復 1# 的帖子

世上西人何其多
試問c兄介意幾多個
我支持你

D間場D侍應態度五十年不變架啦

引用:
原帖由 shing. 於 2009-8-3 00:25 發表
喺隔離嘅post比人話我賣廣告,搞到呢個報告都唔係咁想出....嗱,今次你地又當我係賣廣告啦!....早兩晚同朋友喺mk飲完酒貓貓地半夜3點想揾地方瞓覺,本應打算去spa,但係地點真係唔 ...
睇下o個位師亨點批評其他兄弟報告

http://www.saunaguide88.com/forum/viewthread.php?tid=72743&extra=page%3D1&page=4

引用:
原帖由 shing. 於 2009-8-3 00:25 發表
喺隔離嘅post比人話我賣廣告,搞到呢個報告都唔係咁想出....嗱,今次你地又當我係賣廣告啦!....早兩晚同朋友喺mk飲完酒貓貓地半夜3點想揾地方瞓覺,本應打算去spa,但係地點真係唔 ...

引用:
原帖由 babycry1 於 2009-8-3 19:24 發表
世上西人何其多
試問c兄介意幾多個
我支持你
岩聽

引用:
咁多人撐你,shing兄乜野信心都番晒尼la

Thanks for the Osim report!!!

發新話題