27 1234
發新話題

港刀冇运遇伯母_一天行(上)

港刀冇运遇伯母_一天行(上)

港刀冇运遇伯母
事前做功課,多謝c hing們 PM,心儀bg 电話
12:15(日班) 到達附近,call 第一個,电話使用中,call 第二個,电話停用頂!
預感冇运行 !
上到去水靜河飛,望水牌,c hing讚的上緊鍾,接著有call鍾,又頂!
原來call的第一個,今日唔番,call 第二個要遲半粒鍾,只好輪牌。
心情不好,原本以為聽天由命,來之安之,費事彈 !
全程总結如下 :
1)
冇計傾

2)
冇笑容

3)
冇身材_微波仙子

4)
touch袋袋(一吓都冇)

5)
Rpp
幾吓

6)
果冷两叁吓就用手

7)
冇扮野呻吟声

8)波推求其幾吓
冇声中、冇樂趣下,勉強發射,回來走到牀尾,話按腳,冇奈我便說話可以落鍾,問佢儿多号,原來,所以係伯母,出到大堂,女部長問服務得唔得,如盤託出,友人個又係話好求其,她猛say sorry,唔show 88 Card,都只收188,但冇補失落心情 !

引用:
原帖由 hamsam 於 2013-1-25 00:44 發表
12:15(日班) 到達附近,call 第一個,电話使用中,call 第二個,电話停用頂!

預感冇运行 !
上到去水靜河飛,望水牌,c hing讚的上緊鍾,接著有call鍾,又頂!
原來call的第一個,今日唔番,call 第二個要遲半粒鍾,只好輪牌。
心情不好,原本以為聽天由命,來之安之,費事彈 !
做唔正人地試過掂果d
c兄算黑仔
睇見c兄咁慶唔駛show卡即減留客la
同事試過冇事冇幹冇卡收足冇減

噢.....基本上是要服務, 冇服務; 要身材, 冇身材; 要態度, 冇態度.   

預祝C兄, 下次骨運大逆轉, 狂食到好嘢.

引用:
原帖由 hamsam 於 2013-1-25 00:44 發表
港刀冇运遇伯母
預感冇运行 !
上到去水靜河飛,望水牌,c ...
唉c兄乜咁失策呀, 有心去試target寧願等一陣好過探險, 尼個5號冇c兄提過, 不過有冒險精神都好既 另外想問c兄個標題話伯母, 係咪真係有咁熟嫁 ? 岩我wor

你要hamsam等幾耐呀,心儀個做緊野再加個call鐘,起馬要等2個鐘喎。另外所有囡囡唔係要接受訓練咩,基本工都要做足卦?

引用:
原帖由 oldpig 於 2013-1-25 10:49 發表
你要hamsam等幾耐呀,心儀個做緊野再加個call鐘,起馬要等2個鐘喎。另外所有囡囡唔係要接受訓練咩,基本工都要做足卦?
c兄睇清楚d
引用:
call 第二個要遲半粒鍾

引用:
原帖由 oldpig 於 2013-1-25 10:49 發表
人始終係人
總有好有差非機器倒模一式一樣
樓主就係遇到個唔掂既

27 1234
發新話題