發新話題

金碧搵笨七 , 估不到會到此地步

引用:
Originally posted by sexplayer at 2005-11-19 23:52:
>> 廣告話雙鐘$178,實際埋單$280 !

唔袛係廣告...
星期三晚埋單後,正在等lift,有人打電話問價…我聽到服務員講:「呢度全部中式按摩,價錢$178...」

>>幫人拿Sauna外衣條友,見到 ...
::D金碧以前的女中可以,直从被人查左之后,的女都不得,好多女都走左;;;;;

引用:
Originally posted by sexplayer at 2005-11-19 23:52:

唔袛係廣告...
星期三晚埋單後,正在等lift,有人打電話問價…我聽到服務員講:「呢度全部中式按摩,價錢$178...」

>>幫人拿Sauna外衣條友,見到 ...
唔好意思 bro sexplayer , 想問一問你個 report 係咪你o既經歷?

轉貼

netken2003

Re: 金碧有mud好野?
05/11/20 12:51 AM   

嘩!Post 了只有幾小時,便馬上有人轉貼於 sxxx88 網。

除了無註明是轉貼之外(可能我寫果部份唔計啦),還刪掉了最後那段總結……唉 ~!

不過第一次發現自己的親筆內容有轉貼,阿Q的都要深感榮幸,仲 capture O左個畫面留念添。總而言之,謝謝捧場; 將來有機會希望可以再採用小弟的文章。

========================================================

作者: 標題: 金碧搵笨七 , 估不到會到此地步

sexplayer
新手

積分 5
發帖 4
注冊 2005-11-18
狀態 在線 #1 金碧搵笨七 , 估不到會到此地步

唔袛係廣告...

>>幫人拿Sauna外衣條友,見到客黎都坐係道睇報紙,遞件衫比你自己穿
最近有 2 次條友直程唔係度,我要自己拿衫俾自己著...

>裝修又唔係靚過人..
半年前算係執過下(係咁依果隻),依家尚可以接受...一年前直程殘到...發臭...搞到幫趁過第1次...要再隔6個月才敢再試....

e ~~ 好似有 d 問題 wor , 邊個先真呀?

我諗等 sexplayer 兄弟出尼講會公平 d.

為公平保障佢既權利,佢應該出黎講清楚係咪佢親身經歷.
[color=red]半生脂粉叢中打滾[/color] [color=blue]落得酒醒今宵何處[/color] [color=green]抬頭仰視虛空寂寂[/color] [color=ping]臂扭千嬌盡是回憶[/color]

呢個場好污遭,有次我見沖涼室有條友用毛巾抹細佬,下面流緊不知甚麼液體,跟住條毛巾隨便放............................

引用:
Originally posted by ricky168b at 2005-11-21 00:38:
呢個場好污遭,有次我見沖涼室有條友用毛巾抹細佬,下面流緊不知甚麼液體,跟住條毛巾隨便放............................
吓..細佬流口水...咁即係生緊o野喎..哎呀..

發新話題