發新話題

有幾多ching 會同一個技師點3次以上?

有幾多ching 會同一個技師點3次以上?

有個我點左2次~e 兩日又心思思想點第3次~可能同佢岩傾

傾既程度係掛住傾,傾到老2都謝埋~跟住起極都起唔到~想話不如dry 傾唔鬼出算數~

最尾要好專心先出到/ . \

我試過一次,可能感覺唔似起機,好有女朋友感覺

引用:
原帖由 amaninaku 於 2010-12-10 01:22 發表

傾既程度係掛住傾,傾到老2都謝埋~跟住起極都起唔到~想話不如dry 傾唔鬼出算數~

唔好話三次, 十三次都試過. 自己覺得好feel好玩咪得lor, 使mud記住點佐幾多次姐

引用:
原帖由 大聲公 於 2010-12-12 22:20 發表
唔好話三次, 十三次都試過. 自己覺得好feel好玩咪得lor, 使mud記住點佐幾多次姐
因為要寫報告

引用:
原帖由 amaninaku 於 2010-12-10 01:22 AM 發表

師亨既錢都幾易賺,傾計就有錢收
不喜勿回,不喜勿小

引用:
原帖由 大聲公 於 2010-12-12 22:20 發表
我想知邊家場既女女可以令你搵佢十三次咁多,順便比埋女女NO我試吓

引用:
原帖由 好淫一個 於 2010-12-13 00:27 發表

我想知邊家場既女女可以令你搵佢十三次咁多,順便比埋女女NO我試吓
i want to know 2~13次唔係人人做得到~

引用:
原帖由 amaninaku 於 2010-12-10 01:22 發表

3次以上?
有,
仲唔止一個.

發新話題