發新話題

初試廣會6仔好雙乳 (<數目字國產寫狗台>潛伏份子假報告手法一定要睇)

初試廣會6仔好雙乳 (<數目字國產寫狗台>潛伏份子假報告手法一定要睇)

前幾天放一日假, 樂得清閒北上,去了廣會試下有冇骨運. 看相試了個6號仔.
沖涼後入房. 不到五分鐘技C進房. 未見其人先見其波. 兩團肉先行. 先來抱抱檢查身體. ! 36都有35.
PART 1
感覺到她手勢尚可,唔算非常好,但係勝在用心,做得很認真冇偷懶.
我急不及待,叫她出去攞油開波!等左一陣去攞油返黎, 就開始Part 2,已經真空上陣, 當然我愛不釋手, 兩隻手揸唔晒, 要加埋個口幫手, 提子含在口裡, 雙手按撚肉球. 女女輕輕既呻吟, 真叫人陶醉.
這時女女亦不甘示弱, 先用碰碰車, 再全身親吻, 吻到小弟弟棍頭, 然後開始口含果凍. Part幾舒服,最後落油起機, 小弟弟昂首頑抗. 终於在一輪互動後順利升空。

上中下路指數3-6-5 當然各人際遇不同.
但肯定值得番食
.

引用:
原帖由 takeyauyau2012-6-2 16:24 發表
前幾天放一日假, 樂得清閒北上,去了廣會下有冇骨運. 看相試了個6號仔.
沖涼後入房. 不到五分鐘技C進房. 未見其人先見其波. 兩團肉先行. 先來抱抱檢查身體. 嘩! 冇36都有35.
PART 1 感覺到她手勢尚可,唔算非常好 ...
c兄個報告好似曾經晌<數目字國產寫狗台>睇過 6仔冇做好多c兄都知, 見到話佢重出江湖, 拿拿臨搵佢做個call鐘, 點知比佢噴到一面屁 佢話已經冇做 就尼件事問admin幫我跟進都話冇 死心不息打長途上港匯問過明白, 經理親口話6號早就冇做

而家有兩個問題
1~我好想知尼個報告係咪盜帖
2~好想聽到你解釋

批評~尼種抄帖天馬行空手法極似<數目字國產寫狗台>慣用技倆

引用:
原帖由 takeyauyau 於 2012-6-2 16:24 發表
前幾天放一日假, 樂得清閒北上,去了廣會試下有冇骨運. 看相試了個6號仔.
沖涼後入房. 不到五分鐘技C進房. 未見其人先見其波. 兩團肉先行. 先來抱抱檢查身體. 嘩! 冇36都有35.
忍唔住再批評多次 翻查c兄過往緊餘發帖紀錄, 發覺一向係港府話式俗語 但係尼個報告明眼人睇係人都睇得出唔多唔少係國內式"白話文"用語 語法截然不同

引用:
原帖由 takeyauyau 於 2012-6-2 16:24 發表
提醒c兄唔好翻兜話係轉貼, N年之前試左而家至出, 改變語法wor, 接受唔到 lor

引用:
原帖由 秋田禾夫 於 2012-6-3 00:44 發表

提醒c兄唔好翻兜話係轉貼, N年之前試左而家至出, 改變語法wor, 接受唔到 lor  
秋田兄....你都唔洗話提唔提醒佢 lor....   
佢出唔出黎解釋,,, 都系一個疑問 la...

引用:
原帖由 曉士 於 2012-6-3 01:09 發表

秋田兄....你都唔洗話提唔提醒佢 lor....   
佢出唔出黎解釋,,, 都系一個疑問 la...

24小時之內唔出黎解釋,回收個帖啦.係度渣流灘
We can fly so high and never gonna die

引用:
唔知話你誤導會員好定愚弄會員好

發新話題