發新話題

『骨場黑星老祖』之老牌骨場報告

『骨場黑星老祖』之老牌骨場報告

都有一排冇出報告,皆因工作繁忙同懶交報告(打得唔快) 。其實呢兩個都有快閃行動 ,一直冇出,想出時技師已離職所以無需要寫啦 !

見淫兄及王爺滿載而歸加上囡囡導彈吸引下 ,問兩位攞咗料就要做番份報告至得架 !但冇問囡手機,有心去唔一定要問囡電話啫。過關前打定電話 book 定, 跟住過關撞啱有公司車响交通樓 ,一切順利

去到個場靜過鬼,全部員工睇電視 !個場好似裝修過 (非豪裝),沖涼地方大,水力樣樣都冇問題。沖完入房途經所有都係吉房 ,真係替佢地擔心 。唔好浪費時間,call 囡入房啦!途中問價: 家陣做 PROMOTION, 手推 148, 波推 208

囡囡入黎我都有D surprise ! 比起睇淫兄報告圖片印象好好多。少少肥啫,同前 KW 孖九差好遠,佢細粒好多,22才,樣唔錯架OK 開工!

Part 1 ; 由於新手,死力咯 。扒响度俾佢Dup 20 分鐘就開始攪我小兄弟

Part 2 : 轉身幫我解除束縛物 ,坦蕩蕩咁訓响處 ,又用紙巾幫我兄弟抹身 。呢個情況,大家會諗佢乜野呢 ……………………….. 佢竟然係咁望好似做研究咁 。我唔鬼理佢啦,梗係幫佢解帶啦。嘩,好一對導彈,細的 !正!想咀兩野先,佢竟然用手擋住唔俾喎 ,手摸就得。下路可以摸唔可以打井。想話錫下手臀、頸,大脾就瓜瓜嘈嗌好痕 。我頂! 即刻冇引,跟住訓低睇佢點,諗住好似佢請淫兄大飲茶或者王爺棍身都好 ,點知乜都冇一味响處 chok ! 重問我舒服嗎? 我反問佢有冇茶飲架 (隋口問吓睇有冇彩數)? 佢即回應話冇 ! 算啦 ,呢樣唔係必然服務,冇就冇咯 。咁我話你落油推啦,我摸住對導彈就升空啦!

基本上,囡囡OK 嘅,好Q 多野問 + 好多野講。有身材 、青春無敵 。我亦唔會因冇茶飲所以話佢唔好,兩舊水唔好要求咁多,囡囡都係賺辛苦錢。可能淫兄玉樹臨風 ,王爺文武雙全 ,囡囡 Lum 佢地唔奇啫

補番一句, locker boy 服務 very good. 要

甘好仲有廠"車搭 ...

locker 仔服務的確幾好......
你 call 車既...佢地會落車場接你....事事照顧又好傾....

引用:
原帖由 mongping 於 2012-5-26 00:36 發表

可能淫兄玉樹臨風 ,王爺文武雙全 ,囡囡 Lum 佢地唔奇啫  
亡平兄最低死都係呢句, 都係個句好多野唔係必然0既, 兩舊多D可以收貨啦

呢間場真係幾静....

引用:
原帖由 mongping 於 2012-5-26 00:36 發表

都有一排冇出報告,皆因工作繁忙同懶交報告(打得唔快) 。其實呢兩個都有快閃行動 ,一直冇出,想出時技師已離職所以無需要寫啦 !

見淫兄及王爺滿載而歸加上囡囡導彈吸引下 ,問兩位 ...
你次次都咁黑
睇怕幾難介紹好野俾你

引用:
原帖由 blackjackal 於 2012-5-26 00:53 發表

亡平兄最低死都係呢句, 都係個句好多野唔係必然0既, 兩舊多D可以收貨啦
兩舊水想點呀

引用:
原帖由 fatgor1 於 2012-5-26 01:10 發表

你次次都咁黑
睇怕幾難介紹好野俾你
六合彩夠難中啦, 又有咁多人去買啦! 咁我都有時運高嘅時候嘅

引用:
原帖由 mongping 於 2012-5-26 01:13 AM 發表

咁我都有時運高嘅時候嘅  
幾時
不喜勿回,不喜勿小

發新話題