發新話題

捉完赤壁之戰

引用:
原帖由 Lawrence_Ding 於 2013-1-19 01:16 發表

香港人網梗係for香港人睇la isn't it?
唔普遍開放大陸自有網站內部原因
尼點你同我冇可能知
廣告既野如水流柴
睇街街只強調着眼cn ad未免太過眼淺
仲以為c兄睇得通透

會員交流有問自有答有 ...
只有大陸人至會著重大陸 只有行內人至會著重生意 咁你明 la

引用:
原帖由 frankf 於 2013-1-18 23:31 發表
今日呢度嘅人氣已今非昔比,難得有舊人浦頭出句聲就即刻被人圍,呢D事肯定唔會係數字台發生!所以生意好唔好肯定有原因!

偶的意見連竹園小黃亦同意同埋接受,貴寶號的作風實在不敢恭維!

回復 57# 的帖子

原來係街街同行過尼搞搞震
唔怪得咸兄會突如其來比人投訴la

引用:
原帖由 好淫一個 於 2013-1-18 23:44 發表

數字台佔左9成係分身,自問自答吹到自己用邊個分身講過咩都唔記得.
如果CHING認同數字台既作風,過去玩囉,唔阻你

引用:
原帖由 frankf 於 2013-1-18 23:09 發表

Banned by Ch Web Pol, when most of yr Ch advertisers were gone, isn't it?  Hopping that it would not happen again, God bless you!
KO ban得想翻生都難 正如四台到今時今日blocked by cn ko一樣 , 如果係既話點解你又可以用到SZ ip上厘呢? 要了解內情因由再下判斷未遲 , AD冇永遠 , 總有新舊交替 , 生意好唔好唔係你同我關心既問題 , 上厘forum話之佢冇晒AD , 多左冇錢分 , 少左又唔係要你同我夾錢出糧 , forum同AD係分開自治架舊人 再者如果你睇來睇去睇大陸 , 不如你睇下貴寶號點解冇水療大場好過啦 , 如果你真係唔係網中人 , 鬥多鬥少鬥厘為乜? for face 只會係大陸人至會咁要爭面子 cn AD were gone ? but have you seen hk ad were come so much ? Maybe only Hong Kong advertising has to cover the whole of your website advertising

引用:
原帖由 frankf 於 2013-1-18 23:09 發表

Banned by Ch Web Pol, when most of yr Ch advertisers were gone, isn't it?  Hopping that it would not happen again, God bless you!
路過
c兄有時間的話進修下d英文

引用:
原帖由 frankf 於 2013-1-18 23:31 發表
今日呢度嘅人氣已今非昔比,難得有舊人浦頭出句聲就即刻被人圍,呢D事肯定唔會係數字台發生!所以生意好唔好肯定有原因!

引用:

發新話題