發新話題

捉完赤壁之戰

引用:
原帖由 夜鬼 於 2013-1-15 04:13 發表

桑拿街幾時有停過 a couple of years

引用:
原帖由 大袋淫魔2005 於 2013-1-15 09:36 發表

香港地生活壓力大有時膠下無可厚非
但係吹到咁大又好似當全世界盲既
算la講果個三年只得10分
可能已經無聊到冇話題

回復 44# 的帖子

引用:
原帖由 frankf 於 2013-1-18 23:31 發表
今日呢度嘅人氣已今非昔比,難得有舊人浦頭出句聲就即刻被人圍,呢D事肯定唔會係數字台發生!所以生意好唔好肯定有原因!

偶的意見連竹園小黃亦同意同埋接受,貴寶號的作風實在不敢恭維!
數字台佔左9成係分身,自問自答吹到自己用邊個分身講過咩都唔記得.
如果CHING認同數字台既作風,過去玩囉,唔阻你

引用:
原帖由 frankf 於 2013-1-18 23:09 發表

Banned by Ch Web Pol, when most of yr Ch advertisers were gone, isn't it?  Hopping that it would not happen again, God bless you!
講緊數字台牙...年年重點打擊果隻
無廣告照扮有...成日充大頭鬼果種自欺欺人?
3更5時更會自動摺埋幾日避下風頭wor
不過都未到摺埋couple of years果種程度

引用:
原帖由 frankf 於 2013-1-18 23:31 發表
今日呢度鴾H氣已今非昔比,難得有舊人浦頭出句聲就即刻被人圍,呢D事肯定唔會係數字台發生!所以生意好唔好肯定有原因!

偶的意見連竹園小黃亦同意同埋接受,貴寶號的作風實在不敢恭維!
一定唔會係數字台發生
因為連講既機會都無
如果你批評佢d場
你一出聲就俾人圍, 個帖轉頭del左兼ban埋

引用:
原帖由 frankf 於 2013-1-18 23:09 發表

Banned by Ch Web Pol, when most of yr Ch advertisers were gone, isn't it?  Hopping that it would not happen again, God bless you!
香港人網梗係for香港人睇la isn't it?
唔普遍開放大陸自有網站內部原因
尼點你同我冇可能知
廣告既野如水流柴
睇街街只強調着眼cn ad未免太過眼淺
仲以為c兄睇得通透
引用:
今日呢度嘅人氣已今非昔比,難得有舊人浦頭出句聲就即刻被人圍,呢D事肯定唔會係數字台發生!所以生意好唔好肯定有原因!

的意見連竹園小黃亦同意同埋接受,貴寶號的作風實在不敢恭維!
會員交流有問自有答有幾奇怪
有人答叫做被人圍
冇人答又話冇人氣
即係點尼
認同{{{一路一大陸佬國產分身寫狗台}}}唔會發生尼d事
因為幾個人要化幾十個分身圍人會好辛苦
至於c兄講既所謂"人做出尼既"人氣
我估街街作風唔多稀罕
因為冇乜人想見到過千個回覆來來去去只係"thanks go push sharing"
老實說話我地做會員既"如果你都係既話 "網站好唔好生意"與我地何干?
上尼forum志在吹水分享答各自經歷咁遮
c兄咁在意人地網站生意好唔好肯定有原因!
睇c兄個point同語法似係~~~
貴台要同人地街街比併
不如睜開雙眼睇清睇楚整盤ad先la
無謂鬼拍後尾枕數來數去只着眼大陸ad
仲有呀c兄~~~貴台香港同馬交區既forum快d delete佢la
長期以尼就真係冇人氣la
小貓幾隻報告
仲係過時兼偷帖
咁樣唔代表變身香港人網站嫁!
唔好咁天真la
假的真不了!

順帶一提c兄講既"小黃" 即係香港人叫既"阿黃" (袋錢落係袋 )
尼個正一廢柴經理
去過既c兄冇人會聽佢老點
網站生意好唔好佢點會同你認同丫
關心佢自己生意好唔好仲好過la

發新話題