發新話題

照含飯局(64)富豪玩解剖聽聽話話既128+東門向西自由行 (可能係我絕筆報告)

引用:
原帖由 bigwatercow 於 2013-1-18 11:24 發表
明人不作暗事,本人係有份投訴會員咸魚佬其中一員,唔認同以上咁多位c兄睇法,我個人覺得論壇有必要淨化才能成為樂土,不反對會員咸魚佬既貢獻,但係相對影晌下論壇質素降低不少 兼且文化低俗 ...
唉,  唔知講咩好.....

其實你唔岩睇可以唔睇.....
睇左...睇唔過眼., 可以出聲, 直接於咸魚兄個 post 回應..

明人不作暗事  =>>>>  但你卻只是自己向版主投訴..... 甘算唔算暗事呢....

再睇埋你 呢過回覆... 只系覺得你  ...

多舊魚 ...

引用:
原帖由 bigwatercow 於 2013-1-18 11:24 發表
明人不作暗事,本人係有份投訴會員咸魚佬其中一員,唔認同以上咁多位c兄睇法,我個人覺得論壇有必要淨化才能成為樂土,不反對會員咸魚佬既貢獻,但係相對影晌下論壇質素降低不少 兼且文化低俗 ...
有關娛樂和桑拿既論壇如果太淨化,就再唔係樂土啦,服務內容描述只係對技師評價既一環,有幾唔尊重呢
We can fly so high and never gonna die

引用:

引用:
原帖由 bobbychan 於 2013-1-18 11:56 發表
唔認同樓上c兄睇法
總好過了無見樹
而且咸兄報告的確精景
絕對認同c兄睇法

引用:

支持咸兄報告莫停

引用:
原帖由 咸魚佬 於 2013-1-16 07:24 發表
細佬出過咁多報告悶親大家
晌尼度講聲唔好意思
近日收到兩位版主話我知
佢地私下pm收到部份cdrom投訴我
理由係文化用詞唔能夠幽雅
搞能到個論壇濁能過流白濁
雖然果兩位版主只係照事實講比我聽
叫我唔能 ...

發新話題