發新話題

再戰新寶 $338機餐報告

引用:
Originally posted by 骨總 at 2007-4-17 15:58:
喱間場只可抱住齋場為主俾 $406 冇招呼既床尾機為配菜個心會好過 D.
骨總 兄

絕對支持

2 粒鐘 齋場 3 粒鐘 冇招呼既床尾機 正常造法 , 出得來玩 就要尊重骨妹 喱間場無波查床尾機一路都係 , 個別骨妹比查波都鬼鬼鼠鼠 D骨妹望有下次 , 條有不滿咁一手拍落件毛巾噤住佢, 用手拍落件毛巾二十幾年骨場生涯 咁無品都係第一次聽 , 仲講到自己好撚慘 , 如果係 D機場或者可以咁 , 床尾機骨場一定唔撚得 , 扣小姐代支骨場大忌 , 好多場扣小姐代支+罰 $500 扣埋個月獎金 揼骨 3 粒鐘 先策到 $60 , 好多骨場用罰錢扣獎金 係想d小姐服務好D KEEP 到D 客 , 條粉腸半年去得 5 次 又要o甘又o甘 瓜撚瓜嘈 , 出得來玩 皮肉錢一定要比
好九容易折福

唔係喎!我都去過幾次,都可上下其手,但D小姐有D年紀係大左D~
但香港骨場難道想搵18,19!我諗難D
[img]http://img218.imageshack.us/img218/7250/d1kr6.jpg[/img]

香港骨場hk$400.00

引用:
Originally posted by wpl at 2007-4-17 20:49:
唔係喎!我都去過幾次,都可上下其手,但D小姐有D年紀係大左D~
要計數,去大陸,車費,火車來往$70.00,洗費200.00,
都係 270.00,比多少少,等香港繁榮,省時間都係度.

引用:
Originally posted by wpl at 2007-4-17 20:49:
唔係喎!我都去過幾次,都可上下其手s9:,但D小姐有D年紀係大左D~
wpl 兄弟
骨總

我一個月都去新寶 3-4 次到現在有三年  新潮 3-4 次 都有兩年 , 2 粒鐘 齋場 3 粒鐘床尾機最早由海洋皇宮 ,荃灣桑拿開始  , 床尾機一路都係查鬼鼠波 , 無波查正常服務 , 新寶我都有上下其手 , 個場有D齋姑 大脾斤都唔按 , 問一問wpl 兄弟 骨總  兩位 個骨妹 隔手 圍毛巾上心口 最多下次唔造佢 , 兩位會唔會用手拍落件毛巾 , 正如骨總所言  喱間場只可抱住齋場為主俾 $406 冇招呼既床尾機為配菜個心會好過 D. 環頭環尾 骨場 3 粒鐘床尾機 $406 全港九 有幾多間 , 仲有一樣要清楚自己係要揼骨 定 出火 , 要出火 2 粒鐘$386-500 油尖旺  有BM 有BJ ,  2 粒鐘 齋場 鐘錢+ 代支 400-500 , 3 粒鐘 $406 又要o甘又o甘 瓜撚瓜嘈 , 不如上大陸 400 CP SN 大撚把 青春大波 妹妹

引用:
Originally posted by riverjojo at 2007-4-18 10:44:

wpl 兄弟
骨總

我一個月都去新寶 3-4 次到現在有三年  新潮 3-4 次 都有兩年 , 2 粒鐘 齋場 3 粒鐘床尾機最早由海洋皇宮 ,荃灣桑拿開始  , 床尾機一路都係查鬼鼠波 , 無波查正常服務 , 新寶我都有上下 ...
我去過4-5次好好彩唔使查鬼鼠波次次都大方查
有3次仲有蠔摸添
[img]http://img218.imageshack.us/img218/7250/d1kr6.jpg[/img]

引用:
Originally posted by wpl at 2007-4-18 19:08:

我去過4-5次好好彩唔使查鬼鼠波次次都大方查
有3次仲有蠔摸添
介紹下邊隻蠔好喎.

引用:
Originally posted by 骨總 at 2007-4-18 19:15:

介紹下邊隻蠔好喎.
咁多隻我覺得*#值得一試

*#

發新話題