發新話題

名仔女女任睇任揀!

引用:
Originally posted by 發哥 at 2005-12-7 14:31:
gundam兄,你都是名仔熟客,有沒有找個200號,找過的話ok唔ok?
發哥師兄, 我係呢兩三個星期先開始去名仔,
去過三次淨係試過三個女, 其中一個熟左,
因為近排 GA 洗地的關係, 打算呢排都會買佢鐘出去開房穩陣 d, 唔怕 GA 查.
所以 200 我未試過, 不過等遲 d 一定會盡量試多 d 其他女, 果個場真係多靚女, 唔試下點對得住自己! :D

引用:
Originally posted by 火都來 at 2005-12-7 14:52:
gundam 巴打
我這兩個星期沒去過  三沙...
街上環境如何呀.... 有冇
"理個世界一街都係女,遍地都係雞" 的情況呀?
還是 雞飛尻走, 女盡淫飛 呢?
係喎!~ 師兄講起, 街上 d 靚女又真係好似少左...
不過我嚮名仔見 d 客依然係客似雲來, 接踵而至, 絡繹不絕, 從來未見過一個場會有咁多客, 而且好多都係港客.
街上係好似靜 d, 但場內依然好旺!

引用:
Originally posted by 發哥 at 2005-12-7 16:00:
gundam兄,你第2次見條女就有免費餐食,在下佩服,除了靚仔加好運外,還有沒有其他心得?
師兄問起我就講下啦! :D
其實呢個女女係靚妹一名, 19 歲, 上次一入房都真係幾寸, 唔瞅唔睬, 好似 d mk 妹咁.
之後我一路嬲佢傾計講笑, 仲成日望住佢傻笑.
佢問我望乜, 我話未見過咁靚既靚女, 想望多幾眼, 望左又唔捨得唔望... 云云...
之後佢開始無咁 cool, 傾下傾下, 佢問我話以前未見過我, 點解會點佢?
查實係我上樓時見佢經過 (佢睇我唔倒 ), 見幾索, 於是記底 no. 入房即點.
不過我就先講笑咁同佢講話部長問我要點乜女時, 我忽然心血來潮, 腦海浮現出佢個 no., 心裡面覺得呢個 no. 一定係靚女, 而且一定會帶來好運, 同我一定好有緣, 於是就點左. 佢開始好霖咁笑, 然後我先講真比佢知, 話係樓梯撞到佢. 不過我依然話呢 d 係緣分, 咁多女女經過我淨係睇中佢之類的說話....
之後佢就話我 "好可愛", "愛死我" (最記得呢兩句), 態度 180 度轉變.
始終一句, 自己女友又好, BG 又好, 女點都係要 tum, 不過唔好比佢 tum 番轉頭就得喇!

引用:
Originally posted by 發哥 at 2005-12-7 20:36:
我這個禮拜六都要去一躺,希望遇到筍野啦!!
雖然我星期五都會上去, 不過都係搵番呢個女女, 再寫 report 大家睇落都無癮啦!
所以發哥, 等你個精彩 report 喇!

[ Last edited by gundam on 2005-12-7 at 23:22 ]

引用:
Originally posted by wing123 at 2005-12-7 17:32:

如果你唔講個真相比佢知仲完美~~同女人講真話係無意思.......hehehe
哈哈! 我個假話太明顯喇! 所以都要講番下真話, 等女女知道我又識講假話 tum 佢開心, 又會講真話唔會呃佢! 呢招萬試萬靈! :D
不過當然有例外, 例如 d 女問你 "愛唔愛我?", "我靚唔靚?", "我肥唔肥?" 呢類咁既說話, 講左假話就千祁咪講真話, 唔係死硬!!

引用:
Originally posted by bigcity at 2005-12-8 00:48:

gundam兄既免費餐果然唔係靠撞彩!

最佳既大話係十句話裡面有九句係真話得一句大話,呢點係人都識
但係應該邊句講真邊句講假就唔係個個都掌握到
高達兄都可以講係高手中既高手:th_up:
客氣喇師兄~ :D
好彩姐~好彩姐~

引用:
Originally posted by ah9 at 2005-12-8 01:15:
上下沙 too dangerous
請問邊方面?
GA 掃場?
定係治安方面?

我昨晚又上過去名仔, 先 report 下:

頭 round:
名仔內 vip 房, 開頭黎一件, 靚不過有 d 肥, 彈! 之後黎個 !&^ 正! 即刻拉入房! bg 四川妹, 19 歲, 樣 90 分, 好索, 皮膚白, 波 size 好好, 無肥, 但唔高, 細粒. 除衫後, 嘩!~ lin 的好 cute, 下面個妹妹仲係得一執仔毛毛白白淨, 好鬼死鍾意! 如果係自己女真係會一路咀住佢塊野唔放!!
沖涼, 佢係除衫嚮隔離, 不過就無服侍. 沖完吹陣水直接開波, 好水, 夠窄, 波波好喳手, 插完收工, 攬住吹水 + 抽水到夠鐘.
呢個女女, 玩樣一流, 不過好蠱惑! 一開始話無男朋友, 又話做我女朋友, 之後出埋 d 例牌招數話無錢交租要我幫幫手, 要成 rmb 1000!! 哈哈~ 你估我睬唔睬佢呢? 我直情同佢講就算佢做我女朋友都係岩岩識, 佢咁做令我好尷尬, 幫佢又無可能, 唔幫佢又唔鍾意我, 我以後為免面阻阻, 都唔敢再搵佢咯! 佢一聽後賠笑猛話唔好, 又話無唔鍾意我之類.... 之後話不如幫佢買 10 票選票 (vcd 選美票). 我見佢贏在樣靚妹妹正, 下次一定會番綽, 於是用 rmb 50 買佢 10 票當人情.
師兄們如果有機會 mark 佢, 千萬要小心!

second round:
嚮前台埋左頭 round 張單, 跟手幫我個相好買埋 full 鐘去爆房. 佢淨低 6 個鐘, 一共 rmb 180, 租房 rmb 148, 三舊零又執多劑又可以攬住條女訓到今日晏晝再去拍下拖, 好過嚮名仔過夜自己訓.
過程就欠奉喇! 話晒係相好嘛! 要留番 d 面比佢, 所以唔好怪我自私喇! 起碼同佢約會三次, 一個先都無收我 (我淨係買佢鐘陪我出街), 又唔似先前果 d 女咁出蠱惑, 又夾錢開舖, 又要買票又盛! 我主動問佢夠唔夠票想幫佢買, 佢竟然話唔要我買, 徙錢! 可謂有情有義! 唉~! 話到尾我都唔係同佢黎真, 真係慚愧!

再黎就向大家 report 下有關買 vcd 一事. 問過部長, 話 vcd 暫時無得賣, 可能要 15 號後先有得賣. 問過 bg 同相好, 都話無公司要佢地賣 vcd 一事, 淨係要賣選票. 孰真孰假, 我下次再收收風. 我都好想買番隻 vcd 翻屋企慢慢研究, 呵呵!~

發新話題