發新話題

新天池

想去試下雙飛 , 巴打有冇靚心水推介, 唔希罕靚妹後生 , 費事得個樣冇乜招呼技術唔夠.

引用:
Originally posted by 熱鬥小馬 at 2007-2-7 17:34:
>上邊唔真實內容,已被更改

>[ Last edited by q9 on 2007-2-7 at 00:42 ]

q9兄... 你係版主級有right去改我的文... 但你何以証明我講的不是事實??
你又不是我... 當時又不在場... 單憑一面之言就可 ...
點解唔打去新天池問下 @* 究竟星期六有冇番遮 (如果當日你在場既話).

引用:
Originally posted by 熱鬥小馬 at 2007-2-7 17:14:
你班友... 閙人唔駛本... 主觀到... 唉!! 你們的反應令我以為你地全部都係幫新天池賣廣告的! 簡直就是我意料之外!

等我逐點回應... 仲有... 我有一張2007年2月4日上午4:44分簽的信用卡單為証!! 我親在現 ...
疑問三 ~ ( 號休息 , 何來出現有個經理向你推介?

疑問三你好似又避 wor.

引用:
Originally posted by 鬼塚 at 2007-2-8 19:55:
多口答句 , 有個職員係著夏威夷衫 , 而佢亦都似係經理之類較為高級既 staff , 因小弟第一次玩雙飛就係由著夏威夷衫既 staff 講"頭鐘先尼一條囡 , 尾鐘再尼埋第二條囡 ,收你 $998 " . 著夏威夷衫既 staff 係四眼 , 光頭(唔係"令"o個隻) , 有小小肚腩 . 早兩星期去重見佢o係休息室訓覺 , 不過係下午四點.
請佢果個可能真係盲既, 真係鄧佢老細心 up.

引用:
Originally posted by dd44 at 2007-2-16 21:28:
yeah,... slim type, look like little girl.
I dont know is she new or not? but part 2 service
pretty good, not bad at all. and the service (after ml) very good.
睇完report 有d 心思思 , 不過young girl 唔岩我 , i like c9 .

發新話題