發新話題

新天池

引用:
Originally posted by mingho at 2007-1-12 11:24:

但去到天池好難會開小
我俾66號r到咩慾火都黎,
鬼叫佢r到我發火  
r 到慾火上升頂唔順定 r 到小 mingho 發青春火呀?

引用:
Originally posted by 熱鬥小馬 at 2007-2-7 07:40:
各位兄弟... 無返屋企兩日姐... 又小我啦!!

拿.... 果晚約近3點我上去既... 數碼廣場大廈3樓嘛... D職員個個都著夏威兒恤既...
我現在要出門先... 今晚再回應! thanks!!
想知堅定流問你便知曉 , 你見 @* 果時上身工衣係咩衫咩顏色?你話昨晚既事唔好話咁快唔記得wor.

答左人地先 la !!!

引用:
Originally posted by 熱鬥小馬 at 2007-2-7 17:14:
你班友... 閙人唔駛本... 主觀到... 唉!! 你們的反應令我以為你地全部都係幫新天池賣廣告的! 簡直就是我意料之外!

等我逐點回應... 仲有... 我有一張2007年2月4日上午4:44分簽的信用卡單為証!! 我親在現 ...
熱刺對曼聯 05/02/2007 係凌晨即係星期日晚佢冇錯wor
米杜仕保果場 04/02/2007 係凌晨即係星期六晚wor
唔係話 @* 星期日才番工咩, 星期六晚深夜你點試到佢呀? 點解你真係比人估中唔係好記得個囡囡着咩工衣?謎底出左尼點解同你講既差咁遠既?

引用:
Originally posted by q9 at 2007-2-7 18:28:
小馬兄你所講既野,孖寶兄全部可以回答到,但你有好多問題都答得唔清唔楚,小弟唔係唔信你,但孖寶早前已經pm左比我,我睇你點回答,我都唔係好明你所講既野,仲有我點解會改你報告內容,我當然有我既理據。
版主英明!:th_up:

引用:
Originally posted by sunnywong at 2007-2-9 13:08:

我都見過 c 兄所講佢訓覺 , 仲係雙腳放上咕臣度訓 tim , 就個人睇覺得唔係咁好睇 ,通常都係一個人獨坐等到入房為止

個老細盲架 唔怪得之冇人理你 la 原來個個訓晒覺

引用:
Originally posted by 秋田禾夫 at 2007-2-9 13:54:

管理層應該好好反省一下, 大排檔式招呼遲早等摺.
如果我係間場老細即刻炒晒d 癌細胞 , 大排檔招呼即係冇關心客人感受等同趕客, 好北地地既場遲早比d 癌細胞做死晒.

新囡囡尼架?

引用:
Originally posted by pk人王 at 2007-2-21 17:59:

我覺得一般骨場慣常做法係客人講出要求, d 職員係聽你講, 不過聽完就算, 出到收銀台只會順牌上, 所以唔係狗眼看人低, 想要乜野要求一般我只會同經理或者高級果d 講, 與其同職員講左等如冇講,  有個光頭四眼着花恤既應該係高級d 既職員, 每次問完我有冇熟小姐跟住就閃神, 冇幾耐水吧個肥職員就會帶我入房, 順牌上唔係應客人所需咁落後...
管理層正視下, 再唔係咪炒x佢 la.

發新話題