發新話題

深 圳 太 極 骨 壯 陽 靠 陰 力

全部都係深麗既囡囡wo~ 不過當中只試過兩個~足證小弟在深麗真係未夠斑~
土星閃一下--人們經已幾千千億個剎那 誰尚要摘星星,人始終也不化

引用:
Originally posted by ason28 at 2005-12-12 15:14:
In the photo 33 and 26 not working any more la!
26 終於走左啦? 唔怪之得成日唔見佢~
土星閃一下--人們經已幾千千億個剎那 誰尚要摘星星,人始終也不化

引用:
Originally posted by robertchan at 2005-12-13 01:19:
我鐘意後排中間果一個。
走左lu.......太可惜啦......

引用:
Originally posted by ason28 at 2005-12-12 15:14:
In the photo 33 and 26 not working any more la!
ason巴打~聽囡囡話26 係請假兩個月.........唔係走左wo~係真唔係呀?

引用:
Originally posted by didit at 2005-12-14 08:55:

做這個行業很容易厭倦,所以流失率很大。我相識的囡囡工作只是一年有多,已是公司的老神主了。
係呀~比你日日係間密室到做野終日不見天日,你都悶啦~ 仲要咁既工作性質,所以真係要好好對d囡囡呀~我一向都好尊重佢地既~!!:th_up:

引用:
Originally posted by didit at 2005-12-15 16:45:

人非草木,當想起相熟的囡囡離我們而去,真有點傷心,話晒佢地都曾經帶給我們歡樂。
嗯~唉~
曾經滄海難為水,除卻巫山不是雲。

發新話題