9 12
發新話題

我的第一次report

我的第一次report

睇左桑拿街咁耐都未寫過野,第一次寫野如果寫得唔好請見諒!
前幾日見約左個客喺將軍澳,又見耐冇DUP骨,於是順便落觀塘搵下USB
之前一晚已經做定功課睇下搵邊條女,見到4台有個DUP+BJ都係$400,一於就搵佢
第二日約左佢4點,上面地方都算乾淨,有骨床!
條女個樣唔差,波就同張相差小小,自己沖涼,DUP得都OK,環保吹,口技唔錯,全程有講有笑
沖完涼,比錢,醒多佢$100,可以返掉

引用:
原帖由 NGKH 於 2011-12-18 18:20 發表
觀塘搵下USB ??? = 什幺意思??  pls let me know ..thx chng    我喺將軍澳...近 Wor....環保吹, ok
樓上骨呀,金僑華廈11b,上4台睇下

引用:
原帖由 pilot 於 2011-12-18 19:39 發表
dup and bj = $400 plus 100 tips = 500
WOW 做壞規举
算啦,dup埋仲要環保吹爆,又岩傾,$100咪當請佢食飯囉

引用:
原帖由 Bamboo 於 2011-12-19 14:43 發表
彤彤, do you talking about this girl?
中波,30幾歲,樣都OK

引用:
原帖由 Bamboo 於 2011-12-19 14:44 發表
HKD500.00 DUP+ML, please try this one. 紫茵
我未試過,師兄試完話我知

[quote]原帖由 outout 於 2011-12-19 20:02 發表
睇嚟留港消費都唔係咁經濟噃 [/quote

我以前都有返大陸玩,不過而家因為人民幣太貴and太遠唔想返去,其實而家上大陸玩同hk都係差唔多

引用:
原帖由 hoifumoson 於 2011-12-19 20:30 發表
師兄是否環保吹爆呢
係呀,口技都可以既

引用:
原帖由 小不良 於 2011-12-20 08:18 發表

認同c兄講法
只不過上大陸係貪後生d場大d
但係講到治安嚴打
好多人未真正了解唔見棺材唔流眼淚

其實HK而家D服務都幾好

9 12
發新話題