發新話題

新天池

聽得大家報告多... 昨夜同個FRIEND上去探險...

老實... 個場真係比較舊同細... 原想乾焗一下... 原來只有濕蒸房! 算吧...

經理介紹 ) 同埋   我試了

PART 1 - 重力而急... 唔合我! 叫左細力D... 轉頭又大大力... 好剛性... 手勢又急!!
              我喜柔力... 不喜大大力及格硬黎!!
PART 2 - 30左右... 囡囡有D肥及有小肚腩... 樣貌一般...
              RPP會撚雀... 不過如其PART 1 手勢... 感覺幾粗魯!!
              唔知點解昨夜看不上眼... 唔想開大, 機餐算了!!

讚... 機餐唔會唔比抽水...
彈... 完事後去沖洗... 居然換埋成套便服順手收工!!
       LOCKER仔:th_up:... 走人時沖涼毛巾送上!!

小彈 - 大大間場... 同東湖一樣!! 收CARD收多$10 !!
          唔係$10的問題... 而係... 俾D優質多DD的服務俾客嘛!!

我無咩去尖咀佐敦玩...
可能我期望佐敦的場D女會後生D... 硬件會好D...
而現實中比期望有D出入...
所以無開大之餘... 整體感覺亦一般...
但價倒是OK的! $400機... 開大$600...
上邊唔真實內容,已被更改

[ Last edited by q9 on 2007-2-7 at 00:42 ]

各位兄弟... 無返屋企兩日姐... 又小我啦!!

拿.... 果晚約近3點我上去既... 數碼廣場大廈3樓嘛... D職員個個都著夏威兒恤既...
我現在要出門先... 今晚再回應! thanks!!

你班友... 閙人唔駛本... 主觀到... 唉!! 你們的反應令我以為你地全部都係幫新天池賣廣告的! 簡直就是我意料之外!

等我逐點回應... 仲有... 我有一張2007年2月4日上午4:44分簽的信用卡單為証!! 我親在現場… 當然… 你地都仲可以話我俾錢吹水老作玩對台! 無所謂!

Credit Card Copy上面有以下資料… 除非我去錯地方!
CYBER SAUNA
3/F CYBER PLAZA 237-247
TEMPLE STREET JORDAN

TERMINAL NO.: 62833781
DATE: FEB 04 2007   04:44

我好記得收錢柜枱有桑拿街的卡片... 你地咁大反應, 令我諗緊你地都唔知會唔會係網站有關人士!!

> 疑問一 ~ @* 成晚只係得我同 我老友試過 , 你曾幾何時試過?
  小姐同經理講我就信… 我第一次去… 無咩辦法去核証真實與否。

>疑問二 ~ 我同老友都係 ml , 點會多左個'你'出尼食個機餐?
  $400機餐… $10信用卡附加費…
  朋友$600 + $10

>疑問三 ~ ( 號休息 , 何來出現有個經理向你推介?
  當日我睇波係米杜士堡 對 阿仙奴… 請對番我收卡日期時間再講…
  你好似睇什麼曼聯對熱刺嘛!! 無日曆? 我送個俾你!!

星期日 17          熱刺 對 曼聯        05/02/2007

>疑問四 ~ 我都算係最近常客 , 新請尼個locker仔笑容滿面出晒名 , 何來無端端口黑面黑?
  呢個疑問應該問個Locker哥哥… 不是問我… 我唔係佢… 我唔識答, 亦唔知點解!!

> 疑問五 ~ @* 尋日星期日至番工 , 之前由星期二至六姨媽到休息 , 點解我知?因為星期五打去天池話佢休息 , 再打比 @* 問佢幾時番 , 佢話星期日會番 , 所以尋晚打比我 , (你唔好話比我聽記錯日址wor, 因為就算前日都冇可能 , 其實可以用尼條問題試你架 c 亨)

大偵探… 好似係你先攪錯日子喎! 好在我仲有張幫親的機單!!

>疑問六 ~ 一般囡囡邊度夠膽話起完機出去洗手順手換衫走人呀?
  咁佢就係非一般啦… 老老實實… 我試過一次… 個囡囡同我dup完已經成早上7:00… 換埋衫一齊走!! 我見到我都呆一呆呀! 唔通我叫佢換番工作衫?!

當日水吧收錢同埋招呼的經理個個都係穿藍綠色白底大花花的夏威兒衫… 勁似大馬的款!! 我個囡囡穿咩色背心我就唔肯定啦… 印象好似係黑色背心… 長到肩的電圈頭髮… 肯定係… 佢著黑色有哩士邊的T-Back!!

仲有… 當晚仲有個哥哥同我地吹水睇波… 當阿仙奴落後時… 成日叫佢個同事 ”呀肥呀… 死啦… 無希望啦!” “入番波後即話 “波係圓既! 仲有希望!! 你地班熟客去問下羅! 當晚果個時間成個場得我同我個friend係休息室!!

另外各花入各眼… 大家覺得勁正的… 真係我睇唔上眼唔得的嗎?? 莫非一有反對聲音就係寫手?? 若言是真… 則真是一言堂!!

仲有… 果D話我玩失蹤的… 我不是晚晚方便上黎! 女朋友屋企仲用緊免費的56K Modem! 無奶油係女友家上黎呀!!

我唔介意玩少一個網… 但勁話人寫手的(此地無銀三百兩)… 請看看你的日期同我對一對先!! 好人當賊扮!!

版主... 我要求還一個公道!! 下下老屈... 鬧得就鬧... 無謂!!!

仲有我要聲明一點... 我見到一就一... 二就二... 唔會指鹿為馬!!

囡囡同我只係骨鐘關係... 夠鐘俾錢走人!!
有無生意睇佢自己提供咩服務...
市場自有供求定律... 互聯網消息發達... 無咩無人唔知!!

我唔需要玩抺黑... 靠做寫手收入我早死了!!
我有正職亦有生意... 收入加埋總比當寫手好呀!!

講完!

>上邊唔真實內容,已被更改

>[ Last edited by q9 on 2007-2-7 at 00:42 ]

q9兄... 你係版主級有right去改我的文... 但你何以証明我講的不是事實??
你又不是我... 當時又不在場... 單憑一面之言就可以立論?!
過份D喎!! 何以持平?

肥西孖寶,
文字之戰... 我無咩時間同你同埋班友咬文嚼字!!
尊重下你地仲覆你地回應!!
你地話我咩都好... 張開隻眼先好講野!!
講理講去都係話我寫手嘛!! 寫羅寫羅!!
隻隻都係牛!! 你地自己玩曬吧啦!!

得閒既... 自己上去對清楚羅!!
對清楚日期時間呀!!
2007年2月4日 4:44分呀!

仲有呀... 我埋單時張卡碌唔到機呀!!
我仲串到要自己羅部機碌再試多3次... 才換另一張卡俾錢!!
問清楚呀!!

你地咁熟架步.... 我D生客第一次去就埋單玩野要自己碌... 實有印象架!!
你地咁支持呢間場... 唔好唔去問喎!! 超級FANS嘛!!

天下烏鴉一樣黑... 到處羊毛一樣白!!

講完... 唔會再回應任何新天池的TOPIC!!

發新話題