發新話題

捉完赤壁之戰

捉完赤壁之戰

講起尼個場唔少舊c兄津津樂道,有人嫌佢貴,有人嫌佢中,有人嫌佢遠,有人沉醉佢,有人樂此不疲,更有人對佢既愛且恨,尼次去全因為見番ad一心過去懷念下,而家比起以前算好左好多,起碼有個地鐵站,去過既c兄知道以前冇地鐵果時交通唔多方便,撘的士排餐死,坐巴士等餐死 尼次去到人事上冇乜點大轉變,但係囡囡就轉晒好多,試左個妹妹仔赤壁,人仔細細波彈彈 係冇左果凍遮,其餘d招呼唔會點輸比港字派系列 同經理吹開水飛鐘王冇做,疱疱毒后走埋,傾開有唔少新面孔

引用:
原帖由 好淫一個 於 2013-1-3 23:23 發表

唔知係咪78呢

引用:
原帖由 mongping 於 2013-1-6 01:06 發表

唔明點解赤壁 = 78 ?
有c兄答左
引用:
原帖由 what他fish 於 2013-1-6 23:41 發表
做桑拿果行赤壁 = 78

引用:
原帖由 a_qi 於 2013-1-7 22:16 發表
簡而言之, 如果你"持久力"太好, 佢要黑面囉
仲有, 飛鐘嚴重, 前後50分鐘左右就嗌走

呢個場其實我冇投訴過, 不過呢次都忍唔住要出聲
c兄有冇應承比佢走? 送鴨仔服務係另一回事,但係好似做完快快趣送客走咁就唔妥la 有冇向經理投訴? 唔好姑息尼d女,下次試8 10同78,服務態度有保証d

引用:
原帖由 zoomam 於 2013-1-11 03:44 發表

即係點尼
不如唔好講
幾年冇野講,人講佢又講,抽水回覆無頭公案可以不理

引用:
原帖由 frankf 於 2013-1-15 04:09 發表
know why? cause this web had been banned for a couple of years

桑拿街幾時有停過 a couple of years

回復 67# 的帖子

你有既咪call d數字dog出尼走下show lor

引用:
原帖由 frankf 於 2013-1-18 23:31 發表
今日呢度嘅人氣已今非昔比,難得有舊人浦頭出句聲就即刻被人圍,呢D事肯定唔會係數字台發生!所以生意好唔好肯定有原因!
引用:
原帖由 frankf 於 2013-1-21 00:07 發表

so why don't you write in English?

know what? you are not on a full deck!
know what? because he is not 雜種

發新話題