標題: 英皇七樓 [打印本頁]

作者: redtshirt    時間: 2011-5-29 23:42     標題: 英皇七樓

對上一次去已經起碼一年前, 今次去到, 人面全非; LOCKER 哥哥招待好好, 侍應同有位男公關都幾好, 女公關就當我透明有短長時間無去大場, 硬件真係好, 冷熱水池, 干蒸, 花洒夠力, 溫度持續, 唔會忽冷忽熱
我要求中大力, 忘記邊個幫我揼的号碼, 年齡三尾, 開背幾好, 有D期望, 點知按咗兩下就問踏唔踏背, 「好呀」
又繼續按, 又問踩唔踩腳, 「好呀」, 於是開始踩腳, 大概兩分鐘, 落床; 我聽到攞油聲, 心諗: 吓, 按完?
「可唔可以踩背」「好呀.」, 上返背, 踩咗五六下, 「夠唔夠呀?」 我建議踩呢度同呢度, 又踩多兩下,
即落床, 攞油, 推背, 推腳, 問我推唔推肚; 呢個時候, 鈡房打電話入來, 即係話, 按背按腿再推埋油, 只用四十五分鐘
呢度唔係VEGI 咩?
轉身推肚, 手臂, 格啦底, 呢部分可能係我覺得最好, 唔係好使用力嘛
最後三十分鐘, 只按大脾附近的所有範圍
我好想有次大師傅的服務, 失望而回。

作者: lilibuttket    時間: 2011-5-30 01:07

即係good or not c兄?
作者: 我係廚房仔    時間: 2011-5-30 06:16

c兄本來對佢地有乜野期望?
作者: snakespa    時間: 2011-5-30 10:15

滿天星大部份正骨嚟
dup得吾錯禾
作者: lawmann    時間: 2011-5-30 13:30

樓主仲未講出佢既心聲
作者: redtshirt    時間: 2011-5-31 11:40

我期望嘅係dup正骨,呢方面比較失望
只係有D出奇七樓唔齋啫
作者: 腸仔文    時間: 2011-5-31 13:24

有搞到野咩
作者: 高寶    時間: 2011-6-1 09:29

仍然未明朗一頭霧水
作者: tung4366    時間: 2011-6-1 12:25

i haven't got a 正骨 for a long time
作者: snakespa    時間: 2011-6-2 00:17     標題: 回復 7# 的帖子

滿天星大部份正骨嚟
就算有邪,40+肥C9都無引
作者: outout    時間: 2011-6-2 10:38

作者: 腸仔文    時間: 2011-6-2 19:53

引用:
原帖由 高寶 於 2011-6-1 09:29 發表
仍然未明朗一頭霧水
大家係地球人我都明既
作者: terrychao    時間: 2011-6-6 22:18

荃灣仲有邊間正骨場?

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://saunaguide88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0