標題: 這是我的第一次、也是最後一次 [打印本頁]

作者: Humvve    時間: 2011-5-25 16:15     標題: 這是我的第一次、也是最後一次

威尼x桑拿一遊上星期到威記一試,試了个#27,差勁! Cool、服務行貨、仲要左隔右隔,毫不合作。担了十多秒收工,全程無乜嘢同你講。可能佢寸,所以我都唔想同佢請。中段詭鐘+分鐘,尾段詭了五分鐘。主任毫無親切咸感,出到休息室,當你透明。叫碟燒賣,都等咗+分鐘等佢翻熱。真x街!無下次啦,要佢收皮。
作者: fatgor1    時間: 2011-5-25 17:21

天文台道果間??
作者: Humvve    時間: 2011-5-25 23:08     標題: 回復 2# 的帖子

Yes, Ching
作者: fatgor1    時間: 2011-5-25 23:22

引用:
原帖由 Humvve 於 2011-5-25 23:08 發表
Yes, Ching
使左幾多同玩左咩餐呢?
作者: opclk    時間: 2011-5-26 04:11

Too Bad service......
作者: kent_evo7    時間: 2011-5-26 07:41

Lee間野不嬲都係咁,去過一次,就唔會返轉頭
作者: Humvve    時間: 2011-5-26 15:34

800蚊,唯一比較好的是locker及水吧哥仔:好似同一人,有禮貌。
Part 1 dup - ok la。我要求不高。
Part 2 條女企係張床中間位玩J, 她企到個位你隻手差唔多摩唔到佢個Pat,佢有心避你的。跟住就上袋吹,無環保玩 ,吹了+多秒就坐上嚟,條腰坐到直一直,你只是可搓她對奶,想奶都無得奶,連陣女人芳香都無得你聞。完事後出去攞熱毛巾都攞咗十多分鐘,最後仲提早五分鐘幫你着衫,收工去了。
一點熱情都無,皆因她是陀地。
作者: Humvve    時間: 2011-5-26 15:38

引用:
原帖由 梅比斯 於 2011-5-25 19:32 發表
師兄現在興玩足仔
師兄,我末玩過足仔,睇討論話300-400蚊有交易,咪同馬檻和一樓一差唔多。可否詳細講講規矩,時間,收费和好介紹。謝謝賜教。
作者: fatgor1    時間: 2011-5-26 16:06

引用:
原帖由 Humvve 於 2011-5-26 15:34 發表
800蚊,唯一比較好的是locker及水吧哥仔:好似同一人,有禮貌。
Part 1 dup - ok la。我要求不高。
Part 2 條女企係張床中間位玩J, 她企到個位你隻手差唔多摩唔到佢個Pat,佢有心避你的。跟住就上袋吹,無環保玩:c ...
哦...大餐來...價錢都係差不多
轉左名之後好耐無去過了
記得以前去
部長帶我去女女房自己汁一件女上鐘
不過最記得係沖涼房得一個尿兜, 痾屎免問
作者: Humvve    時間: 2011-5-26 16:16

咁正,莞式咁喎!我當然無女睇啦,睇彩數就有。我好似唔覺有厕所喎。
作者: fatgor1    時間: 2011-5-26 16:19

引用:
原帖由 Humvve 於 2011-5-26 16:16 發表
咁正,莞式咁喎!我當然無女睇啦,睇彩數就有。我好似唔覺有厕所喎。
以前沖涼房得一個尿兜

宜家5知...
果日經過急屎原本想上去
作者: chingchak2008    時間: 2011-5-27 16:29

太差了.鍊杯朽米耿屎劣杯朽
作者: fatgor1    時間: 2011-5-27 16:53

引用:
原帖由 chingchak2008 於 2011-5-27 16:29 發表
太差了.鍊杯朽米耿屎劣杯朽
咩星文來
作者: bigpaul123    時間: 2011-6-5 16:15

Ching's Vietnamese?
作者: outout    時間: 2011-6-5 21:46

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://saunaguide88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0