標題: 金碧搵笨七 , 估不到會到此地步 [打印本頁]

作者: sexplayer    時間: 2005-11-19 23:52     標題: 金碧搵笨七 , 估不到會到此地步

>> 廣告話雙鐘$178,實際埋單$280 !

唔袛係廣告...
星期三晚埋單後,正在等lift,有人打電話問價…我聽到服務員講:「呢度全部中式按摩,價錢$178...」

>>幫人拿Sauna外衣條友,見到客黎都坐係道睇報紙,遞件衫比你自己穿
最近有 2 次條友直程唔係度,我要自己拿衫俾自己著...  

>裝修又唔係靚過人..
半年前算係執過下(係咁依果隻),依家尚可以接受...一年前直程殘到...發臭...搞到幫趁過第1次...要再隔6個月才敢再試....
作者: sunnywong    時間: 2005-11-20 00:05

[收費: 雙鐘 ~~ ¥178 ]

廣告真係咁寫 wor , 你都話廣告 la 冇講到包代支 wor.
作者: sexplayer    時間: 2005-11-20 00:16

引用:
Originally posted by sunnywong at 2005-11-20 00:05:
[收費: 雙鐘 ~~ ¥178 ]

廣告真係咁寫 wor , 你都話廣告 la 冇講到包代支 wor.
公道自在人心, 金碧已越來已少人去, 才出此下策. 真可笑
作者: bigass    時間: 2005-11-20 00:22

http://www.saunaguide88.com/foru ... tid=290&fpage=3巴打..請參考..下次要做d功課喇..
作者: sexplayer    時間: 2005-11-20 00:34

四,五年前已開始幫襯金碧,當時已收$298啦,因為越來越差,這大半年才無去.見廣告話$178,咪估減左價囉. 好似$168啲場. 點知佢噤仆X. 絕對無下次
作者: Yip佬    時間: 2005-11-20 00:47

引用:
Originally posted by sexplayer at 2005-11-20 00:34:
四,五年前已開始幫襯金碧,當時已收$298啦,因為越來越差,這大半年才無去.見廣告話$178,咪估減左價囉. 好似$168啲場. 點知佢噤仆X. 絕對無下次
平常心講入到去會問下點計尤其是冇去咁耐 , 況且你話見到廣告178 , 但係牌面冇講過話連代支 , 只可以話取巧冇呃你 wor 178 淨鐘錢嗎.:D
作者: bigass    時間: 2005-11-20 00:50

引用:
Originally posted by Yip佬 at 2005-11-20 00:47:

平常心講入到去會問下點計尤其是冇去咁耐 , 況且你話見到廣告178 , 但係牌面冇講過話連代支 , 只可以話取巧冇呃你 wor 178 淨鐘錢嗎.:D
公道自在人心
作者: lokchai    時間: 2005-11-20 01:31

我覺得如果廣告登明 178 鐘錢連代支就係搵笨 , 但係如果冇寫明連代支就應該要問清楚免爭拗.
作者: 中女情人    時間: 2005-11-20 02:46

引用:
Originally posted by lokchai at 2005-11-20 01:31:
我覺得如果廣告登明 178 鐘錢連代支就係搵笨 , 但係如果冇寫明連代支就應該要問清楚免爭拗.
agree.
作者: 米高jackso    時間: 2005-11-20 05:42

引用:
Originally posted by 中女情人 at 2005-11-20 02:46:

agree.
agree x 2.
作者: 我係廚房仔    時間: 2005-11-20 09:39

引用:
Originally posted by lokchai at 2005-11-20 01:31:
我都係咁話, 廣告既野要小心字眼取巧
作者: sunny125    時間: 2005-11-20 10:43

尤其是以前去過俾開貴,入去時老虎都問清楚落樓價啦.
無論如何,多謝你既報料,等兄弟睇左廣告都唔駛盲中中選擇而有所適從.

作者: sunny125    時間: 2005-11-20 11:03

冇錯,冇錯!!!
作者: bigass    時間: 2005-11-20 13:36

曲奇兄..說過一句番文..原文唔記得o左..意思係..:問多d..你就可能"有"..唔問..你就肯定"冇"..
作者: Bizkit    時間: 2005-11-20 13:50

引用:
Originally posted by bigass at 2005-11-20 13:36:
曲奇兄..說過一句番文..原文唔記得o左..意思係..:問多d..你就可能"有"..唔問..你就肯定"冇"..
You don't ask, you don't get:D:D
作者: bigass    時間: 2005-11-20 14:05

引用:
Originally posted by Bizkit at 2005-11-20 13:50:

You don't ask, you don't get:D:D
呀..!係喇..兄弟..你真好記性..!
作者: abc    時間: 2005-11-20 14:14

引用:
Originally posted by sexplayer at 2005-11-19 23:52:

唔袛係廣告...
星期三晚埋單後,正在等lift,有人打電話問價…我聽到服務員講:「呢度全部中式按摩,價錢$178...」

>>幫人拿Sauna外衣條友,見到 ...
::D金碧以前的女中可以,直从被人查左之后,的女都不得,好多女都走左;;;;;
作者: 骨總    時間: 2005-11-20 16:37

引用:
Originally posted by sexplayer at 2005-11-19 23:52:

唔袛係廣告...

>>幫人拿Sauna外衣條友,見到 ...
唔好意思 bro sexplayer , 想問一問你個 report 係咪你o既經歷?

轉貼

netken2003

Re: 金碧有mud好野?
05/11/20 12:51 AM   

嘩!Post 了只有幾小時,便馬上有人轉貼於 sxxx88 網。

除了無註明是轉貼之外(可能我寫果部份唔計啦),還刪掉了最後那段總結……唉 ~!

不過第一次發現自己的親筆內容有轉貼,阿Q的都要深感榮幸,仲 capture O左個畫面留念添。總而言之,謝謝捧場; 將來有機會希望可以再採用小弟的文章。

========================================================

作者: 標題: 金碧搵笨七 , 估不到會到此地步

sexplayer
新手

積分 5
發帖 4
注冊 2005-11-18
狀態 在線 #1 金碧搵笨七 , 估不到會到此地步

唔袛係廣告...

>>幫人拿Sauna外衣條友,見到客黎都坐係道睇報紙,遞件衫比你自己穿
最近有 2 次條友直程唔係度,我要自己拿衫俾自己著...

>裝修又唔係靚過人..
半年前算係執過下(係咁依果隻),依家尚可以接受...一年前直程殘到...發臭...搞到幫趁過第1次...要再隔6個月才敢再試....

作者: 占士邦    時間: 2005-11-20 16:50

e ~~ 好似有 d 問題 wor , 邊個先真呀?
作者: pk人王    時間: 2005-11-20 19:01

我諗等 sexplayer 兄弟出尼講會公平 d.
作者: sunny125    時間: 2005-11-20 19:16

為公平保障佢既權利,佢應該出黎講清楚係咪佢親身經歷.
作者: angus    時間: 2005-11-20 19:20

作者: ricky168b    時間: 2005-11-21 00:38

呢個場好污遭,有次我見沖涼室有條友用毛巾抹細佬,下面流緊不知甚麼液體,跟住條毛巾隨便放............................
作者: bigass    時間: 2005-11-21 00:41

引用:
Originally posted by ricky168b at 2005-11-21 00:38:
呢個場好污遭,有次我見沖涼室有條友用毛巾抹細佬,下面流緊不知甚麼液體,跟住條毛巾隨便放............................
吓..細佬流口水...咁即係生緊o野喎..哎呀..
作者: 慕容阿戀    時間: 2005-11-21 00:42

呢d場都係汁得架la~
作者: angus    時間: 2005-11-21 00:44

作者: Yip佬    時間: 2005-11-21 01:01

對 newbie 所講有所保留 , 尤其簡體可能對手問題 , 而且因為最近桑拿街唔需要 e-mail 驗証 , 隨時一個人開幾個 ac 唱雙黃.
作者: ricky168b    時間: 2005-11-21 14:56

其他人我就唔知,我所講係真有其事的
作者: angus    時間: 2005-11-21 15:13     標題: ...... 隨時一個人開幾個 ac 唱雙黃.

作者: bigass    時間: 2005-11-21 17:26

我相信各巴打..都咁大個人..又出o黎wet左咁耐..會有分析能力..!
作者: CAMERA    時間: 2005-11-21 17:41

作者: 城市獵人    時間: 2005-11-25 14:09

我覺得家啲廣告(同好多祖國啲出品)真喺信唔過!:cry:
作者: pk人王    時間: 2005-11-25 18:42

妖 ~~ 睇尼個報告抄番尼!

最憎尼種人!
作者: bigass    時間: 2005-11-25 19:14

引用:
Originally posted by pk人王 at 2005-11-25 18:42:
妖 ~~ 睇尼個報告抄番尼!

最憎尼種人!
Really??杪都算喇..下次要講明o羅..
作者: GACKT    時間: 2005-11-26 14:28

真是恐怖...呢間野黑名單啦..大家唔好去
作者: okduck    時間: 2005-11-26 20:28

咁多場,dele呢間算數

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://saunaguide88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0