標題: 又係凱記, 又係大乳牛 [打印本頁]

作者: a_qi    時間: 2010-3-30 06:00     標題: 又係凱記, 又係大乳牛

因為同附近幾個地產佬熟左(事實上我同老婆晌凱記供緊個單位), 所以已經有一排冇幫親凱記
不過星期日鳩痕痕, 又冒死槓左上去
晌街街見到有新乳牛@^^, 拿拿淋mark黎試下

真人比相差小小, 打個8折左右
不過對波就的確貨真價實, 冇得頂

條女話之前做皇室假期, 所以手骨唔錯, 可惜我時間唔多, 冇福消受
很快進入第2 part, 咁佢就問我要港式, BM定係冰火
我問佢冰火係咪環保吹, 佢話唔得, 要加「一層膜」(其實係保鮮紙)
以前黎呢度做冰火, tum到囡囡環保吹, 不過呢次佢點都唔肯
本來應該做BM算數, 不過可能真係鳩太痕, 竟然抱住僥倖心理揀左冰火
結果當然後悔!

Service 黎講, 條女都算做足, 包括BM, 又前前後後一次
而且十分專業”, 上下冇格手
可惜到戲肉冰火, 用保鮮紙實在冇乜feel, 仲有d痛添
結果吹左好耐都唔出
然後條女竟然黑面, 仲話我係忍住唔出
我為左唔想破壞氣氛, 亦唔想細佬受罪, 就叫佢用手搞掂

埋單288
當買個教訓 - 大乳牛, 都係用黎做BM!
而呢個@^^, 當然唔會再搵

作者: bingo0093    時間: 2010-3-30 08:16

同情ching, 過左膠的確冇乜feel
作者: destsang    時間: 2010-3-30 08:34

條女睇落唔錯,但服務唔得就咪搞咧!
作者: anticsl    時間: 2010-3-30 08:35

引用:
原帖由 a_qi 於 2010-3-30 06:00 發表
然後條女竟然黑面, 仲話我係忍住唔出
呢D咩鏈野態度,自己屎賴9個客
佢食左屎呀
作者: didit    時間: 2010-3-30 08:46

享受耐啲都唔得咩
作者: zi2ilove    時間: 2010-3-30 11:53

各位師兄.. 有咩好噶環保吹技C NO.啊.. 次次去都是過膠 好能冇feel
作者: joe98    時間: 2010-3-30 11:54

引用:
原帖由 anticsl 於 2010-3-30 08:35 發表

呢D咩鏈野態度,自己屎賴9個客
佢食左屎呀
不過用左保鮮紙D感覺好奇怪架...
終之就難出啦....
作者: ieong007    時間: 2010-3-30 13:54

食屎la.............@^^
作者: ken6480    時間: 2010-3-30 14:27

甘用波波出好過
作者: 好淫一個    時間: 2010-3-30 15:37

引用:
原帖由 ken6480 於 2010-3-30 14:27 發表
甘用波波出好過
冇錯,好過出係保鮮紙度
作者: 門小姐    時間: 2010-3-30 16:34

引用:
原帖由 zi2ilove 於 2010-3-30 11:53 發表
各位師兄.. 有咩好噶環保吹技C NO.啊.. 次次去都是過膠 好能冇feel
@#*
作者: 好淫一個    時間: 2010-3-30 16:43

引用:
原帖由 門小姐 於 2010-3-30 16:34 發表

@#*
係咪個個都幫佢環保架,如果唔係,試完番黎比人插啦
作者: 32645tse    時間: 2010-3-30 16:46

It seems that there are a lot of milk cows at this place.
作者: 門小姐    時間: 2010-3-30 16:51

引用:
原帖由 好淫一個 於 2010-3-30 16:43 發表

咁又唔知 wor
我都無試過
上次我幫朋友 call 佢返工
我朋友就係
作者: 好淫一個    時間: 2010-3-30 16:57

引用:
原帖由 門小姐 於 2010-3-30 16:51 發表

咁又唔知 wor
我都無試過
上次我幫朋友 call 佢返工
我朋友就係
你等比樓上#11 試完番黎插你啦
作者: a_qi    時間: 2010-3-30 17:19

引用:
原帖由 bingo0093 於 2010-3-30 08:16 發表
同情ching, 過左膠的確冇乜feel
過膠直頭危害賓周啦
其實用套都好啲, 佢老味保鮮紙"諧烚烚", 真係唔撚知佢想點
作者: wkf228    時間: 2010-3-30 18:00     標題: 回復 1# 的帖子

心表周情 , 保鮮紙都得!
作者: joe98    時間: 2010-3-30 18:09

引用:
原帖由 好淫一個 於 2010-3-30 15:37 發表

冇錯,好過出係保鮮紙度
吾會係保鮮紙度,  因為實出吾到...
作者: rabbit239    時間: 2010-3-30 18:29

Thanks for your sharing.
I will never try her.
作者: zero624    時間: 2010-3-30 20:12

咁呢個技師唔駛試啦
作者: 包.脹    時間: 2010-3-30 22:17

我試左啦,佢波推真係好舒服架!!!
作者: cheapsam99    時間: 2010-3-31 00:47

以前都試過係度俾某個囡囡環保吹,重要係
都係要同囡囡啱feel先至有進一步享受……
作者: 木頭    時間: 2010-3-31 00:57

引用:
原帖由 cheapsam99 於 2010-3-31 00:47 發表
以前都試過係度俾某個囡囡環保吹,重要係
都係要同囡囡啱feel先至有進一步享受……
莫非 口 火 暴 是也?
作者: cheapsam99    時間: 2010-3-31 01:05

上年度的事了…
作者: kit2001    時間: 2010-4-1 15:24

作者: hillmen    時間: 2010-4-2 08:34

條女樣子唔錯,不過服務咁差就真係
作者: Ironman    時間: 2010-4-2 10:10

講真, service 唔得就真係要 black list 先得.
作者: 門小姐    時間: 2010-4-2 14:31

引用:
原帖由 好淫一個 於 2010-3-30 16:43 發表

引用:
原帖由 好淫一個 於 2010-3-30 16:57 發表

你等比樓上#11 試完番黎插你啦
我又唔驚
條女超掂

作者: babycry1    時間: 2010-4-2 14:47

引用:
原帖由 門小姐 於 2010-3-30 16:34 發表

@#*
試過服務唔錯
可惜身材超簿
真人扁面唔靚
對比相打個6折+平胸
冇再番食lu
作者: afc    時間: 2010-4-4 21:52

會唔會焗親ga!
作者: 中女情人    時間: 2010-4-4 22:01

引用:
原帖由 kit2001 於 2010-4-1 15:24 發表
@^^ no good la  I don't call
聽朋友試完番尼話266好唔掂, 真人論樣論波論身材只有相片6折 塊面闊過牛脷蘇耳後見腮 大肚腩粗車呔 服務死過臘鴨 朋友係冇乜所謂唔彈唔投訴既人, 事後有咁既評語大家自己考慮下

作者: 好淫一個    時間: 2010-4-5 00:49

引用:
原帖由 中女情人 於 2010-4-4 22:01 發表

聽朋友試完番尼話266好唔掂, 真人論樣論波論身材只有相片6折 塊面闊過牛脷蘇耳後見腮 大肚腩粗車呔 服務死過臘鴨 朋友係冇乜所謂唔彈唔投訴既人, 事後有咁既 ...
得番六折 ,等我仲掛住望佢個波,諗住要試吓
作者: takeoto    時間: 2010-4-5 00:53

睇相係幾吸引架啵........
作者: eskyed    時間: 2010-4-5 01:12

呃晒
作者: onnine    時間: 2010-4-5 04:23

保鮮紙吾掂啦
作者: xman007    時間: 2010-4-5 14:19     標題: 回復 6# 的帖子

同情ching, 用膠真是no feeling!
作者: ray2510    時間: 2010-4-6 10:34

我都有啲想試佢,睇相幾好,但聽版主咁講,都係放棄!
作者: Airport    時間: 2010-4-6 23:25

保鮮紙都得
作者: 骨總    時間: 2010-4-6 23:27

用保鮮紙包碌矮瓜俾佢自己玩好過
作者: mongping    時間: 2010-4-6 23:37

引用:
原帖由 ray2510 於 2010-4-6 10:34 發表
我都有啲想試佢,睇相幾好,但聽版主咁講,都係放棄!
@^^佢都係我想試其中一個, 不過睇完師兄們報告就可免啦。唉, @!( 又有師兄話解甲後 dolina 。得番一件 @*( 。各位師兄, 有冇錦囊呀?
作者: locke    時間: 2010-4-10 00:06

張相好有 ps 的 feeling.
作者: pitnylam3    時間: 2010-4-11 02:24

用保鮮紙咁新穎...波出好過喇
作者: 夜鬼    時間: 2010-4-11 05:17

引用:
原帖由 locke 於 2010-4-10 00:06 發表

張相好有 ps 的 feeling.
見到佢塊四方面+米之連車呔仲大feeling
作者: mo8818    時間: 2010-4-12 17:36     標題: @^^

Hi all brothers,

I have already tried her before, she is O.K. Perhaps, your requirement is so dirty so that she refuses your request. Next time, you can use 0.02 condom. Your feeling may be better.
作者: ronniechow    時間: 2010-4-13 02:14

收費多少? 我係宝安都試過, 可能小弟第一次試, 覺得唔錯
作者: a_qi    時間: 2010-4-13 03:03

引用:
原帖由 mo8818 於 2010-4-12 17:36 發表
Hi all brothers,

I have already tried her before, she is O.K. Perhaps, your requirement is so dirty so that she refuses your request. Next time, you can use 0.02 condom. Your feeling may be better ...
有幾dirty呀?
唔會有next time喇, 態度唔好係死罪
作者: joe98    時間: 2010-4-13 10:50

用0.02做 ice fire, 大材小用D....
作者: wi28    時間: 2010-4-20 23:45

$288,好似貴了一點
作者: mongping    時間: 2010-4-21 00:01

引用:
原帖由 wi28 於 2010-4-20 23:45 發表
$288,好似貴了一點
depends whether its worth or not. $288 to you or me doesn't mean the same value. There is no standard of how much you pay for is reasonable or not. Sometimes you may enjoyed a very good service with a very cheap price but sometimes you may a higher price but provided with poor service.
作者: ciao638    時間: 2010-4-21 16:27

身才好勁, 個樣好豬, 服務咁錯, 不試也吧!
作者: vbgoodyes    時間: 2010-4-27 22:53

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://saunaguide88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0