標題: 寧俾囡囡呃 [打印本頁]

作者: people    時間: 2008-6-9 23:55     標題: 寧俾囡囡呃

以後寧願俾囡囡呃,各位師兄以後有什麼囡囡壞疑是呃人既,
麻煩pm我,我樂於去被呃,呢個post預左俾dle,so?
作者: Bgor    時間: 2008-6-9 23:56

作者: JJCHAN218    時間: 2008-6-10 00:23

可能People兄有過人之處,任何千年道行妖怪對他也施唔到法術,話唔定FOC吃一餐都有可能
我哋普通人只可遠望,而不可近摸
作者: people    時間: 2008-6-10 06:28

近期專注溝個做文員既,真正好少去玩,包括按摩
為拒就左好多事,但換來既係一點感覺都無,己經唔知第幾次俾人拒絕
D人成X日話妳好,好有X用都無人鐘意,現在仲慘過俾囡囡呃
俾囡囡呃係咪知道同拒沒可能,但係得到短暫既快樂,好過長期既痛苦
真係受夠所謂正職既女仔,寧願做番船長好過,我想起碼開心過現在
作者: lovecupid    時間: 2008-6-11 12:07

莫道你在選擇人,人亦能選擇你.........(陳百強  等)
睇開D. ..

就算多平凡,就算就算多平凡
總亦有他身邊的伴侶

就算多平凡,就算就算多平凡
總有互愛互愛的情人......(陳慧嫻  花店)

尋尋覓覓,總會搵到食.....(lovecupid )

作者: people    時間: 2008-6-12 00:33

引用:
原帖由 kkbbq 於 2008-6-11 18:27 發表
人仔我都唔明你點解一定要玩沉船呢
緣份嘅嘢唔係強求番嚟架  係順其自然
嚟到嘅時候  你避都避唔到
我唔信鬼神  我信命運" />  
正經人家都叫沉船?
講真真係唔明點解大陸連正職都叫沉船,
香港或者歐美地方又唔叫沉船呢???
作者: people    時間: 2008-6-12 11:41

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-6-12 11:09 發表

人仔,做乜最近諗野咁偏激?發生咩事?又比人呃?

今個星期同你去正骨,同你做下輔導,過兩招蠱惑招比你。唔係害人招式,是自保的防守招式。  
就是咩都無俾人呃,咩事都無發生
所以先有呢個POST

作者: lovecupid    時間: 2008-6-12 15:19

點首蘇永康「情來自有方」俾People兄你聽

http://hk.youtube.com/watch?v=NZSORhApw_w

作者: Bgor    時間: 2008-6-12 23:58

作者: people    時間: 2008-6-13 12:42

引用:
原帖由 Bgor 於 2008-6-12 23:58 發表

相信是認識了一本地女孩, 態度友善可親,
人仔一廂情願地以為可以發展下去,
交往一段時間後始發覺表錯情, 又或是因了解而沒有下文.
結果什麼也沒發生h:" />h:" />

robertchan :人仔,我地教你野,你感動到喊,還是比人呃左之後傷心到喊?

kkbbq:  人仔  有乜幫到你呀  喊完咁去揾D開心嘢玩吓啦

作者: people    時間: 2008-6-13 23:39

引用:
原帖由 JJCHAN218 於 2008-6-10 00:23 發表
可能People兄有過人之處,任何千年道行妖怪對他也施唔到法術,話唔定FOC吃一餐都有可能
我哋普通人只可遠望,而不可近摸
對不起現狂真無心機說笑,FOC根本無可能,無興趣做埋甘既野
再講因為食飯坐車都要俾錢,點會有FOC呢
作者: people    時間: 2008-6-13 23:39

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-6-11 12:54 發表

會唔會係你見到靚女之後,「一廂情願」以為人地喜歡你呢.?後來發覺唔係,所以好傷心?  

作者: people    時間: 2008-6-14 00:00

引用:
原帖由 people 於 2008-6-13 12:42 發表

robertchan :人仔,我地教你野,你感動到喊,還是比人呃左之後傷心到喊?

kkbbq:  人仔  有乜幫到你呀  喊完咁去揾D開心嘢玩吓啦   
俾人呃完,之後來到桑拿街有班師兄教導,所以咪喊囉
作者: SP.R6    時間: 2008-6-14 00:12

始於緣,亦終於緣,有緣自會相聚.
緣另你兩相聚於某天,亦另你兩分離於某天.
但往後的某天,在你兩不經意地,
緣可能另你兩更緊密地再相聚.
隨遇而安吧!
作者: Bgor    時間: 2008-6-15 19:36

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://saunaguide88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0