標題: 贊成 4 仔合法 [打印本頁]

作者: 試用就要上    時間: 2008-1-12 16:25     標題: 贊成 4 仔合法

电影有 3 级!   

大家赞唔贊成 4 仔合法,可上演大銀幕啊!  

我贊成噢! :cry:  
作者: bigass    時間: 2008-1-13 00:07

華人社會冇可能4仔合法..!!
作者: 骨總    時間: 2008-1-13 08:36

上演大銀幕?外國都唔得啦 , 更何況係華人社會!
作者: 試用就要上    時間: 2008-1-13 20:23

寄望祖國開放更開放,將來有 4 仔電影,推動 4 仔!
作者: bigass    時間: 2008-1-13 23:38

引用:
Originally posted by 骨總 at 2008-1-13 08:36:
上演大銀幕?外國都唔得啦 , 更何況係華人社會!
歐洲是合法的..英國除外..!!
作者: 試用就要上    時間: 2008-1-14 10:31

引用:
Originally posted by bigass at 2008-1-13 23:38:
英國愈來愈保守啊,衰落哦!

作者: 中女情人    時間: 2008-1-15 03:17

引用:
Originally posted by bigass at 2008-1-13 23:38:
好似唔係全歐洲是合法英國除外, 個別之wor, 歐洲Europe共43個國家

例如不合法有~~冰島 俄羅斯 愛沙尼亞 拉脫維亞
立陶宛 白俄羅斯 烏克蘭 摩爾多瓦 波蘭 捷克 斯洛伐克 匈牙利
羅馬尼亞 保加利亞 斯洛維尼亞 克羅埃西亞 波士尼亞 塞爾維亞
馬其頓 阿爾巴尼亞 列支敦斯登 奧地利 比利時
盧森堡 安道爾 摩納哥 英國 愛爾蘭 希臘 聖馬利諾
教廷(梵蒂岡) 葡萄牙 馬爾他

合法的只有~~芬蘭 瑞典 挪威 丹麥 德國 瑞士 法國 義大利 西班牙
作者: 試用就要上    時間: 2008-1-15 09:01

引用:
Originally posted by 中女情人 at 2008-1-15 03:17:

好似唔係全歐洲是合法英國除外, 個別之wor, 歐洲Europe共43個國家

例如不合法有~~冰島 俄羅斯 愛沙尼亞 拉脫維亞
立陶宛 白俄羅斯 烏克蘭 摩爾多瓦 波蘭 捷克 斯洛伐克 匈牙利
羅 ...
荷蘭!?!?荷蘭如何呀,我最欣想北歐三雄啊,,夠開放,正!
作者: 大袋淫魔2005    時間: 2008-1-15 09:27

荷蘭當然ok la食大麻都得呀.
作者: bigass    時間: 2008-1-15 20:55

引用:
Originally posted by 試用就要上 at 2008-1-15 09:01:

荷蘭!?!?荷蘭如何呀,我最欣想北歐三雄啊,,夠開放,正!
世上最開放的國家(性開放)..應該唔係在歐洲..我覺得係南美..

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://saunaguide88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0