標題: 佐敦天記主場試菜敢死隊回憶錄 [打印本頁]

作者: seller    時間: 2007-6-20 18:09     標題: 佐敦天記主場試菜敢死隊回憶錄

打電話上天池問老相好有冇番, 問多兩個no都話放緊m假, 想收線但係又比肥經理講到心郁郁 話入左5~6新囡囡wor, 以我出尼玩咁耐日子聽慣聽熟好行遮 有邊間場唔係咁講丫 不過肥經理講到其中有個新囡囡no63(早班)講到好似識飛咁滯咪當笑話聽完算lor, 最鬼衰比佢大到我話唔掂唔收銀両, 講咩~~心諗當比你氹到上去一試la , 橫掂個細佬都谷住谷住

上到去叫番杯力多橙先, 可能尼幾次飲慣左, 見到肥經理即刻捉住佢問定功課先, 睇下佢講尼個63號咩咁正先.

哎吔^^^^^^^^^^死亡之call又到又要做野, sorry各位大哥容後再續.....

作者: monimoni1986    時間: 2007-6-20 20:15

i'm so hurry to wait for your part 2 ar c hing.
作者: 獨行俠    時間: 2007-6-20 21:12

等得好心急呀c兄
作者: 我係廚房仔    時間: 2007-6-21 07:20

孖寶兄唔該快d快d
作者: seller    時間: 2007-6-21 08:45

岩岩大陸番尼, 而家即刻補番no 63報告

肥經理話佢好靚, 招呼有佢獨特一手, 講真靚既定義見仁見智, 不過講到咁梗係拿拿林入房先la, 到房一見果然係靚 身材平均高挑有條sex既小蠻腰 講野把聲鬼咁嗲, 幫我除外套時果種埋身法已feel到佢發姣

part 1 ~ dup 功勤力細心有心機, 但係力水唔夠大
part 2 ~ 狂掃一輪pat pat掃到小孖寶到頂點, 好在頂得住攬埋尼耳邊錫錫個背又咀幾下 反轉身尼料舌功替我環島遊, 跟住尼一招旦家女食蔗 頓時令我直入仙境, 非一般筆墨所形容 如果我係初哥唔掃爆都肯定吹爆下次肯定番食:th_up:

[ Last edited by 肥西孖寶 on 2007-6-21 at 17:28 ]
作者: akwanaaa    時間: 2007-6-21 09:16

正!!!!!!!!!
引到心郁郁去试吓.
作者: faifaifai    時間: 2007-6-21 14:07

佐敦天記主場是那間?
結果幾多$$$落摟??
個囡囡幾多岁呀?
唔該 C 兄..!
作者: ckhuen    時間: 2007-6-21 17:15

作者: seller    時間: 2007-6-21 17:31

引用:
Originally posted by faifaifai at 2007-6-21 14:07:
佐敦天記主場是那間?
結果幾多$$$落摟??
個囡囡幾多岁呀?
唔該 C 兄..!
新天池lor 埋單578有coupon.
作者: hammy    時間: 2007-6-21 18:57

wow ~~~~~ no.63 looks like very attractive wor.
作者: 杏仁糊    時間: 2007-6-21 19:00

咁堅 ? 聽日一於去試完至番大圈開工.
作者: Yip佬    時間: 2007-6-21 19:07

thanks report 孖寶.
作者: faifaifai    時間: 2007-6-21 19:56

C 兄 ,$578是不是已計技師 tips 呀? 有冇相睇? 心思思 ...
作者: monimoni1986    時間: 2007-6-21 20:35

578 is a plan no more 技師 tips anymore , 睇相 click by yourself la.
作者: RAYMOND28    時間: 2007-6-22 03:53

引用:
Originally posted by 肥西孖寶 at 2007-6-21 08:45:
岩岩大陸番尼, 而家即刻補番no 63報告

肥經理話佢好靚, 招呼有佢獨特一手, 講真靚既定義見仁見智, 不過講到咁梗係拿拿林入房先la, 到房一見果然係靚 身材平均高挑有條sex既小 ...
thanks bro,, this sauna more new bg on duty,,,so far the result is good
作者: seller    時間: 2007-6-22 19:43

引用:
Originally posted by RAYMOND28 at 2007-6-22 03:53:

thanks bro,, this sauna more new bg on duty,,,so far the result is good
現金既骨場如果唔肯進步只有等死.
作者: 大袋淫魔2005    時間: 2007-6-23 08:01

引用:
Originally posted by 肥西孖寶 at 2007-6-22 19:43:

現金既骨場如果唔肯進步只有等死.
同意

但係仍有唔少場仲有玩緊人事與包容, 咁x天真遲早玩死自己間場.
作者: 尼路    時間: 2007-6-24 09:10

早幾日前近乎天光時間4點9上去
未入locker前有職員同我講要等
問要等幾耐
話要成粒幾鐘因為全場爆滿
抱住懷疑心態入大廳裝裝
好誇張
成個大廳人山人海坐滿晒
見到近水吧位有人仲要坐咕荀tim
真係唔知果日係咩日子
望多兩眼
後面又多3個客人尼
職員又係講番同一番說話
但係冇辦法
第日要番早
番屋企訓又唔拖唔水
冇計~~
唯有同職員講照等

沖完涼後出去坐咁岩有梳化坐
因為有幾個客人已入房
一個人坐初頭幾悶
冇幾耐肥肥地果位經理埋尼招呼我
向我推介飲力多+橙
先頭有d驚肚屙
後來飲落冇事仲幾好飲:th_up::th_up::th_up:
等入房既時間好在有果位經理一同吹下水
否則悶都悶死

天光近6點半始能入房
囡囡係88號
part 1
dup skill 頂級重炮手:th_up: very good. (9.5/10)

part 2
身材細小白淨有d似陀地feel (唔敢肯定)
前奏功夫充足
到食主菜時候表情十足
整體表現比8.5/10

[ Last edited by 尼路 on 2007-6-24 at 09:11 ]
作者: pantsu    時間: 2007-6-24 14:37

引用:
Originally posted by 尼路 at 2007-6-24 09:10:
問要等幾耐
抱住懷疑心態入大廳裝裝
好誇張
成個大廳人山人海坐滿晒
見到近水吧位有人仲要坐咕荀 ...
恭喜師兄食到好野
作者: mark34    時間: 2007-6-24 15:30

半夜四點幾爆棚咁誇?
作者: hammy    時間: 2007-6-24 16:13

thanks report.
作者: lokchai    時間: 2007-6-24 18:49

有冇咁誇呀dup骨要等到天光.
作者: monimoni1986    時間: 2007-6-26 02:07

引用:
Originally posted by 尼路 at 2007-6-24 09:10:
問要等幾耐
抱住懷疑心態入大廳裝裝
好誇張
成個大廳人山人海坐滿晒
見到近水吧位有人仲要坐咕荀 ...
thx for share 尼路 c hing.
作者: 骨總    時間: 2007-6-26 08:39

引用:
Originally posted by lokchai at 2007-6-24 18:49:
唔出奇 , 近期佐敦區中細士場佢算當紅.
作者: 尼路    時間: 2007-6-26 09:33

引用:
Originally posted by lokchai at 2007-6-24 18:49:
一d冇誇張
真係等左個幾鐘
唔信冇辦法
作者: faifaifai    時間: 2007-6-26 14:54

Will not go there in the short time...
作者: mark34    時間: 2007-6-26 18:20

引用:
Originally posted by 尼路 at 2007-6-26 09:33:

一d冇誇張
真係等左個幾鐘
唔信冇辦法
好彩果晚冇去.
作者: sunnywong    時間: 2007-6-27 19:02

而家旺左咁多 咁咪多左好多囡囡
作者: 我係廚房仔    時間: 2007-6-28 07:35

冇去一排應該係時候要去會一會舊相好
作者: 長江一號    時間: 2007-6-28 17:31

引用:
Originally posted by 我係廚房仔 at 2007-6-28 07:35:
冇去一排應該係時候要去會一會舊相好
邊個係你舊相好呀? 有個日班8仔千奇咪制, 曾經試過完全唔掂, 跟職員熟落左賴野, 尼個囡囡樣唔掂皮膚黄咁咁, c9身材大肚腩賤肉橫生麒麟臂仲要近乎光頭, 見到未必開胃, part 1 力大無窮不過係死力, 最後只做part 1 趕隻怪物走跟住換28, 身型樣貌+服務截然不同.
作者: hammy    時間: 2007-6-29 18:17

last night tried no. ^* , slim body young and good looking face , part 1 very good dup skill  part 2 not bad but little bit shame , she said she was the first day in this sauna , learned and worked in tin tin sauna before , worth to try.:th_up:
作者: 韋小寶    時間: 2007-6-30 07:54

齋場出身咪有保証, hammy 兄 ^* 番咩班?
作者: bannon    時間: 2007-6-30 12:24

Maybe is because 2270 人 read this report, make 天記 more busy la lol
作者: pk人王    時間: 2007-6-30 17:43

引用:
Originally posted by bannon at 2007-6-30 12:24:
Maybe is because 2270 人 read this report, make 天記 more busy la lol
唔關事掛, 可能係佢地肯求進改善服務加上不斷注入新血至會多人去, 尋日去走左轉, 去之前已經download定coupon 免時間限制, 見到肥經理即刻向我推介飲力多橙, 舊女好多做過晒想試新野, 試左個 ^* 新囡囡, 長長秀髮廿幾歲, 聽佢講由齋場轉過尼左三兩日貨仔, 唔怪得之part 1 dup得咁好la, part 2服務有d生硬, 不過新入行話算係咁la, 過程好似玩處女開苞咁過引, 始終比我將冰山劈開, 到搞果時好肯定 ^* 既感覺同表情係百份百真野, 而且下面妹妹夠多水最緊要仲係夠窄tim, 自己聽到直頭啪噠聲幾鬼有feel, ^* 話仲有個姊妹 (( 同佢一齊都係早班, 一樣係齋場轉投主場, 不過唔知樣貌服務如何, 有冇師兄試過可否分享.

[ Last edited by pk人王 on 2007-6-30 at 17:45 ]
作者: monimoni1986    時間: 2007-7-1 04:36

thx for share.
作者: 鬼塚    時間: 2007-7-2 20:52

引用:
Originally posted by pk人王 at 2007-6-30 17:43:

唔關事掛, 可能係佢地肯求進改善服務加上不斷注入新血至會多人去, 尋日去走左轉, 去之前已經download定coupon 免時間限制, 見到肥經理即刻向我推介飲力多橙, 舊女好多做過晒想試新野 ...
剛岩試過 , 真係幾窄
part 1 唔覺特別好 , part 2 就真係生手 , 頭鐘未過已經除哂衫褲推油跟住bm , 轉身啜lin再黎吹奏 , 開始黎料男上女下 , 隧道窄關係好快攪掂 , 進出囡囡反應真係似唔多經驗 , 起碼夠真 . 不過唔係自己杯茶暫不考慮返食 .
作者: 獨行俠    時間: 2007-7-2 21:14

引用:
Originally posted by pk人王 at 2007-6-30 17:43:

唔關事掛, 可能係佢地肯求進改善服務加上不斷注入新血至會多人去, 尋日去走左轉, 去之前已經download定coupon 免時間限制, 見到肥經理即刻向我推介飲力多橙, 舊女好多做過晒想試新野 ...
thanks pk人王 report
我都補返個簡單report:
上星期肥經理介紹我試左個 ( 號,樣還可以啦。幾吹得水,但最好用煲東瓜,廣東話就.....。part I 算唔錯,PART II 先黎過床邊橫笛吹奏,一個正字:th_up:。波波一手搓唔晒 埋牙個FEEL都幾真,水長流
都係一個唔錯既選擇,但天記呢排好囡囡眾多,試埋其它先再返食。
作者: 骨總    時間: 2007-7-2 21:30

嘩.................................樓上幾個大哥獨自去偷歡都唔預我:cry::cry::cry:.
作者: 獨行俠    時間: 2007-7-2 21:36

引用:
Originally posted by 骨總 at 2007-7-2 21:30:
嘩.................................樓上幾個大哥獨自去偷歡都唔預我:cry::cry::cry:.
骨總...你去既次數唔會比我地少啦
其實我前兩日都上個去,但好多放假,結果返食左個#仔。始終試唔到肥經理推介既 !( & ^#。
作者: mrkklo    時間: 2007-7-2 21:47

500 零蚊 ,有 part 1 & 2 , 仲唔係亞嬋 , 火起上嚟 ,都係個好選擇 .
作者: mark34    時間: 2007-7-3 18:50

引用:

^* 話仲有個姊妹 (( 同佢一齊都係早班, 一樣係齋場轉投主場, 不過唔知樣貌服務如何, 有冇師兄試過可否分享.
.
試過part 1 一般 , 雖然話齋場出身但係好可能係齋場學師 , part 2 生硬保守, 可取之處只係廿零歲走肥咁 lor, 暫時唔會番食.
作者: 鬼塚    時間: 2007-7-3 20:27

引用:
Originally posted by 獨行俠 at 2007-7-2 21:36:

其實我前兩日都上個去,但好多放假,結果返食左個#仔。始終試唔到肥經理推介既 !( & ^#。
!( & ^# 都係早班 , 要試就要早d去囉
作者: 骨總    時間: 2007-7-4 12:44

引用:
Originally posted by 獨行俠 at 2007-7-2 21:36:

你多數夜班去?
作者: 骨總    時間: 2007-7-4 12:51

引用:
Originally posted by mrkklo at 2007-7-2 21:47:
500 零蚊 ,有 part 1 & 2 , 仲唔係亞嬋 , 火起上嚟 ,都係個好選擇 .
Agree , 新 Bg 當中 No.(( mark 哥試過話佢 part 2 唔掂 , 暫時唔會諗佢住 , 想試下 PK 兄試過o個個 No. ^* 睇下佢係唔係咁窄.
作者: Yip佬    時間: 2007-7-4 21:59

今晚去順便飲下力多橙.
作者: monimoni1986    時間: 2007-7-4 23:21

wait for report la.
作者: Yip佬    時間: 2007-7-5 10:00

引用:
Originally posted by monimoni1986 at 2007-7-4 23:21:
wait for report la.
尋晚結果收工去左, 囡囡no. ( part 1 唔錯:th_up::th_up: part 2 皮膚好鬼滑 r 掃pat pat服務有進步差d 走火 ml services 攬到實好有壓迫感, 出完野未肯放手, 仲猛叫我要呀~~我要呀~~ 鬼咁肉緊, 似堅有高潮 feel, 完事細心清潔外出洗手好快番, 全程交足功課冇偷懶或渣流灘 :th_up::th_up: at last 再按多一陣頭夠鐘送我出休息室 坐陣飲杯茶至走, 想揾肥經理吹下水, 可惜成晚唔見佢唔知係咪休息.
作者: mark34    時間: 2007-7-5 13:08

no. ( 我遲 d 會番食.
作者: 韋小寶    時間: 2007-7-7 13:17

引用:
Originally posted by 骨總 at 2007-7-4 12:51:

Agree , 新 Bg 當中 No.(( mark 哥試過話佢 part 2 唔掂 , 暫時唔會諗佢住 , 想試下 PK 兄試過o個個 No. ^* 睇下佢係唔係咁窄.[/ ...
前日日班試過大師兄話保守既 (( 樣貌唔差wor 尚算年青, part 1 ok , part 2 可能因為佢話岩岩入邪骨尼行關係 , 比較被動慢熱需要調教 ml 水份充足(100%真水) 隧這仲窄窄地 wow
作者: 大袋淫魔2005    時間: 2007-7-7 20:58

冇去唔係好耐遮, 估唔到多左咁多新囡囡.
作者: 獨行俠    時間: 2007-7-8 02:12

引用:
Originally posted by mark34 at 2007-7-5 13:08:
no. ( 我遲 d 會番食.
我都會返食(仔
唔錯既選擇
作者: mark34    時間: 2007-7-8 09:22

引用:
Originally posted by 獨行俠 at 2007-7-8 02:12:

我都會返食(仔
唔錯既選擇
我貪佢夠細心, d 皮膚滑到不得了, 果晚肥經理玩我, :cry::cry::cry: 整碗麵比我都冇瑤柱既, 但係佢算幾講得笑, 咁多個職員尼講服務佢算跟得最貼.:th_up::th_up::th_up::th_up::th_up:
作者: 骨總    時間: 2007-7-8 10:50

引用:
Originally posted by 獨行俠 at 2007-7-8 02:12:

我都會返食(仔
唔錯既選擇
幾時?好讓小弟一睹俠兄的風釆.
作者: 骨總    時間: 2007-7-8 10:52

引用:
Originally posted by mark34 at 2007-7-8 09:22:

我貪佢夠細心, d 皮膚滑到不得了, 果晚肥經理玩我, :cry::cry::cry: 整碗麵比我都冇瑤柱既, 但係佢算幾講得笑, 咁多個職員尼講服務佢算跟得最貼.:th_up::th_up::th_up::th_up::th_up:
點止呀 , 佢夠話 D 麵用豬骨湯底添 , 不過我知佢同我講笑.
作者: st814    時間: 2007-7-9 18:06

Hi, 我是新人, 聽大家說, 就上了天記一次, 不過同大家有d不同的經歷。 我下午上去, 好唔旺, 你們說的^*, 令我心癢癢, 就點了, 但同各兄弟們的陳述有相當大的出入, 不知為何, 骨總...現有以下comment:

1. 房內的燈光是只有一燈泡, 但不至於如之前的兄弟所說看不到人樣
2. 服務ok的
3. 沖涼房水力是足的
作者: st814    時間: 2007-7-9 18:08

引用:
Originally posted by hammy at 2007-6-29 18:17:
last night tried no. ^* , slim body young and good looking face , part 1 very good dup skill  part 2 not bad but little bit shame , she said she was the first day in this sauna , learned an ...
Some differences from my experience?
作者: st814    時間: 2007-7-9 18:09

引用:
Originally posted by 韋小寶 at 2007-6-30 07:54:
齋場出身咪有保証, hammy 兄 ^* 番咩班?
早班的,
作者: st814    時間: 2007-7-9 18:12

引用:

是否不同人呢? 點解同我有分別? 我的是一般中女
作者: st814    時間: 2007-7-9 18:13

引用:
Originally posted by mark34 at 2007-7-3 18:50:

試過part 1 一般 , 雖然話齋場出身但係好可能係齋場學師 , part 2 生硬保守, 可取之處只係廿零歲走肥咁 lor, 暫時唔會番食.
廿零歲????
作者: hammy    時間: 2007-7-10 02:08

引用:
Originally posted by st814 at 2007-7-9 18:12:

what age did you feel is middle lady ?
作者: 骨總    時間: 2007-7-10 08:32

引用:
Originally posted by st814 at 2007-7-9 18:12:

No.^* 岩岩新貨到場 , 應該唔會唔同人卦 , 但係唔知師兄心目中既中女定義係幾多歲 , 就我個人本地場三十以上界定為中女 , 當然有部份年青兄弟將本地 Bg 與國內 Bg 比較廿二三歲都稱為中女.
作者: st814    時間: 2007-7-10 12:01

引用:
Originally posted by hammy at 2007-7-10 02:08:

what age did you feel is middle lady ?
OVer 28
作者: st814    時間: 2007-7-10 12:03

引用:
Originally posted by 骨總 at 2007-7-10 08:32:

No.^* 岩岩新貨到場 , 應該唔會唔同人卦 , 但係唔知師兄心目中既中女定義係幾多歲 , 就我個人本地場三十以上界定為中女 , 當然有部份年青兄弟將本地 Bg 與國內 Bg 比較廿二三歲都稱為中 ...
我唔會的, 她來說, 我想是中的了, 所以不知大家是否說的是同一人?

謝骨總回答
作者: 骨總    時間: 2007-7-10 12:19

引用:
Originally posted by st814 at 2007-7-10 12:03:

OVer 28 , 她來說, 我想是中的了, 所以不知大家是否說的是同一人?

謝骨總回答
我講過自己晌本地場三十以上才界定為中女 , 而你覺得 over 28 已經係中女 , 所以我地每個人心目中定位o個把呎往往有所不同.
作者: mark34    時間: 2007-7-10 12:31

引用:
Originally posted by st814 at 2007-7-9 18:13:

廿零歲????
我個人眼光只覺得佢似 25 咁上下, 23~29 都叫廿零歲冇問題吧 , 無 3 亦不成幾嗎 , 如果香港既囡囡 25 都嫌中女既話 , 30 出頭可以叫阿婆等退休 , 全港骨場佔九成以上即時關門大吉.
作者: hammy    時間: 2007-7-10 22:35

引用:
Originally posted by st814 at 2007-7-10 12:01:

OVer 28
thanks.
作者: st814    時間: 2007-7-11 15:28

引用:
Originally posted by 骨總 at 2007-7-10 12:19:

我講過自己晌本地場三十以上才界定為中女 , 而你覺得 over 28 已經係中女 , 所以我地每個人心目中定位o個把呎往往有所不同.
明白了, 不過我都覺得ok, 有機會再試下

骨總
作者: st814    時間: 2007-7-11 15:30

引用:
Originally posted by mark34 at 2007-7-10 12:31:

我個人眼光只覺得佢似 25 咁上下, 23~29 都叫廿零歲冇問題吧 , 無 3 亦不成幾嗎 , 如果香港既囡囡 25 都嫌中女既話 , 30 出頭可以叫阿婆等退休 , 全港骨場佔九成以上即時關門大吉.
mark 哥, 咁知否餘下的一成可以在什麼地方找到?

新帝都?
作者: 骨總    時間: 2007-7-11 15:44

引用:
Originally posted by st814 at 2007-7-11 15:30:

mark 哥, 咁知否餘下的一成可以在什麼地方找到?

新帝都?
新帝都 Bg 以年輕陀地見稱 , 不過係分兩 part 制.
作者: 我係廚房仔    時間: 2007-7-12 09:16

part 2咁滾水淥腳不如去馬檻
作者: st814    時間: 2007-7-12 11:54

引用:
Originally posted by 我係廚房仔 at 2007-7-12 09:16:
part 2咁滾水淥腳不如去馬檻
玩法唔同, 去sauna relax d, 唔會咁hard
作者: st814    時間: 2007-7-12 11:55

引用:
Originally posted by 骨總 at 2007-7-11 15:44:

新帝都 Bg 以年輕陀地見稱 , 不過係分兩 part 制.
怕佢地太串, 不過外形真係十分吸引
作者: 中女情人    時間: 2007-7-12 12:37

引用:
Originally posted by st814 at 2007-7-12 11:54:

玩法唔同, 去sauna relax d, 唔會咁hard
兩part 制咪就係似馬檻 lor.
作者: 中女情人    時間: 2007-7-12 12:38

引用:
Originally posted by st814 at 2007-7-12 11:55:

怕佢地太串, 不過外形真係十分吸引
陀地串係公開既事實 la.
作者: 獨行俠    時間: 2007-7-15 05:08

引用:
Originally posted by 骨總 at 2007-7-8 10:50:

幾時?好讓小弟一睹俠兄的風釆.
骨總係今晚
今晚上左去,( 仔唔係到,可能放假掛。結果食左@*,報告貢多,我唔多講喇。 但係真係一試難忘,last似係真高潮feel,囡囡high到爆,絕對會返食。
作者: 夜鬼    時間: 2007-7-15 05:16

近排照舊有去主場十次八次咁多,不過全部番食舊女所以冇出報告做左排cdrom,知道有個中女叫2號,有冇c兄試過知唔知乜料
作者: RAYMOND28    時間: 2007-7-15 21:49

to day is sunday has some bg is day off
作者: pk人王    時間: 2007-7-15 23:39

引用:
Originally posted by RAYMOND28 at 2007-7-15 21:49:
to day is sunday has some bg is day off
so ???
作者: 中女情人    時間: 2007-7-20 23:25

引用:
Originally posted by 獨行俠 at 2007-7-15 05:08:

骨總係今晚
今晚上左去,( 仔唔係到,可能放假掛。結果食左@*,報告貢多,我唔多講喇。 但係真係一試難忘,last似係真高潮feel,囡囡high到爆,絕對會返食。
尋晚 9 仔晌度wor比我試左佢 d 皮膚到而家仲係咁鬼滑 做完走果時輕輕送左個車輪仔比我 好sweet , 我驚會沉船.
作者: 華倫天台    時間: 2007-7-21 00:27

我唔驚沉船.
作者: 獨行俠    時間: 2007-7-21 03:27

引用:
Originally posted by 中女情人 at 2007-7-20 23:25:

尋晚 9 仔晌度wor比我試左佢 d 皮膚到而家仲係咁鬼滑 做完走果時輕輕送左個車輪仔比我 好sweet , 我驚會沉船.
c兄,沉船貢緊要
我有C兄巳教過我:天下女子那麼多,何必偏愛佢一個
不過9仔佢真係又係好鬼好feel我都必定返食既

[ Last edited by 獨行俠 on 2007-7-21 at 23:12 ]
作者: mark34    時間: 2007-7-21 12:57

引用:
Originally posted by 獨行俠 at 2007-7-21 03:27:

天下女子那麼多,可必偏愛佢一個
尼句金句又幾鬼岩聽 wor.
作者: lokchai    時間: 2007-7-23 17:00

一陣間收工上去, 會唔會撞到邊位c 兄?
作者: 獨行俠    時間: 2007-7-24 00:15

引用:
Originally posted by lokchai at 2007-7-23 17:00:
一陣唔會撞到我
但我想知你去搵冰個
作者: 夜鬼    時間: 2007-7-24 05:15

引用:
Originally posted by 獨行俠 at 2007-7-24 00:15:

一陣唔會撞到我
但我想知你去搵冰個
點解你又會知既
作者: 夜鬼    時間: 2007-7-24 05:24

引用:
Originally posted by lokchai at 2007-7-23 17:00:
我就真係上左去勒,大概12點零鐘到la,當時連埋我同個老友都有7~8個人坐晌大廳度,好在同老友尼先唔駛等,試左個新尼中女33,dup得幾好d位算準全程冇偷懶,第二part做足功夫夠落力,係年紀大d同個樣麻麻地,應該岩中女兄,唔介意可以一試
作者: monimoni1986    時間: 2007-7-24 15:07

thx for sharing.
作者: lokchai    時間: 2007-7-25 07:29

引用:
Originally posted by 獨行俠 at 2007-7-24 00:15:

一陣唔會撞到我
但我想知你去搵冰個
邊個呀?
作者: 骨總    時間: 2007-7-25 19:39

引用:
Originally posted by 夜鬼 at 2007-7-24 05:24:

我就真係上左去勒,大概12點零鐘到la,當時連埋我同個老友都有7~8個人坐晌大廳度,好在同老友尼先唔駛等,試左個新尼中女33,dup得幾好d位算準全程冇偷懶,第二part做足功夫夠落力,係年紀大d同 ...
新## service 掂唔掂未試過唔知但相頭真係 no good , 不會一試.
作者: 獨行俠    時間: 2007-7-25 23:42

引用:
Originally posted by 夜鬼 at 2007-7-24 05:15:

點解你又會知既
你睇清楚未架,我話我知你搵冰個呀
但你都report左 ## 啦。
thanks report
作者: 獨行俠    時間: 2007-7-25 23:45

引用:
Originally posted by lokchai at 2007-7-25 07:29:

邊個呀?
睇左人地report 仲唔知
作者: 獨行俠    時間: 2007-7-25 23:46

引用:
Originally posted by 骨總 at 2007-7-25 19:39:

新## service 掂唔掂未試過唔知但相頭真係 no good , 不會一試.
骨總,廣告未見到有相喎...........
作者: 骨總    時間: 2007-7-27 07:44

引用:
Originally posted by 獨行俠 at 2007-7-25 23:46:

骨總,廣告未見到有相喎...........
早幾日前去過 , 經過走廊時見有個中女 Law 毛巾行過 , 見個樣唔多掂多口問身邊 Bg 所以咪知佢係 No.## Law , 埋單時收銀話有告示優惠時間延長幾個鐘喎 , 不過對我冇影晌 , 因為我用網上面o個張 coupon.
作者: 大袋淫魔2005    時間: 2007-7-27 15:19

引用:
Originally posted by 骨總 at 2007-7-27 07:44:

埋單時收銀話有告示優惠時間延長幾個鐘喎 , 不過對我冇影晌 , 因為我用網上面o個張 coupon ...
我都係用網果張coupon, 貪佢唔受時間限制.
作者: macca    時間: 2007-7-27 15:53

I will go next week..have any number bg suggestion ?
作者: pk人王    時間: 2007-7-27 16:00

早班定夜班 ?
作者: monimoni1986    時間: 2007-7-27 19:03

引用:
Originally posted by 骨總 at 2007-7-27 07:44:

早幾日前去過 , 經過走廊時見有個中女 Law 毛巾行過 , 見個樣唔多掂多口問身邊 Bg 所以咪知佢係 No.## Law , 埋單時收銀話有告示優惠時間延長幾個鐘喎 , 不過對我冇影晌 , 因為我用網上 ...
樣唔多掂never try lu.
作者: 中女情人    時間: 2007-7-28 21:43

引用:

早幾日前去過 , 經過走廊時見有個中女 Law 毛巾行過 , 見個樣唔多掂多口問身邊 Bg 所以咪知佢係 No.## Law , 埋單時收銀話有告示優惠時間延長幾個鐘喎 , 不過對我冇影晌 , 因為我用網上 ...
thank you 老總.
作者: 獨行俠    時間: 2007-7-29 14:02

引用:

我尋晚上左去,雖然無見到##,但經查問,真係好麻麻。
但尋晚返左既囡囡唔多,結果又係要翻食,今次係 @*。報告貢多真係唔駛多講,都知一定係好野黎。:th_up:
作者: brother1699    時間: 2007-7-29 17:13

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://saunaguide88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0