標題: 信錯報告去錯金湖 [打印本頁]

作者: 腸仔文    時間: 2007-5-10 13:33     標題: 信錯報告去錯金湖

晌友台睇完報告講到非常吸引, 差d講到個骨女識飛咁滯, 幾多號就無謂講費事阻人揾食, 結果慕名一試中招, 去到睇見個門口其實有d心緒不寧, 硬住頭皮行落去感覺地踎場仔一個, 更衣室污糟邋遢兼舊, 沖涼地方不值一提, 唔明友台報告內容冇提及到硬件如此差劣, 休息室坐得唔多舒服, 有個好x樣衰既阿叔埋尼招呼我, 諗住探路問問前程, 個樣衰既阿叔問非所答, 根本聽唔明佢講乜春把幾火, 入房後發覺有嗅味要求轉房, 轉多兩間叫做勉強接受, 女到又老又醜即彈, 再尼三尖八角再彈, 樣衰阿叔跟住走埋尼猛噴口水, 唔駛問阿貴講咁多唔知係唔想我再彈定冇女, 同佢講明唔彈都得, 比個似番個地球人既物體是但收貨, 終於揾左個貌似馬蹄露既北姑嬸嬸比我, 過程唔想多講, 本應見到個女副尊容只想玩下機餐算數, 但係好煩不斷耳邊轟炸撩我玩全套, 怕x左佢最後帶袋吹十幾廿下然後打飛機了事, 埋單收600我當做左帛金.
作者: manisman2046    時間: 2007-5-10 13:41

鰜}落地牢個間呀?如果鶼N我都去過一次咁多!再冇下次,另外就驚火祝,真鹺N得走。
作者: mark34    時間: 2007-5-10 21:01

就係果間 , 附近好大堆白粉佬蒲頭 , 垃圾場一個不去也罷.
作者: 我係廚房仔    時間: 2007-5-11 06:52

引用:
Originally posted by 腸仔文 at 2007-5-10 13:33:
晌友台睇完報告講到非常吸引, 差d講到個骨女識飛咁滯, 幾多號就無謂講費事阻人揾食, 結果慕名一試中招, 去到睇見個門口其實有d心緒不寧, 硬住頭皮行落去感覺地踎場仔一個, 更衣室 ...
邊個台鱔你呀c兄
作者: 大袋淫魔2005    時間: 2007-5-11 08:18

唔係狗網就係tim 記 , 下次小心d la , d 鱔好重孔雀石綠.
作者: 占士邦    時間: 2007-5-11 09:32

九成似.
作者: 腸仔文    時間: 2007-5-11 11:28

引用:
Originally posted by 大袋淫魔2005 at 2007-5-11 08:18:
唔係狗網係tim 記 , 下次小心d la , d 鱔好重孔雀石綠.
賴左野無謂講總之心照.
作者: up4any1948    時間: 2007-5-11 12:10     標題: 識飛咁滯

引用:
Originally posted by 腸仔文 at 2007-5-10 13:33:
晌友台睇完報告講到非常吸引, 差d講到個骨女識飛咁滯, 幾多號就無謂講費事阻人M食, 結果慕名一試中招, 去到睇見個門口其實有d心緒不寧, 硬住頭皮行落去感覺地興鶗J一個, 更衣室 ...
識飛咁滯,一機公司,天上有,地下無.
作者: 獨行俠    時間: 2007-5-12 02:26

最同情就係駛左錢仲要受氣
作者: bannon    時間: 2007-5-12 12:06

one lesson to learn, $600 paid school fee la.
作者: 骨總    時間: 2007-5-12 17:36

引用:
Originally posted by 我係廚房仔 at 2007-5-11 06:52:

邊個台鱔你呀c兄
睇下佢引用淫魔兄句說話便知答案!
作者: 長江一號    時間: 2007-5-12 18:33

聽東湖一個舊相好話金湖就快執唔知堅定流?
作者: 大袋淫魔2005    時間: 2007-5-12 19:22

引用:
Originally posted by 腸仔文 at 2007-5-11 11:28:

賴左野無謂講總之心照.
收到晒, 網上寫手何其多, 問你信得幾多個.
作者: on79    時間: 2007-5-13 00:31

作者: bannon    時間: 2007-5-13 17:07

引用:
Originally posted by 大袋淫魔2005 at 2007-5-12 19:22:

收到晒, 網上寫手何其多, 問你信得幾多個.
so, what's the answer
作者: hammy    時間: 2007-5-13 22:14

引用:
  Quote:
Originally posted by 大袋淫魔2005 at 2007-5-11 08:18:
唔係狗網係tim 記 , 下次小心d la , d 鱔好重孔雀石綠.  

Originally posted by 腸仔文 at 2007-5-11 11:28:

賴左野無謂講總之心照.
too much writer in that website 心照.
作者: mark34    時間: 2007-5-15 11:46

已知公開的秘密見到 china 君走左過 tim 網 , 一講野即比人明串 , 好想知尼個 post 係咪真係人地所講過年前既舊 post.
作者: 占士邦    時間: 2007-5-15 12:09

引用:
Originally posted by mark34 at 2007-5-15 11:46:
已知公開的秘密見到 china 君走左過 tim 網 , 一講野即比人明串 , 好想知尼個 post 係咪真係人地所講過年前既舊 post.
尼條友比版主ban 完再變chinabb1699 上尼搞事, 終於比大師兄大開殺戒ban 埋, 而家咪好lor 送走左個瘟神.
作者: mark34    時間: 2007-5-15 12:19

佢既行為態度抵比大師兄 ban , 難為 tim 網班老手仲以為佢係尼度臥底.
作者: 中女情人    時間: 2007-5-15 12:44

梗係比人串la, 頭先過去睇原來條友將尼條thread 轉貼過去, 踩到人地揾食既主場, 以為佢幫另一間場做寫手實吹死佢la.
作者: lokchai    時間: 2007-5-15 13:19

引用:
Originally posted by 中女情人 at 2007-5-15 12:44:
梗係比人串la, 頭先過去睇原來條友將尼條thread 轉貼過去, 踩到人地揾食既主場, 以為佢幫另一間場做寫手實吹死佢la.
佢真係買板唔知定.
作者: 腸仔文    時間: 2007-5-15 13:27

引用:
Originally posted by mark34 at 2007-5-15 11:46:
嚴正聲明人地點講我唔知, 同間場亦都冇仇, 報告係我個人親身經歷並非轉貼, 事發日期係本月9號唔係過年前所發生, 只想分享並無他意.
作者: mark34    時間: 2007-5-15 13:35

引用:
Originally posted by 腸仔文 at 2007-5-15 13:27:

嚴正聲明人地點講我唔知, 同間場亦都冇仇, 報告係我個人親身經歷並非轉貼, 事發日期係本月9號唔係過年前所發生, 只想分享並無他意.
當然信你 la , 多口一問係因為見 tim 網有如此留言問過明白.

個樣衰既阿叔 應該係老細!!

老闆冇落金湖好耐
係天x
可能係好多個月前既報告
起碼都係過年前

作者: Yip佬    時間: 2007-5-15 13:47

引用:
Originally posted by mark34 at 2007-5-15 13:35:

當然信你 la , 多口一問係因為見 tim 網有如此留言問過明白.

老闆冇落金湖好耐
係天x
可能係好多個月前既報告
起碼都係過年前
...
揾過兩次 *% 最近陪朋友都有去過, 硬件算係垃圾中既垃圾:th_down::th_down::th_down: 軟件有件相好過左去做, 如果唔係一定唔會到尼間垃圾場, 個老細次次都見佢晌度點可能冇落金湖好耐~~簡直9 up, 好在當事人澄清只係早幾日前既事, 何以會咁肯定起碼都係過年前~~一﹕––派胡言不知所謂信一成都死
作者: sunnywong    時間: 2007-5-15 13:51

算la 護主既狗永遠係最忠心既, 如果唔係點揾食, 唔通你出糧比佢地呀.
作者: 骨總    時間: 2007-5-15 14:12

引用:
Originally posted by mark34 at 2007-5-15 13:35:

老闆冇落金湖好耐
係天x
...
晚晚實o係度走得去邊 , 天后誕就有份.................去拜
作者: mark34    時間: 2007-5-16 11:04

引用:
Originally posted by 骨總 at 2007-5-15 14:12:

晚晚實o係度走得去邊 , 天后誕就有份.................去拜
thank you 大門師兄 , 原來 9 up.
作者: pk人王    時間: 2007-5-16 11:27

引用:
你地講隔離台果幾條旦散最叻就係話比人聽知道邊個係老細股份邊個大小, 人事調動分配為榮, 以為自己好受歡迎, 出左門口比d 女話正西人都未知la, 聽到都想嘔.
作者: 長江一號    時間: 2007-5-17 17:47

尼間野同敦x不木相百仲.
作者: 占士邦    時間: 2007-5-22 07:59

引用:
Originally posted by pk人王 at 2007-5-16 11:27:

你地講隔離台果幾條旦散最叻就係話比人聽知道邊個係老細股份邊個大小, 人事調動分配為榮, 以為自己好受歡迎, 出左門口比d 女話正西人都未知la, 聽到都想嘔.
晨早已經唔會信果幾個元老寫手鱔稿 , 聽朋友講近尼兩個月金湖查牌次數都幾密下, 怕怕 ~~~
作者: 夜鬼    時間: 2007-5-25 04:13

最近門口成日有警車擺,行過都踢竇,暫時去唔過
作者: monimoni1986    時間: 2007-5-25 18:43

yes ^^^^^^^^^^ 暫時去唔過.
作者: 秋田禾夫    時間: 2007-5-26 18:18

除非翻新過否則唔會再去 , 其他野不願置評.

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://saunaguide88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0