標題: 新天池桑拿恐怖之旅 [打印本頁]

作者: ellist    時間: 2007-3-19 10:33     標題: 新天池桑拿恐怖之旅

之前係到見兄弟有報告話呢到幾好,開細$3xx, 見有小小時間就去試吓,(因之前從未到過香港桑拿),去到沖身即時入房,行過一條走廊,入到房黑到咩都睇唔到,條囡已經係到,條Locker仔重問我o唔ok,心想頂你咩,間房黑到只是見到是一條囡的物體,眼耳口都見唔到,成間房得一支5火的燈泡仔重要油紅佐,床右細到2呎,條囡按都唔知似咩,我問開細幾錢,佢話開細就$440,開大就$590,開細就唔可以用$50優惠開大就得,叫不如開大啦,只差幾拾元,右有得吹,右有Bady,重可以做埋,我話唔好,我好容易出,佢話你放心,我會慢慢服侍你,重可以送長啲時間同送一次開細,錦好啦,開大啦.....,點知條囡係我背落粉然後用對波係錦卒,好似車地版,RPP得兩吓,然後就幫我上袋,我問可唔可以做完先吹,佢話可以,錦就騎上呢係錦跑,直情當我係隻馬,唔使兩分鐘就比佢KO佐,點知佢一起身,我覺得大肶有啲濕濕地,頂都唔知係條囡的水,定我啲精,右唔知係唔係比條囡騎到袋都脫落,但房右黑,跟本睇唔到,條囡話去洗手,我就話去洗手間,拿拿聲走去沖身,回到房時條囡都未到,到條囡返嚟時話幫我按一陣先,點知都未按就電話向,話時間到,重即送我出房,頂右話比長啲時間同我都未吹過,把火走人,去到結帳時佢話$650.我話條囡同我講$590,重可以用優惠$50,佢話我地一向都是$650,-$50優惠,把火放下$600走人.
我一定唔會再去香港的桑拿,你聽過按完朴完條囡咩樣都見唔到未,重要驚唔知到底有無中焦,真係:cry::cry::cry:
作者: q9    時間: 2007-3-19 11:18

嘩,咁都得,真係差D喎,要改善下啦。
作者: ilovesz    時間: 2007-3-19 13:49

what's the nos ?
作者: ellist    時間: 2007-3-19 14:20

no.@) 但佢話嚟佐幾個月
作者: nelson    時間: 2007-3-19 15:17

作者: 鬼塚    時間: 2007-3-19 18:30

引用:
Originally posted by ellist at 2007-3-19 14:20:
no.@) 但佢話嚟佐幾個月
又係 @)

不過見唔倒樣都冇咩損失
作者: 小小摩西    時間: 2007-3-19 20:09

囡囡咩no ? 過程中如何恐怖 ?
作者: pk人王    時間: 2007-3-19 22:18

兄台幾時去尼呀?唔通比人老點左?好似係尼個月至正價628wor 有coupon 578.
作者: 腸仔文    時間: 2007-3-19 22:36

之前有c 兄出過報告關於20 和 5 號唔掂 , 信尼兩個旦散骨女講一成都死 , 已將尼兩個 blacklist 左 , 去過兩次發覺日班個 locker 仔一d 禮貌都冇 , 第一次去叫我靚仔wor 心諗同你好熟咩 結果冇醒佢 埋單時睇住個 locker 仔向住收銀台做手勢 , 估佢篤 tips 落張單度 , 真係比我估中 最後話冇應承結果冇比到 冇尼醒目比乞兒都唔會醒佢 la.

[ Last edited by 腸仔文 on 2007-3-19 at 22:39 ]
作者: on79    時間: 2007-3-20 00:00

作者: sunnywong    時間: 2007-3-20 00:06

引用:
Originally posted by 腸仔文 at 2007-3-19 22:36:
日班個 locker 仔一d 禮貌都冇 , 第一次去叫我靚仔wor 心諗同你好熟咩 : .埋單時睇住個 locker 仔向住收銀台做手勢 , 估佢篤 tips 落張單度 , 冇應承結果冇比到  冇尼醒目比乞兒都唔會醒佢 la...
做法正確.:th_up: 咁既服務遲早做絕自己抵Q佢死.
作者: sunnywong    時間: 2007-3-20 00:10

引用:
Originally posted by ellist at 2007-3-19 10:33:
之前係到見兄弟有報告話呢到幾好,開細$3xx, 見有小小時間就去試吓,(因之前從未到過香港桑拿),去到沖身即時入房,行過一條走廊,入到房黑到咩都睇唔到,條囡已經係到,條Locker仔重問我o唔ok,心想頂你咩,間房黑到 ...
冇 coupon 又會肯比優惠你既?去過好幾次從未聽過手作仔要 4 百幾 wor, 一路 3 百幾冇變過 , 你講既所有價錢全部有出入.
作者: giant_hugh    時間: 2007-3-20 00:35     標題: 新天池桑拿恐怖之旅

black list black list....dont go anymore la
作者: q9    時間: 2007-3-20 01:20

近來都有好多兄弟對呢間場不滿,唉,有少少生意就變回原形。遲早出事
作者: ellist    時間: 2007-3-20 08:56

條囡話要手作仔$440.無得用coupon,我download 佐 coupon. 開大收銀收我$650.唔通唔比咩!!
作者: 骨總    時間: 2007-3-20 11:21

小弟亦曾捧場多次 , 飛機餐至今從未試過收超過四百 , 開業初期低至 $308 亦曾試過 , 至於開大從所未聞收 $590 , 但之前未有 coupon 制度前確曾有段時期收 $598 , 勿忘收 $598 時期係冇 coupon 推出!所以冇可能 $598 再有優惠(除非三人行 plan) , 更何況零零丁丁收少你 8 蚊雞比 $590 仲會再減 $50 優惠!

三月開始齊料收 $628 有 coupon 則 $578 , 何來會 $650 既?每次均送 coupon , 所以喱度好多兄弟只係玩開 $578 喱個價 , 另外:大部份骨場既骨女開完大後 , 如果客人要求送多次手作仔服務可能會應承(要睇骨女個人本身意願而定) , 有 D 更要你加鐘或加代支絕不稀奇實屬正常 , 仲大有此類骨女存在 , 因為唔係老奉佢地都係為o左求存姐 , 師兄所要求做完後再吹 , 咪仲犀利過送手作仔 , 假設該骨女唔肯應承亦不無道理喎 , 等如去茶餐廳食個餐 , 食完後要求送多一客餐湯 , 但係餐廳侍應唔肯或冇咁樣做到 , 事後作出控訴話服務差唔掂諸如此類等 , 在你角度下覺得有冇人認同?有句說話不知同意否 , 送就人情唔送係道理.

我一定唔會再去香港的桑拿,你聽過按完朴完條囡咩樣都見唔到未,重要驚唔知到底有無中焦
至於你提到喱點仲離奇 , 入房咁長時間眼睛已適應房內光度 , 何解會完全見唔到骨女相貌 ?況且你亦提到房唔係全程關燈 , 就當房內停電 , 走時骨女有否送你出大廳?出大廳途經走廊時一樣烏燈黑火見唔到骨女相貌乎?會否有點誇張失實?

算見唔到骨女相貌與中招係兩回事!何解會混為一談?你驚乜野?關全港骨場咩事?一個骨女達唔到客人額外要求隨即要 blacklist 整間場?甚至引申到禮拜全港骨場?本地深圳澳門小弟也曾有真正既不快經歷 , 學似你既道理 , 豈不是小弟想鬆骨疏乎咪下下買機票飛去歐美等地 happy

以上只係小弟個人茂論 , 對你對場對骨女們都係不偏不倚既個人睇法 , 有得罪之處萬望師兄見諒.

作者: 韋小寶    時間: 2007-3-20 11:27

係咪個囡囡唔岩做至咁講 ?
作者: 骨總    時間: 2007-3-20 11:29

未必 , 唔岩 feel 入房時可以彈姐.
作者: 占士邦    時間: 2007-3-20 11:32

引用:
Originally posted by 骨總 at 2007-3-20 11:29:
未必 , 唔岩 feel 入房時可以彈姐.
或者個囡囡冇再送吹咪咁講 lor.
作者: 韋小寶    時間: 2007-3-20 11:34

引用:
Originally posted by 占士邦 at 2007-3-20 11:32:

或者個囡囡冇再送吹咪咁講 lor.
既然個囡囡做足佢本份 , 咁就係你貪心遮.
作者: 大袋淫魔2005    時間: 2007-3-20 11:45

不過我對報告有所保留, 我都去過但係未試過咁誇張由入房到出房睇唔到個囡囡個樣, 你地信唔信 ??? 價錢與實況又有出入, 囡囡做完洗完手番尼夠鐘 ? 佢話個囡囡女上男下騎上去唔使兩分鐘就比佢ko 左 wor, part 2 咪得十分八分鐘咁上下 ??? 有冇咁誇呀 !!! 唔知想吹死間場定吹死個囡囡.
作者: 鬼塚    時間: 2007-3-20 13:33

引用:
Originally posted by 大袋淫魔2005 at 2007-3-20 11:45:
不過我對報告有所保留, 我都去過但係未試過咁誇張由入房到出房睇唔到個囡囡個樣, 你地信唔信 ??? 價錢與實況又有出入, 囡囡做完洗完手番尼夠鐘 ? 佢話個囡囡女上男下騎上去唔使兩分鐘就比佢ko 左 wor, part 2 咪得 ...
公道一句 , 上次做@)我真係對佢個樣冇咩印象 , 入房燈暗 , 跟住除衫上床做背 , 個頭part 1 全程o係張床個窿到 . part 2 @)會掛毛巾同"識"哂d燈(只係佢會咁做 , 其他囡囡只掛毛巾唔會"識"燈 . 搞完走o個陣我一路行先佢行後所以對佢個樣冇咩印象(其實自己唔想望佢)

至於彈女問題 , 日班週時唔夠囡囡 , 彈無可彈 (上次做@)就係得佢一個 , 或者等囡返)
作者: 鬼塚    時間: 2007-3-20 14:07

另想回應locker問題 , 我做開日班 , 日班個locker已經認得我 . 行coupon 制後我頭次上去個locker仲問我有冇coupon , 我話冇佢就塞左張coupon俾我埋單 , 咁耐已o黎覺得佢招呼ok
至於依家coupon後實收幾多? 實際金額就唔記得 , 只記得放低$600走人

不過近來少了上去 , 因為冇新囡 , 日班基本上已全部做過 , 除左 !*

[ Last edited by 鬼塚 on 2007-3-20 at 14:10 ]
作者: ellist    時間: 2007-3-20 14:47

超級版主,我唔是要求囡囡做完送吹,而是當囡囡想幫我吹時我問可唔可以做完先幫我吹幾吓,佢可以話唔得我埋吹完先做都得,唔是要求佢送.
而我埋單時的的確確是要收我行我$650.我唔通作出呢咩,我右唔是同間場有衝突,我重比佐理$20個Locker仔,而間房的而且確是好暗,可能我眼唔好,係一粒2火燈泡仔可以看得清楚條囡個樣,而且當開始按時重要連粒燈泡仔都熄埋.
最重要是我唔是想話條囡唔好,而係話間場無必要令到間房錦黑,同埋條囡是自己同我講話要手作仔$440.無得用coupon.
超級版主我覺得你有偏袒,是否間場係你到買告白所以有所偏袒,呢點我明白,但無須太激動!!
而我都是睇到你地啲Post 先會去呢個場,我都post過上嚟問價錢,版主重話手作仔$3xx,重叫我download coupon 會平啲,好彩我有download $50 coupon,唔係真係要比$650 落樓,而家扣佐coupon,都耍比$600.
如果你覺得我講大話可以去間場証實一吓,不要領到我好像講大話!!!!!!
作者: ellist    時間: 2007-3-20 16:17

大袋淫魔2005
可能頭PART 時間用長佐都唔定,無睇表,間房的確是好暗,只見到囡囡外形,不能看清個樣貌,
鬼塚兄都話間房黑啦,最重要是唔係叫條囡送吹,是問佢可唔可以朴完先吹,佢話可以!!
作者: johnvivian    時間: 2007-3-20 22:06

c兄,

但你出門口時, 條囡囡冇送你咩, 應該都可以見到少少樣

同埋, 下次都係問左門日知客, 先再入去會穩陣 d
作者: 中女情人    時間: 2007-3-20 22:29

引用:
Originally posted by ellist at 2007-3-20 16:17:
大袋淫魔2005
可能頭PART 時間用長佐都唔定,無睇表,間房的確是好暗,只見到囡囡外形,不能看清個樣貌,
鬼塚兄都話間房黑啦,最重要是唔係叫條囡送吹,是問佢可唔可以朴完先吹,佢話可以!!
咪係 lor 你都識講做完之後幫你吹同送有咩分別?做完之後再吹wor.
作者: ellist    時間: 2007-3-20 22:51

出門口時, 條囡囡有送我,但係是係我背脊推我出去,而我都無心情睇清楚佢,
而我是問佢可唔可以朴完先吹,只是程序掉轉一吓,如佢唔話得我都無所謂,但是係是佢話好的,右唔係我碧佢,不過最後都係無吹過.
作者: 骨總    時間: 2007-3-20 23:34

[quote]Originally posted by ellist at 2007-3-20 14:47:
超級版主,我唔是要求囡囡做完送吹,而是當囡囡想幫我吹時我問可唔可以做完先幫我吹幾吓,佢可以話唔得我埋吹完先做都得,唔是要求佢送.
已經做晒做完之後再吹唔係送係乜

而我埋單時的的確確是要收我行我$650.我唔通作出呢咩,
冇話你作 , 不過你提到收銀佢話一向收開 $650 佢會咁講有 D 奇 , 所以問下你姐.

我右唔是同間場有衝突,我重比佐理$20個Locker仔,而間房的而且確是好暗,可能我眼唔好,係一粒2火燈泡仔可以看得清楚條囡個樣,而且當開始按時重要連粒燈泡仔都熄埋.
報告點解唔一早講晒呢 , 初頭講得咁硬 , 而家講下又多 D 講下又多 D , Part 1 就已經熄燈係個骨女離譜 D 喎.

最重要是我唔是想話條囡唔好,同埋條囡是自己同我講話要手作仔$440.無得用coupon.
喱個係舊骨女 , 如果係佢講既只有兩個理由 , (1)欺騙客人博客人開大. (2)冇腦白痴順口開河 , 竟然連公司價錢都唔清楚.

超級版主我覺得你有偏袒,是否間場係你到買告白所以有所偏袒,呢點我明白,但無須太激動!!
意見不同實屬正常 , 間場唔係晌我度賣廣告 , 喱點你完全唔明白 , 欲加之罪何患無詞!上文最後o個段請用眼用心睇清楚何來激動?每隔一段時間又要講故仔覺得好淹悶
(1)喱個網關我屁事 , 就算執o左笠我最多過第度玩 , 明未!
(2)我跟其他版主一樣係義工 , 被邀請及推選出o黎義務處理版務 , 所以最早期版主 fatking 年代我只係一個普通會員 , 如果我係職員開網第一代版主非我莫屬啦 , 況且當時仲未有超版乎!
(3)敦煌也有份在此網落廣告 , 有好幾個報告主題彈到一文不值 , 照你意思我應該出手幫間場講好說話但我冇 , 點解呢?既然你話晌我度賣廣告. 回應一下我好嗎

而我都是睇到你地啲Post 先會去呢個場,我都post過上嚟問價錢,版主重話手作仔$3xx,重叫我download coupon 會平啲,
邊位版主話手作仔可用 coupon 請指出.

好彩我有download $50 coupon,唔係真係要比$650 落樓,而家扣佐coupon,都耍比$600.
如果你覺得我講大話可以去間場証實一吓,不要領到我好像講大話!!!!!!
就我近期去都只係 $580 with coupon , 何來 $650?冇 coupon 者 $628 , 除非收銀作幣收大 22 蚊 , 否則係 Locker 仔篤數 , 點解埋單唔問明價錢 , 喱個係我地客人既應有權利.[/quote]
作者: ellist    時間: 2007-3-21 00:58

骨總超級版主,
1.係條囡同我講嚟佐幾個月,
2. 我唔知你係義工,呢點我sorry 對唔住.
3. Part 1到正式扑先叫我轉身.
4.佢係唔係欺騙客人博客人開大,我更加唔知.
5.我係2007-3-6 12:00 post  按摩雀仔要幾錢落樓,pk人王高級骨精3舊幾.骨總超級版主去之前切記 download coupon 着數 D.
6. 收銀要我比$650
作者: chinabb169    時間: 2007-3-21 02:29

作者: ellist    時間: 2007-3-21 09:50

chinabb169 唔係話太恐怖而是個場令人有馬檻Feel,唔似桑拿,可以光啲都無影響.
作者: 秋田禾夫    時間: 2007-3-21 13:21

引用:
Originally posted by ellist at 2007-3-21 09:50:
chinabb169 唔係話太恐怖而是個場令人有馬檻Feel,唔似桑拿,可以光啲都無影響.
請恕唐突, 你個主題的的確確寫明恐佈之旅wor, 如今報告內容狠批之處, 後話卻文雅解話, 前後立場不一實在令人有點迷網, 本人從不理會版主資深會員或新手, 唔比討論不如ban 唔比講唔同意見不如唔好post 報告, 絕對唔會附和做應聲蟲做埋d 推頂blacklist 甚至乎盲目討好作者等等, 新天池本人也去過數次之多, 有幾點絕不認同, 埋單收你650可否知道冇coupon full package 係630, 報告講比locker tips 20, 兩者相加咪650 lor, 扣除coupon 後收600 數係咁計wor, 做完周公之禮再吹唔算送有點強詞奪理lor, 唔關乎個囡囡肯唔肯有冇做既問題, 問題係你既出發點 thats the point, 報告講到囡囡開始按摩時已關燈直至夠鐘, 而送你出休息室時一路响你背後推, 覺得有點兒浮誇恕不能盡信,  可能我lucky 去咁多次未遇到咁誇張情況lor, 對報告內容有所保留.
作者: 骨總    時間: 2007-3-21 13:59

引用:
Originally posted by ellist at 2007-3-21 00:58:
骨總超級版主,
1.係條囡同我講嚟佐幾個月,
係真既佢係舊Bg , 我都唔讚成揾佢 , 在我字典中已 Blacklist o左仲有一個 No.% 都係.

2. 我唔知你係義工,呢點我sorry 對唔住.
大家都係桑拿街 bro 唔好講到 sorry 對唔住咁嚴重 , never mind.

3. Part 1到正式扑先叫我轉身.
因為之前要按背 & RPP 服務 , 所以 Part 2 至轉身不足為奇.

4.佢係唔係欺騙客人博客人開大,我更加唔知.
我估喱個害群之馬都係多.

5. 5.我係2007-3-6 12:00 post  按摩雀仔要幾錢落樓,pk人王高級骨精3舊幾.骨總超級版主去之前切記 download coupon 着數 D.
人王兄講 Hj plan 3百幾係真既 , download 定 coupon 至去係事前我冇可能知你會開大定開細喎 , 結果係咪好在你有 coupon o係身先?我冇講過話 Hj plan 可以用(唔信可以返回你既 post 睇睇) , 你將兩段唔同人既說話合併斷章取義我實唔夠你講個喎 :cry: , 算啦祝你下次邊間場都好啦總之有骨運.
題外話 , 一陣放工後會再去主場一遊 , 因為今日同星期日每星期兩日有大 Promo 喎 , 全程 $498 聽經理講話時間會俾正常時間稍為短o左 D , 不過點都抵啦四百幾仲想點姐人心肉做.

[ Last edited by 骨總 on 2007-3-21 at 14:06 ]
作者: Yip佬    時間: 2007-3-21 14:17

講咁耐原來並非恐佈, 差d 比主題既字眼嚇死以為發生乜事tim, 試過幾個囡囡ok la 都冇咁上述情況出現過, 對報告內容有點保留.
作者: seller    時間: 2007-3-21 14:23

報告有d似失實誇大, 講到好似傻仔出省城咁, 唔多信!
作者: ellist    時間: 2007-3-21 15:10

1.恐唔怖見仁見智,去桑拿場去到好似6-70年代的黑聽錦,你話恐怖右得唔恐怖右得,除得你.
2.我是扣埋coupon 比佐 $600 收銀另比$20 lOCKER TOTAL:$620
3.是我是第一次去香港的桑拿場 (平時去開深圳) 但香港的桑拿比我的感覺太唔好.
作者: chinabb169    時間: 2007-3-21 15:46

作者: hammy    時間: 2007-3-21 17:12

feel some of points is fake , i dont believe it !
作者: 夜鬼    時間: 2007-3-22 04:02

睇完內文描述簡直浪費氧氣
作者: 大舊    時間: 2007-3-22 11:22

引用:
Originally posted by 骨總 at 2007-3-21 13:59:

題外話 , 一陣放工後會再去主場一遊 , 因為今日同星期日每星期兩日有大 Promo 喎 , 全程 $498 聽經理講話時間會俾正常時間稍為短o左 D , 不過點都抵啦四百幾仲想點姐人心肉做.[ ...
c兄可否講清楚d係邊幾日做特價呀,498抵呀 )))))))))))))))))))))))))我又去 !!!!!!!!!!!!
作者: 獨行俠    時間: 2007-3-24 00:35

我睇晒d post先回呢個貼
1. 我覺得係幾真既,只係佢唔好彩,搵著呢個no.@),好多報告話過佢唔好架喇。不過我早期試過,又唔係貢差。
2. 房黑,絕對係。呢點無得否認,有去過巴打無理由唔知,真係超暗。我去天池唔噉講多,15、6次一定有,未有改善過。但條女一想關燈,我即說no way,呢點客人係有權可以要求既。
3.價錢,早期$598,收銀次次同我講$600。唔係2蚊雞問題,係幾多收幾多麻。我對呢個收銀都麻麻。新年有次帶兩個朋友一齊去,有附加$50,無所謂,入去前我地已經問清楚。但我都好傻唔記得3個人去係有3人plan既,但從來無人提我地。結果續個比。新春加一每位$660送$50coupon。我唔肯定,應收我地$658,又收大$2。其實講真邊有客要你找$2蚊喎。所以收錢作大有可能既,但我每次都係$2。
4. locker,我去多數夜晚,ok喎。日頭都有去過,係就係無晚上個兩位貢好,我直覺係因為無貢熟啦,但都唔算差既。
作者: ellist    時間: 2007-3-24 10:46

獨行俠兄多謝你的認同,其他好多brother都唔信,真是要多謝你!!!
作者: q9    時間: 2007-3-24 12:17

引用:
Originally posted by 獨行俠 at 2007-3-24 00:35:
我睇晒d post先回呢個貼
1. 我覺得係幾真既,只係佢唔好彩,搵著呢個no.@),好多報告話過佢唔好架喇。不過我早期試過,又唔係貢差。
2. 房黑,絕對係。呢點無得否認,有去過巴打無理由唔知,真係超暗。我去天池 ...
good:th_up:
作者: pk人王    時間: 2007-3-24 17:30

引用:
Originally posted by ellist at 2007-3-24 10:46:
獨行俠兄多謝你的認同,其他好多brother都唔信,真是要多謝你!!!
人地話認同房黑呀, 唔係認同你話由頭到尾熄晒房燈呀 睇番你自己個post 講過乜野先la, 真係斷章取義式認同一廂情願wor.
作者: 小小摩西    時間: 2007-3-24 17:35

睇晒所有post 發覺發帖位c 兄正如樓上既c 兄指正咁話, 將說話斷章取義 , 覺得尼點唔要得.

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://saunaguide88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0