標題: 邊九個成日吹金濤閣正ga我就賴能左野la (轉貼) [打印本頁]

作者: chinabb169    時間: 2007-1-29 10:17     標題: 邊九個成日吹金濤閣正ga我就賴能左野la (轉貼)

作者: ottotune    時間: 2007-1-29 10:51

未訓落床睇真條骨女冇45都有43.................歲

睇完, 我好驚 ! .....請問每位幾多錢?
作者: 摩魔    時間: 2007-1-29 17:04

多谢报告!一定记得!
作者: 火野村窯    時間: 2007-1-29 17:07

師兄...我地呢度冇人讚金濤閣架喎
作者: 秋田禾夫    時間: 2007-1-29 17:26

引用:
Originally posted by 火野村窯 at 2007-1-29 17:07:
師兄...我地呢度冇人讚金濤閣架喎
留意主題寫明轉貼別網 , 可能晌外面既網吹到好行 , 亦可能係間場自己職員寫假報告 , 所以比人鱔親.
作者: lokchai    時間: 2007-1-29 19:12

最欣賞最後果句.
作者: johnvivian    時間: 2007-1-29 21:36

可以 blacklist 啦!!

下次北上好過
作者: sams    時間: 2007-1-29 22:45

thanks horrible report.
作者: vinsing    時間: 2007-1-29 23:13

作者: 米高jackso    時間: 2007-1-30 05:24

又多一個中招.
作者: 夜鬼    時間: 2007-1-30 05:56

算la當買左個教訓la
作者: bannon    時間: 2007-1-30 14:15

引用:
Originally posted by 秋田禾夫 at 2007-1-29 17:26:

留意主題寫明轉貼別網 , 可能晌外面既網吹到好行 , 亦可能係間場自己職員寫假報告 , 所以比人鱔親.
agree, that's why he should remember "that website" other website is ok just take a look for fun, but for "research" this place is much safer, :th_up: ( at least; i think most of us know what's up already
作者: pk人王    時間: 2007-1-30 15:56

外面真係好多為寫手而設既網鱔稿橫行.
作者: 夜鬼    時間: 2007-1-31 06:24

寫手有水袋嗎
作者: 大袋淫魔2005    時間: 2007-1-31 09:28

好耐之前去過, 服務唔錯囡囡質素拍得住深水埗大爺館夠驅風, 尼間場有個特點縱容d 囡囡冇禮貌, 投訴只會浪費青春, 最後一次去見有職員上網寫報告, 仲要係用緊舊版小蒙恬手寫版.
作者: 中女情人    時間: 2007-1-31 18:08

引用:
Originally posted by 大袋淫魔2005 at 2007-1-31 09:28:
好耐之前去過, 服務唔錯囡囡質素拍得住深水埗大爺館夠驅風, 尼間場有個特點縱容d 囡囡冇禮貌, 投訴只會浪費青春, 最後一次去見有職員上網寫報告, 仲要係用緊舊版小蒙恬手寫版.[/ ...
搞好軟硬件仲好過做埋晒d 旁門左道衰野仲好 la.
作者: hammy    時間: 2007-2-1 02:59

引用:
Originally posted by 大袋淫魔2005 at 2007-1-31 09:28:
好耐之前去過, 服務唔錯囡囡質素拍得住深水埗大爺館夠驅風, 尼間場有個特點縱容d 囡囡冇禮貌, 投訴只會浪費青春, 最後一次去見有職員上網寫報告, 仲要係用緊舊版小蒙恬手寫版.[/ ...
therefore i never trust the report of this sauna.
作者: 我係廚房仔    時間: 2007-2-1 07:21

引用:
Originally posted by chinabb169 at 2007-1-29 10:17:
轉貼別網

成九日見有條茂利報告吹能到偉華3/F金濤閣天馬行空仙女下凡咁能緊要,終於有幸跟兩個死黨走轉一試,結果把能 ...
晌碌狗網睇過, 間場用英文講應該係side lun hei
作者: nzee    時間: 2007-2-11 22:28

兄弟,身有風濕不怕一試藥到回春
作者: 夜鬼    時間: 2007-2-12 06:22

引用:
Originally posted by nzee at 2007-2-11 22:28:
兄弟,身有風濕不怕一試藥到回春
尼句讚美既說話經常聽到形容深水埗d餅場,估唔到晌尼度都用得着
作者: likkong    時間: 2007-2-15 12:06

真係肉赤兼谷9氣
作者: lokchai    時間: 2007-2-16 17:43

好在我禮拜左尼間野九年遮.
作者: 周百通    時間: 2007-3-9 09:09

一句講晒
唔識教女
作者: yuen_ying    時間: 2007-3-9 23:44

可能拉走左D北姑,

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://saunaguide88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0