標題: 沒有"性"的聖誕 [打印本頁]

作者: mingho    時間: 2005-12-28 00:51     標題: 沒有"性"的聖誕

由於之前去左k壓玩,銀包也差不多見底,已經諗到聖誕無咩地方可以去,所以平安夜跟朋友去完酒吧,就回家大睡,準備同爸媽跟舅父舅母回鄉,叫中山,o個日係星期日,上到去都3點多了,6點多先食飯,所以一落車先睇下酒店,我鄉下係中山黃圃鎮,所以都租返係o個度,有間開張幾個月o既酒店叫"匯東酒店",原價好似係240幾,但我地唔要早餐卷,所以減到202,(如果我係上面媾到條女,我一定帶女上去爆房,間酒店張床都算大)入返正題先,見仲有幾個鐘,於是大家商量下,就去左間叫"名人足浴"洗腳,38蚊70分鐘,個個都係大波妹,又兩個成日對住人地笑,又係咁撩人講野,人地見咁有4個大人係度,先廢事講咁多,驚講錯野,好不容易過左一個鐘,我舅父俾左100蚊佢地5個分當小費,佢地開心到震天,係條走廊B巴啦
跟住食飯之後係戲肉啦.........我以前最多都係啤酒+威士忌,o個日唔可以係世叔伯面前失威,搞到o個日我飲左啤酒+紅酒+伯蘭地+白酒(劍蘭春32度裝)......好彩食完飯仲識行,佢地話去卡拉ok,酒店2樓,死啦,成班都係老野,得我一個唔過20歲,全部都4字頭,唉,唯有寄望DJ會比較好啦,真係.......................無令我失望,我即刻慾火上升,條女女身材唔錯,應該有160cm,條腰有25度,攬左幾次,波波細D,因為著低胸衫都唔係咁睇到波"隙"..............但我o個日已經飲得七七八八,係卡拉ok飲左幾罐之後,真係唔掂,我明知到頂就唔會追酒飲,唯有拉Dj黎玩,我個叔叔(親o個隻)o個日飲飲下都上左黎,佢仲有個朋友都黎左,於是我地3人夾硬灌DJ做就我,人算不如天算,DJ靚女話我串.........我已經好和善......唉,跟住又黎多杯酒,我開始亂性,我摸左dj靚女個蘿好次,好彈手,摸完一次唔捨得鬆手,佢跟我說"你不要太過份"就無理我了,我錯了.......唉,好彩班叔叔伯伯玩多幾個字就走,之後就上返房訓教第二日都係去左按摩食埋大伯生日o個餐就落左黎(哩D應該唔使詳細打掛)
有無兄弟有去開中山黃圃,知道窿路,我新年會上去,3日兩夜唔想咁悶.....幫忙解答!謝!!

作者: angus    時間: 2005-12-28 01:03

作者: angus    時間: 2005-12-28 01:08     標題: 我唔可以返中山搵食架,因為果處有好多親戚晌度住,唉唉~~

作者: angus    時間: 2005-12-28 01:14     標題: 都唔得,佛山好似都有個阿叔住哂度

作者: bigass    時間: 2005-12-28 01:19

中山石岐..算係廣東數一數二安全性地..有幾間3/4星酒店o既k女..質素算高..過夜首選..消費約500..!!
作者: mingho    時間: 2005-12-28 01:19

原來同陳蘿白係同鄉,3鄉唔識去,最好近返我o個頭,disco就最好不過~
聽講中山價格係 2-5-8 聽到尻都縮埋
作者: angus    時間: 2005-12-28 01:21     標題: 佛山太遠啦,幾好都係假,去唔過

作者: angus    時間: 2005-12-28 01:36     標題: 中山石岐..算係廣東數一數二安全性地

作者: Yip佬    時間: 2005-12-28 02:05

引用:
Originally posted by bigass at 2005-12-28 01:19:
中山石岐!
好似乳鴿出名 d wor.
作者: mingho    時間: 2005-12-28 02:17

各位大佬,我知石岐是在中山美食跟娛樂不錯,但石岐離我鄉下好遠,我怕爸媽擔心,又怕自己迷路 0.0
作者: Yip佬    時間: 2005-12-28 02:18

咁大個仔唔怕 la.
作者: mingho    時間: 2005-12-28 02:24

嘻嘻~~~咁yip哥陪我上去啦~~yip哥係時候去捐下精架啦~~
作者: Yip佬    時間: 2005-12-28 02:27

新年要交人 走唔甩 , 係呢你而家搵番邊行做呀?
作者: mingho    時間: 2005-12-28 02:39

都係地盤架啦,不過都係散工,唔係成日有工開,我諗今日月最多18工,而家先得14工
-.- 我想返鄉下學廚學多門手藝.......
作者: 不是一般的骨人    時間: 2005-12-28 02:41

作者: Yip佬    時間: 2005-12-28 02:43

thanks info wor 骨人兄.:th_up:
作者: Yip佬    時間: 2005-12-28 02:44

引用:
Originally posted by mingho at 2005-12-28 02:39:
都係地盤架啦,不過都係散工,唔係成日有工開,我諗今日月最多18工,而家先得14工
-.- 我想返鄉下學廚學多門手藝.......
頂住先 la 騎牛搵馬 , 出面既環境一樣麻麻咋.
作者: mingho    時間: 2005-12-28 02:45

引用:
Originally posted by 不是一般的骨人 at 2005-12-28 02:41:
Mingho巴打:

如果你想有野攪,我介紹你去國際酒店裡面有間sauna,百零蚊兩個鐘包hj,

有相簿睇,D 女都唔錯,開大公價兩百!開大記得帶包煙(裡面袋兩百,唔使做完返

更衣室& ...
兩百塊,k場我都覺得好貴,DJ小費一個都要150蚊......
作者: mingho    時間: 2005-12-28 02:49

引用:
Originally posted by Yip佬 at 2005-12-28 02:44:

頂住先 la 騎牛搵馬 , 出面既環境一樣麻麻咋.
隻手已經好似唔郁得咁,成5日無開過工~~
作者: 米高jackso    時間: 2005-12-28 02:50

可以唔要 dj 麻.
作者: mingho    時間: 2005-12-28 02:53

o個種情況,無得唔要DJ,得我一個後生仔咋
作者: 不是一般的骨人    時間: 2005-12-28 02:53

作者: 米高jackso    時間: 2005-12-28 02:56

引用:
Originally posted by mingho at 2005-12-28 02:53:
o個種情況,無得唔要DJ,得我一個後生仔咋
我明 ~ 而家就係話飛左個 dj 搵個女陪坐咪得 lor.
作者: mingho    時間: 2005-12-28 02:59

引用:
Originally posted by 米高jackso at 2005-12-28 02:56:

我明 ~ 而家就係話飛左個 dj 搵個女陪坐咪得 lor.
我飲左酒就癲,叫囡入黎我先除晒佢D衫,如果唔係無野玩......自己同條咸魚無分別
作者: 米高jackso    時間: 2005-12-28 03:02

如果咁樣要控制下自己既酒後情緒至得 wor.
作者: mingho    時間: 2005-12-28 03:11

引用:
Originally posted by 米高jackso at 2005-12-28 03:02:
如果咁樣要控制下自己既酒後情緒至得 wor.
成日都唔得,見到D大波妹,佢未座低,我已經渣到佢對波有幾條痕
更何況哩幾日都谷住谷住
作者: 米高jackso    時間: 2005-12-28 03:22

引用:
Originally posted by mingho at 2005-12-28 03:11:

見到D大波妹,佢未座低,我已經渣到佢對波有幾條痕
wa ~~ 對波有幾條痕呀. :confuesd:
作者: 不是一般的骨人    時間: 2005-12-28 03:27

作者: mingho    時間: 2005-12-28 03:27

引用:
Originally posted by 米高jackso at 2005-12-28 03:22:

wa ~~ 對波有幾條痕呀. :confuesd:
著數兄,使唔使我幫你搞幾條出黎丫,抵過你去紋身~~~
作者: mingho    時間: 2005-12-28 03:30

引用:
Originally posted by 不是一般的骨人 at 2005-12-28 03:27:

巴打,你咁玩好易出事個喎!

酒後亂性,我所見既出事個案都好多呀!

切戒呀!
骨兄,我最擔心係唔記得帶套咋  
作者: 米高jackso    時間: 2005-12-28 03:46

引用:
Originally posted by mingho at 2005-12-28 03:27:

著數兄,使唔使我幫你搞幾條出黎丫,抵過你去紋身~~~
我已經咁廋仲尼................:cry:
作者: digme    時間: 2005-12-28 04:30

oh no....
作者: oldman    時間: 2005-12-28 11:31

之前朋友給我的資料:

在國際酒店對面
金殿樓上4/F
~5/F間濠景桑拿,硬件為澳門級,有大池有乾濕蒸仲可以做GUM算係石岐黎講最靚果間,女女質素普遍後生高質,但呢間野較貴,238雙鐘,另外300人仔全套,但依家去玩有埋澳門既泰式,有冰火,毒龍鑽,全身BODY,含住舊番茄仔全仔碌黎碌去,女女招呼唔錯;4/F同5/F全部都係電視獨立房,
5/F係全層VIP房有大床有梳化
作者: lokchai    時間: 2005-12-28 15:51

引用:
Originally posted by 不是一般的骨人 at 2005-12-28 03:27:

巴打,你咁玩好易出事個喎!

酒後亂性,我所見既出事個案都好多呀!

切戒呀!
巴打出尼搵食出尼 wet 酒品好緊要架.
作者: sammok    時間: 2005-12-28 16:28

引用:
Originally posted by lokchai at 2005-12-28 15:51:

巴打出尼搵食出尼 wet 酒品好緊要架.
agree.
作者: mingho    時間: 2005-12-28 17:52

我會記住兄弟們的忠告,我還是新手,嘻嘻
作者: 骨總    時間: 2005-12-28 18:04

引用:
Originally posted by mingho at 2005-12-28 17:52:
我會記住兄弟們的忠告,我還是新手,嘻嘻
你仲新手?
作者: 佐助=..=''    時間: 2005-12-28 20:24

mingho自己唔好飲咁多酒,係都灌d女女飲啦...
作者: mingho    時間: 2005-12-28 20:43

鬼咩,有時黑到渣5個六,叫7個六都輸.......地獄黑仔王~~
作者: bigass    時間: 2005-12-29 01:49

引用:
Originally posted by mingho at 2005-12-28 20:43:
鬼咩,有時黑到渣5個六,叫7個六都輸.......地獄黑仔王~~
同意
作者: 米高jackso    時間: 2005-12-29 04:27

引用:
Originally posted by mingho at 2005-12-28 20:43:
大陸玩骰盅渣圍骰好似加一架 wor.
作者: 夜鬼    時間: 2005-12-29 06:04

可能對方一個六都冇呢
作者: angus    時間: 2005-12-29 09:11     標題: 大陸玩骰盅渣圍骰好似加一架 wor

作者: angus    時間: 2005-12-29 11:59     標題: 巴打們.... 你地有冇食 "解酒藥" 的習慣呀..

作者: mingho    時間: 2005-12-29 17:04

引用:
Originally posted by 火都來 at 2005-12-29 10:53:
巴打們.... 你地有冇食 "解酒藥" 的習慣呀..
我就冇... 好多年前試過... 效果唔得
沒有,但係有個方法萬事萬靈,
搵條女鋤下鋤下,個人有無咁慶,幫自己玩埋冰火
講下笑o者,我好多時明知到頂,就唔會爭住飲,
我見朋友飲完多數飲茶/甜野,
作用唔知大唔大,巴打去試下,
試下報告結果  
作者: seller    時間: 2005-12-29 17:11

牛油好 d wor.
作者: mingho    時間: 2005-12-29 17:13

引用:
Originally posted by 肥西孖寶 at 2005-12-29 17:11:
牛油好 d wor.
衰仔,牛油係用黎打底架
不過都係無咩特別,可信度極低
想當年第一次落吧,驚俾拳手灌醉
所以去前食左兩塊卡夫芝士,
去到o既飲量同平時差唔多

[ Last edited by mingho on 2005-12-29 at 17:14 ]
作者: RX747    時間: 2005-12-29 18:05

作者: wongkingcn    時間: 2005-12-29 21:29

出广州玩咯。。。。
作者: 不是一般的骨人    時間: 2005-12-30 20:48

作者: bigass    時間: 2005-12-30 22:38

spey兄..你咁飲法..可以引致急性酒精中毒..嚴重者..可以致命..!!早年都有新聞報導過..小心駛得萬年船呀..!!(唔好意思..離咗題)
作者: 佐助=..=''    時間: 2005-12-30 22:50

嘩..spey兄你都飲得好激喎:confue:confuesd:sd:如果係我一早訓左係度啦

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://saunaguide88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0