標題: 金濤閣個82號唔知仲有冇做!? [打印本頁]

作者: amuro239    時間: 2006-8-22 17:03     標題: 金濤閣個82號唔知仲有冇做!?

想問問, 唔知有冇人知道金濤閣(偉華大廈3樓)82號仲有冇係金濤閣做, 佢係上海妹, 中女, 大波, 82號之前個no. 係81號, 佢就話搵佢搵阿B都得, 日更, 玩得好激! 希望有人知啦, 因為好耐冇去香港骨場, 想知道佢仲有冇做, 想再回一回佢!

[ Last edited by amuro239 on 2006-8-22 at 17:53 ]
作者: 骨總    時間: 2006-8-22 18:27

你所指既應該係o個個大隻上海婆亞 B , 玩得幾放下 , 可惜歲月催人肥老殘了 , 畢竟年近半百冇得死撐 , 估計你已經冇上去起碼一年 , 因為佢走o左都有成年 , 而且最近易手人事亦變遷.
作者: 大袋淫魔2005    時間: 2006-8-22 18:45

哦 ~~~ 大隻 b ^^ 走左好耐 , 老得太快太犀利 la.
作者: amuro239    時間: 2006-8-22 20:39

其實我都成兩年冇去啦! 係網上睇都知道間地好似轉左手, D女都唔同哂! 原來阿B冇做啦! 仲諗想同佢聚一聚! 可惜...................
其實想搵番佢做, 除左玩得放之外, 我本人覺得佢手骨都唔錯, 而且每次去到佢都認得我, 都算係熟客, 我一向都只做機餐, 好多時佢問都唔問就知我唔會開大(本人一向係骨場都唔會開大), 又唔面黑而一樣玩得咁放, 做BM餐就送埋吹蕭(當然唔係貪呢樣啦, 不過送埋當然好啦, haha) 試過有一次, 佢吹緊果時就尼出野, 點知太high, 口爆左, 攪到佢成口都係, 仲差D濁親, 佢都冇面黑, 真係攪到我都有D唔好意思!
不過如果佢仲有做, 骨總你知唔知佢依家係邊間場做呢, 謝謝!
作者: Yip佬    時間: 2006-8-23 00:24

amuro239 兄真係長情.
作者: amuro239    時間: 2006-8-23 11:25

引用:
Originally posted by Yip佬 at 2006-8-23 00:24:
amuro239 兄真係長情.
又唔係長情ge, 因為依家唔係成日出尼玩, 咁間唔中玩一次, 當然想玩得開心架啦! 有時有D囡囡知道你唔會開大, 立即轉哂口面, 真係好難頂架, 所以先搵相熟尼做會好! 反正都要幾百蚊, 怕受氣麻!
作者: 夜鬼    時間: 2006-8-29 05:39

去d齋機場玩咪得lor
作者: 骨總    時間: 2006-8-29 13:38

引用:
Originally posted by amuro239 at 2006-8-22 20:39:
其實我都成兩年冇去啦! 係網上睇都知道間地好似轉左手, D女都唔同哂! 原來阿B冇做啦! 仲諗想同佢聚一聚! 可惜...................
其實想搵番佢做, 除左玩得放之外, 我本人覺得佢手骨都唔錯, 而且每次去到佢都認 ...
幫你唔到 sorry.
作者: pdchlau    時間: 2006-9-7 10:19

Have other BG nos for good service, Thanks!!
作者: pk人王    時間: 2006-9-7 13:41

不去也罷.

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://saunaguide88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0