標題: 銅鑼灣堭潮之旅 [打印本頁]

作者: colorsco    時間: 2019-8-19 14:02     標題: 銅鑼灣堭潮之旅

囡囡:EE,20歲

樣貌:白淨樣靚

身材:走肥,皮膚白滑,激凸身型

技術:溫柔細心,慢工出細貨

服務:善解人意,互動配合

收到主持人WC話有新女加盟,問我有冇興趣 ? 睇完版梗係有啦!BOOK定去到見到真人果然驚為天人 相同真人一模一樣 要樣有樣!要身材有身材!更何況仲要係只得20歲!

趴落床試試先 唔要求過高手勢都可以,醉翁之意志不在此,重點係後續,有些少怕醜,啱晒了!咁呢一貨由叔叔做住臨時導師,見kiki咁靚咁索忍唔住抽抽水,冇擋任勞任怨VERY GOOD 慢慢肉棉相見,而我手口從未間斷,漸漸開始連佢都把持不住,慾拒還迎又想反客為主,順理成章咪成其貴願囉 兩條肉蟲去到最高點,本來可以忍到,但係我個不由自主肌實在充血到頂點,無奈最終一湧而上盡情爆發 主持人呢次真係冇介紹錯 唔止質素高,仲超級順得水 冇DM仲有賺 相信會好短時間內再番撻佢

作者: milker    時間: 2019-8-19 14:18

thx for share buddy
作者: 80後宅男    時間: 2019-8-20 03:13

作者: 打冷震奇俠    時間: 2019-8-20 04:24

咁很正
作者: michaellui    時間: 2019-8-20 17:37

謝謝分享, 囡囡的名是EE定係Kiki?
作者: 奇爺    時間: 2019-8-21 03:38

樓主內文唔係明明寫住ee咩
作者: michaellui    時間: 2019-8-21 21:17

但係下面有一句: 見kiki咁靚咁索忍唔住抽抽水  
所以想問清楚D
作者: colorsco    時間: 2019-8-22 00:02

引用:
原帖由 michaellui 於 2019-8-20 17:37 發表
謝謝分享, 囡囡的名是EE定係Kiki?
係EE
作者: colorsco    時間: 2019-8-22 00:03

引用:
原帖由 michaellui 於 2019-8-21 21:17 發表
但係下面有一句: 見kiki咁靚咁索忍唔住抽抽水  
所以想問清楚D
用諧音表達
引用:
原帖由 colorsco 於 2019-8-19 14:02 發表
啱晒了!咁呢一(貨=課)由叔叔做住臨時導師,見(kiki=kiki暗自笑聲)咁靚咁索忍唔住抽抽水

作者: michaellui    時間: 2019-8-24 00:30

啊, 明白, 唔好意思我攪錯誤解咗, 謝謝幾位師兄再解釋!
作者: mangotaster    時間: 2019-8-24 21:16

thanks for sharing
作者: 我係廚房仔    時間: 2019-8-26 06:53

thanks推介
作者: moonkiller    時間: 2019-9-1 00:11

要等閑日至去
作者: 碌郭    時間: 2019-9-10 08:57

早兩日響cwb都試到好野,想出包膠
作者: Eric.So    時間: 2019-9-12 12:49

c兄註冊7年得幾十分應該未夠權限出post
作者: bigdog    時間: 2019-9-14 02:19

平均一個月都出唔到一個回應, c兄要繼續努力

歡迎光臨 桑拿街論壇 (http://saunaguide88.com/forum/) Powered by Discuz! 6.0.0